Επισκέπτης Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 @basilis5 κοίταξε να δεις, όταν παίρνεις το αρκτικόλεξο T.N. και το ερμηνεύεις out of context, μπορεί όντως να δημιουργηθεί πρόβλημα στην κατανόησή του...όταν όμως έχεις αναφέρει NLP και ευφυή συστήματα τότε είναι σαφές σε τι αναφέρεται ο όρος... μπορεί στα master να χρησιμοποιείται ο όρος Artificial Inteligence, όμως, για να φτάσεις σε αυτό το επίπεδο θα πρέπει να έχεις ακούσει τουλάχιστον μια φορά στην ακαδημαϊκή σου ζωή τι είναι Τ.Ν.(άποψή μου βέβαια...)
basilis5 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 @basilis5κοίταξε να δεις, όταν παίρνεις το αρκτικόλεξο T.N. και το ερμηνεύεις out of context, μπορεί όντως να δημιουργηθεί πρόβλημα στην κατανόησή του...όταν όμως έχεις αναφέρει NLP και ευφυή συστήματα τότε είναι σαφές σε τι αναφέρεται ο όρος... μπορεί στα master να χρησιμοποιείται ο όρος Artificial Inteligence, όμως, για να φτάσεις σε αυτό το επίπεδο θα πρέπει να έχεις ακούσει τουλάχιστον μια φορά στην ακαδημαϊκή σου ζωή τι είναι Τ.Ν.(άποψή μου βέβαια...) ισως εχεις δικιο φιλε μου,απλα σκεφτηκα οτι αποκλειεται στο επιπεδο αυτο να μην εχει συναντησει εστω την ορολογια αυτη, οχι απαραιτητα να ασχοληθει με το εν λογω αντικειμενο. και ισως δεν το χε συναντησει με αυτη την ονομασια
georgemvg Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Εμένα μου αρέσει αρκετά. 'Οντως οι κατηγορίες είναι σημαντική έλειψη. 'Ενα γρήγορο πλεονέκτημα, το search με 2 γράμματα, πχ στο skroutz αν είναι δυνατον δεν μπορείς να ψάξεις για hp. Bugs ή μειονεκτήματα. Δεν ψάχνει στο Πλαίσιο. Όταν τα αποτελέσματα είναι πολλά, τα πεδία τιμών παθαίνουν κοκομπλόκο. Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στο site!
anxer Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Ευχαριστώ για τις επισημάνσεις έκανα μερικές διορθώσεις ώστε το paging να λειτουργεί σωστά και πρόσθεσα και cloud μηχανισμό για τις 300 πιο δημοφιλείς αναζητήσεις. (Τέρμα τα κοκομπλόκια ;-) ], επίσης η επιστροφή των αποτελεσμάτων τώρα γίνεται πιο γρήγορα (πολύ πιο γρήγορα) χάρις μερικών otimization στην MySQL. Σχετικά με το bug για το Plaisio δεν είναι στο χέρι μου αφού δεν μου εχουν στείλει τις τιμές όπως και απο το Multirama και Kωτσόβολο παρόλο που έχω στείλει στατιστικά και μυνήματα που έχω λάβει ζητώντας να τα προσθέσω.
getahome Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 και άλλο site το getaprice.gr με κατάλογο προϊόντων από ηλεκτρονικά καταστήματα και συκγριση τιμων
fidolos Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Ωραιο το site σου φιλε αλλα να πω και γω δυο πραγματακια. α) Θελει πιο "εξυπνη αναζητηση". Εβαλα στην αναζητηση note2 και οχι note 2. Το getaprice μου εβγαλε 0 αποτελεσματα, το eprice μου εβγαλε 1 θηκη και το σκρουντζ γυρω στα 400. β) Δοκιμασα αρκετα το site και αυτο που μου χτυπαει συνεχεια στο ματι ασχημα και μου χαλαει ολη την εικονα ειναι το "κενη κατηγορια" που εχει και τα περισσοτερα results. Αν δεν μπορεις να κανεις κατι με αυτο τουλαχιστον μετονομασε το σε "διαφορα" γ) Εβαλα τελικα note 2 και παιρνω ενα ευρος τιμων. Όλα τα προϊόντα (5364) 1 - 10010€ (5334) 10010 - 20010€ (6) 20010 - 30010€ (2) 30010 - 40010€ (1) 40010 - 50010€ (1) 70010- 80010€ (1) Δεν θα επρεπε το προφανες? δηλαδη να χωρισει το 1 εως 10000 σε 10 πεδια τουλαχιστον και με ενα τελευταιο που να λεει άνω των 10000. Φιλικα παντα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα