Προς το περιεχόμενο

sql προγραμματισμος

rem

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλησπερα.αποφασισα να μαθω σ;λ.πηρα λοιπον ενα βιβλιο "Μαθετε την SQL".κατεβασα και το MySql αλλα οπως λεει και το βιβλιο δεν εκτελουνται ολεσ οι εντολες του βιβλιου εκει.απότι καταλαβα απο το βιβλιο εκτελουνται μαλλον ολες στην oracle.ισχυει?πως να βρω κατι να εκτελω τις εντολες και να βλεπω τα αποτελεσματα καπου?δεν εχω ιδεα και γι'αυτο ρωταω.εγκατεστησα και την oracle αλλα δεν πολυκαταλαβαινω τι παιζει.μου ειπαν οτι απο το SQL PLUS που εχει α τρεχουν ολες οι εντολες.εκει ομως δεν μου δεχεται το username και το password(που δεν ξερω και απο που οριζονται).εχει κανεις καμια ιδεα τι να κανω?να συνεχισω με oracle ή υπαρχει κατι πιο απλο να ξεκινησω?

Δημοσ.

Με oracle θα τα βρείς σκούρα για αρχή.!

Σίγουρα σε καμμία περίπτωση δε θα σου πρότεινα να πας σε Access... Έχω πετύχει καθηγητή στο Πανεπιστήμιο που από τη Βαρεμάρα του, στο μάθημα Βασεις Δεδομένων 2 έκανε access στα παιδιά... ΑΙΝΤΕΕΕΕΕ!!!!

Η SQL από βάση σε βάση διαφέρει. Τα βασικά όμως πρέπει να σου τρέχουνε παντού, οτιδήποτε βάση και να έχεις

Το SQL Plus λογικό να μη σου τρέχει, αφου ΔΕΝ έχεις εγκατεστημένη (απ'ότι καταλαβαίνω) την Oracle.

Πιστεύω ότι 99% των εντολών θα σου τρέχουν σε Mysql. Δοκίμασε να κατεβάσεις και

- http://www.mysql.com/products/tools/administrator/

- http://www.mysql.com/products/tools/query-browser/

Αν κάποιες εντολές δεν σου τρέχουν, με λίγο ψάξιμο θα τις καταφέρεις!

(Αν και θα είναι πολύ ειδικά πράγματα που θα παίζουν μόνο στην oracle - indexes, triggers, procedures)

ΠΡΟΧΩΡΑ ΑΦΟΒΑ ΜΕ MYSQL !

Δημοσ.

φιλε κατεβασα το gui της sql που περιλαμβανει αυτο που μου ειπες.οταν ομως παω να το ξεκινησω μου βγαζει το εξης μηνυμα(κοιτα το screenshot που σου εχω).μπορεις να με βοηθησεις?

post-8724-129062961283_thumb.jpg

Δημοσ.

το προβλημα ειναι οτι προσπαθω να ξεκινησω το γραφικο μου περιβαλλον για την sql και μου βγαζει το παραπανω μηνυμα οταν ξεκινω.δεν ξερω πως να συνεχισω,τι πρεπει να κανω

Δημοσ.

φιλε σε ευχαριιστω πολυ για τα παραπανω links.εινα παρα πολυ χρησιμα.θα τα μελετησω και θα ξαναστειλω.ευχαριστω πολυ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...