maryjay18 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ AOC LCD ΜΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ' ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ Η8ΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
maryjay18 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 μα καλα κανεις δεν μπορεί να με βοηθήσει???
AGGANIS13 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Εγω πηρα απο πλαισιο μια 37 αρα AOC ME 569 ευρω και για τα χρηματα της ειναι παρα παρα πολυ καλη. Αρκετα ζωντανα χρωματα. Καλο μαυρο . Μαλιστα την εχω συνδεσει με PC και παιζω και παιχνιδια. Σιγουρα ειναι VALUE FOR MONEY
stm00192 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Εγω εχω μια 19αρα οθονη AOC εδω και δυο χρονια περιπου και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος! Ωραια χρωματα, καλο μαυρο και καλος χρονος αποκρισης! Παιζω παιχνιδια και βλεπω ταινιες απροβληματιστα! Για τα χρηματα τους γενικα πιστευω οτι ειναι πολύ καλες!
vstratis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 για μονιτορς ξερω και εγω απο 2 που εχω παρει παλιοτερα οτι βγαινουν πολυ καλα σε σχεση με τα χρηματα τους.... για τηλεορασεις δεν εχω ιδεα , διοτι εκει παιζουν και αλλα πραγματα ρολο (κυριως ο δεκτης ο τηλεοπτικος)
nzeppos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Πριν λίγο τσίμπησα μια AOC L32W781B (για δώρο, φτηνή γαρ!). Για τα λεφτά της καλή φαίνεται, τηλεόραση που δεν έχεις τύψεις αν σε 2-3 χρόνια την πασάρεις ή την... σουτάρεις. Σε λίγες μέρες θα την ελέγξω και θα σας πω εντυπώσεις. Εννοείται με HD υλικό, γιατί για τηλεοπτικό σήμα δεν το συζητάω καν, ούτε καν για DVB-T.
kfyros Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ AOC LCD ΜΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ' ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ Η8ΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Όπως είδες προθυμοποιήθηκαν αρκετοί . Δεν δοκιμάζεις και εσύ καμία να μας πεις την κριτική σου ?
maryjay18 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Όπως είδες προθυμοποιήθηκαν αρκετοί .Δεν δοκιμάζεις και εσύ καμία να μας πεις την κριτική σου ? μα αμα ηταν να δοκιμασω εγω δεν θα εκανα αυτο το post!!!!
maryjay18 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Πριν λίγο τσίμπησα μια AOC L32W781B (για δώρο, φτηνή γαρ!). Για τα λεφτά της καλή φαίνεται, τηλεόραση που δεν έχεις τύψεις αν σε 2-3 χρόνια την πασάρεις ή την... σουτάρεις. Σε λίγες μέρες θα την ελέγξω και θα σας πω εντυπώσεις. Εννοείται με HD υλικό, γιατί για τηλεοπτικό σήμα δεν το συζητάω καν, ούτε καν για DVB-T. [ δηλαδη φιλε μου δεν εχει καλο σημα η τηλεοραση???
stm00192 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δεν είναι θέμα σήματος! Το απλό αναλογικό σήμα της ελληνικης τηλεόρασης μπορει να φαίνετα καλα σε μία κανονικη τηλεοραση αλλά στην περίπτωση μιας υψηλης ευκρίνιας τηλεόρασης ή παραμικρή ατέλεια του σήματος γίνεται αμεσα αντιληπτή ειδίκα και μετά το upscale που κανουν οι lcd για να απεικονίσουν σε fullscreen το 640Χ480 αναλογικό σήμα η κατάσταση μπορεί να σου φανεί λίγο άσχημη. Αλλά να ξέρεις δεν φταίει η τηλεόραση αλλα το αναλογικό σήμα!
nzeppos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Μετά από μια εβδομάδα δοκιμών (και διακοπών στη Β. Ελλάδα βέβαια) έχω να πω ότι οι AOC σε γενικές γραμμές φαίνεται να αξίζουν τα λεφτά τους. Είναι η κλασική περίπτωση "ό,τι πληρώσεις παίρνεις". Η ποιότητα κατασκευής είναι μάλλον μέτρια. Στο remote control πχ. δεν αναφέρεται καν το όνομα της εταιρείας, ενώ τα κουμπιά είναι -το πολύ- μέτριας ποιότητας. Η ίδια η τηλεόραση έχει λιτό manual, το ίδιο ισχύει και για τις δυνατότητες ρυθμίσεων. Στα menu υπάρχουν τα απολύτως βασικά, ενώ παρατήρησα και κάποια... bug στα menu settings. Κάποιες ρυθμίσεις (πχ. menu transparency, teletext language κλπ) χρειάστηκε να τις σετάρω 2-3 φορές μέχρι η τηλεόραση να αποφασίσει να τις... κρατήσει. Άλλο πρόβλημα είναι ότι το EPG στο DVB-T δεν φαίνεται να υποστηρίζει ελληνικά (ή έστω την σωστή κωδικοποίηση). Ωστόσο η συγκεκριμένη σειρά τηλεόρασεων έχει επαρκείς υποδοχές, αξιοπρεπή ποιότητα εικόνας (τόσο σε TV tuner, όσο και σε VGA σήμα ή ακόμα και σε composite από ψηφιακή φωτογραφική). Εν ολίγοις για τις ίντσες της (32") και τα λεφτά της (περίπου 500 ευρώ) είναι μια χαρά. Σαν ποιότητα δεν συγκρίνεται με μια 26άρα Samsung που πήρα πρόσφατα (και κόστισε περί τα 450 ευρώ) αλλά στην συγκεκριμένη αγορά της AOC είχε περισσότερη σημασία το μέγεθος παρά οτιδήποτε άλλο. Είναι μια τηλεόραση που, όπως είπα, δεν θα έχεις τύψεις αν σε 2-3 χρόνια την ξεφορτωθείς. Μέχρι τότε θα έχει βγάλει τα λεφτά της. Αν ήταν να ξαναπάρω 32" την παρούσα περίοδο, πάλι AOC θα έπαιρνα.
polisv Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Μετά από μια εβδομάδα δοκιμών (και διακοπών στη Β. Ελλάδα βέβαια) έχω να πω ότι οι AOC σε γενικές γραμμές φαίνεται να αξίζουν τα λεφτά τους. Είναι η κλασική περίπτωση "ό,τι πληρώσεις παίρνεις". Η ποιότητα κατασκευής είναι μάλλον μέτρια. Στο remote control πχ. δεν αναφέρεται καν το όνομα της εταιρείας, ενώ τα κουμπιά είναι -το πολύ- μέτριας ποιότητας. Η ίδια η τηλεόραση έχει λιτό manual, το ίδιο ισχύει και για τις δυνατότητες ρυθμίσεων. Στα menu υπάρχουν τα απολύτως βασικά, ενώ παρατήρησα και κάποια... bug στα menu settings. Κάποιες ρυθμίσεις (πχ. menu transparency, teletext language κλπ) χρειάστηκε να τις σετάρω 2-3 φορές μέχρι η τηλεόραση να αποφασίσει να τις... κρατήσει. Άλλο πρόβλημα είναι ότι το EPG στο DVB-T δεν φαίνεται να υποστηρίζει ελληνικά (ή έστω την σωστή κωδικοποίηση). Ωστόσο η συγκεκριμένη σειρά τηλεόρασεων έχει επαρκείς υποδοχές, αξιοπρεπή ποιότητα εικόνας (τόσο σε TV tuner, όσο και σε VGA σήμα ή ακόμα και σε composite από ψηφιακή φωτογραφική). Εν ολίγοις για τις ίντσες της (32") και τα λεφτά της (περίπου 500 ευρώ) είναι μια χαρά. Σαν ποιότητα δεν συγκρίνεται με μια 26άρα Samsung που πήρα πρόσφατα (και κόστισε περί τα 450 ευρώ) αλλά στην συγκεκριμένη αγορά της AOC είχε περισσότερη σημασία το μέγεθος παρά οτιδήποτε άλλο. Είναι μια τηλεόραση που, όπως είπα, δεν θα έχεις τύψεις αν σε 2-3 χρόνια την ξεφορτωθείς. Μέχρι τότε θα έχει βγάλει τα λεφτά της. Αν ήταν να ξαναπάρω 32" την παρούσα περίοδο, πάλι AOC θα έπαιρνα. Επειδή ψήνομαι γιά 26'' 'η 32'' σάν οθόνη υπολογιστή ,πιστεύεις ότι η Samsung μπορεί να παίξει αυτό το ρόλο;
nzeppos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Προσωπικά ποτέ δεν θα έβαζα τόσο μεγάλη οθόνη για υπολογιστή, ειδικά για desktop λειτουργίες (πχ. office, web browsing, chat κλπ). Κυρίως γιατί η απόσταση που θα κάθεσαι από την οθόνη σου δεν νομίζω να αλλάξει. Δεν νομίζω ότι μπορείς να δουλέψεις για πολύ ώρα αν κάτσεις πχ. στα 2 μέτρα από την 32" οθόνη σου. Οπότε θα πρέπει να κάθεσαι στο κλασικό μισό με ένα μέτρο από το μόνιτορ. Εκεί οι 32" είναι πραγματικές πολλές, δεν παλεύεται. Για τις 26" νομίζω ότι κάτι γίνεται, αν το συνηθίσεις δεν θα έχεις πρόβλημα. Αλλά βέβαια απ' ότι έχω καταλάβει μια τηλεόραση δεν μπορεί να έχει την ευκρίνεια ενός PC monitor. Μια μικρή θολούρα (είτε συνδέεσαι με VGA, είτε ακόμα και με HDMI) θα την έχεις. Αυτό οφείλεται σε πολύ μεγάλο λόγο και στις αναλύσεις. Ένα monitor 22" wide έχει συνήθως μέγιστη ανάλυση 1680χ1050. Μια συνηθισμένη LCD 26-32" έχει 1280x768, άντε να έχει και την 1366x768. Για να πας σε παραπάνω αναλύσεις, στις 26" δεν είμαι καν σίγουρος αν υπάρχει αυτή τη στιγμή τηλεόραση 1080p. Είχε πει ότι θα βγάλει η Sharp αλλά δεν ξέρω τι γίνεται. Στις 32" βέβαια υπάρχει TV με ανάλυση 1920x1080, αλλά εκεί όπως είπα θα πρέπει να κάθεσαι μερικά... μέτρα μακρυά για να κάνεις δουλειά χωρίς να κουράζεσαι. Αυτό που θα έκανα εγώ (αν είχα τον απαιτούμενο χώρο) θα ήταν να πάρω μια οθόνη 19"-22" wide για να κάνω τη δουλειά μου και ακριβώς δίπλα να έχω και μια 26άρα για δουλειές Photoshop, ταινίες, παιχνίδια, πράγματα τελοσπάντων που δεν είναι αποκλειστικά "κείμενο στην οθόνη". Θα μεταφέρω κάποια στιγμή την 26άρα Samsung μου μπροστά στο PC, να δω αν μπορώ να κάνω δουλειά και θα πω εντυπώσεις. Για την 32άρα AOC πάντως δεν το σκέφτομαι καν, με μέγιστη ανάλυση 1366x768 η ποιότητα δεν ήταν για αποστάσεις θέασης κάτω των 2 μέτρων. Εν τέλει προτείνω να πας σε ένα φίλο σου που να έχει παρόμοια τηλεόραση και να δοκιμάσεις να συνδέσεις είτε ένα laptop είτε ακόμα και ένα PC, για να δεις ιδίοις όμμασι αν σου αρέσει το combo που ζητάς. Η Samsung πάντως σαν μάρκα είναι κορυφή, φοβερή ποιότητα για τα λεφτά τους, μεγάλο value for money. Κάτι που δεν ισχύει για κάτι Philips, Pioneer και το λοιπό... συναπάντημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.