pantalewn Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Γεια σας εχω εναν υπολογιστη πολυ ηλικιωμενο τον αμοιρο ειναι INTEL® Pentium® 4 CPU 1.60GHz 1.60GHz,256 MB RAM και εχω το εξης προβλημα.Χρησιμοποιουσα το Convert Xto DVD ωσπου μια μερα μου ειπε οτι δεν υπαρχει αρκετη μνημη και κοιτωντας στις επιδοσεις στην εκονικη μνημη γραφει οτι το συνολικο μεγεθος σελιδοποιησης ειναι 1792 MB. Ειναι φυσιολογικο αυτο γιατι δεν θυμαμαι καλα αλλα νομιζω οτι πριν εγραφε 768. Μια βοηθεια παρακαλω??
antonl Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Αν έχεις αφήσει τη διαχείριση της virtual memory στα windows, τότε αυτά καταλαμβάνουν δυναμικά όση χρειάζονται. Οπότε θεωρητικά μπορεί να χρησιμοποιήσει όσο ελεύθερο χώρο υπάρχει στο αντίστοιχο partition. Δηλ, ναι είναι φυσιολογικό
pantalewn Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 ευχαριστω για την απαντηση θα θελα να ρωτησω κατι ακομα -μπορω να αυξησω την μνημη σε 512 ΜΒ; -γιατι το VSO μου λεει οτι δεν εχω αρκετη μνημη; -υπαρχει ενα τιπ που λεει οτι μπορω να αυξησω την εικονικη μου μνημη μεχρι το προτεινομενο οριο.Οταν το οριο που προτεινει ειναι 382 με τρεχον οριο 1792 εγω ποσο μπορω να την αυξησω; Ευχαριστω
antonl Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 -μπορω να αυξησω την μνημη σε 512 ΜΒ; Εφόσον υπάρχουν ελέυθερα slots για μνήμη στη μητρική σου, μπορείς. Κατέβασε το SWI για να δεις τον τύπο της μνήμης και πόσα slots έχει η μητρική σου*. -γιατι το VSO μου λεει οτι δεν εχω αρκετη μνημη; Τι είναι το VSO; -υπαρχει ενα τιπ που λεει οτι μπορω να αυξησω την εικονικη μου μνημη μεχρι το προτεινομενο οριο.Οταν το οριο που προτεινει ειναι 382 με τρεχον οριο 1792 εγω ποσο μπορω να την αυξησω; Γενικά τα default προτεινόμενα όρια για τη VM είναι συνήθως μη ρεαλιστικά/πρακτικά (ακολουθούν τον κανόνα RAM*1.5). Μπορείς να την αυξήσεις μέχρι τα (4096-256)MB -αν δεν κάνω λάθος-. Θα πρότεινα να βάλεις min=max=2048 (χωρίς όμως να ξέρω τι κάνεις στο pc σου). Όπως και να 'χει τα 256MB παραείναι λίγα. *: Hardware -> Motherboard -> Manufacturer/Model Hardware -> Motherboard -> Memory Slots Hardware -> Memory -> Memory Type
pantalewn Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 συγνωμη ειμαι λιγακι κουρασμενη, εννοω το convert X to DVD μηπως εχει περισσοτερες απαιτησεις απο το λειτουργικο μου συστημα γιατι οπως προειπα προσπαθω να μετατρεψω μια ταινια και την πρωτη φορα μου εβγαλε not enough psysical memory και κατοπιν δεν μου την μετατρεπει και βγαζει συνεχεια σφαλματα.πρεπει να πω οτι εχω ψαξει τον υπολογιστη για τα ¨διαφορα¨ και δεν βρισκω τπτ οποτε υποθετω φταιει το προγραμμα αλλα δεν καταλαβαινω γιατι.. αυριο παλι ,καληνυχτα σας
washcloud Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 ...με υπολογιστή "μιας γενιάς πιο πίσω" από τον δικό σου (με P3 @ 933Mhz ),και μνήμη μόνο 128Mb περισσότερη (384Mb σύνολο,και σημειωτέον ότι εγώ έχω το "default" page file size,αυτό που είπε ο antonl ,δηλαδή 384χ1.5 φορές=576),κάνω γενικώς μια χαρά ό,τι δουλειά κάνω (και video authoring σε "λογικό" χρόνο ,και tv caprturing με on-the-fly encoding σε divX ) και προβλήματα "γενικώς" δεν έχω(gamer μιας και δεν είμαι),κι ούτε μου "ζητάει" ν' αυξήσω το page file size... Οπότε,δεν ξέρω απ΄τη 1,αλλά κι απ΄την άλλη δε ΝΟΜΙΖΩ το "πρόβλημά σου" να είναι είτε ο "παλιός" υπολογιστής,ούτε η "λίγη ram",μιας και δεν νομίζω το convertX2dvd να είναι ΤΟΣΟ απαιτητικό πια..(..αν και δεν το έχω χρησιμοποιήσει) (αν και,ΔΕΝ θα ήταν κακό να του "δώσεις λίγη ζωή",με το να βάλεις ακόμη ΕΝΑ τουλάχιστον module μνήμης,των 256 Μb-"λογικά" η μητρική σου υποστηρίζει ddr1 μνήμες,αν και το κοιτάμε αυτό,που τέλος πάντων με 14 ευρώ απ΄το e-shop,δεν είναι και κανένα σπουδαίο ποσό.Να το κοιτάξουμε βέβαια αν θες,γιατί ανάλογα με τον τύπο μνήμης οπυ υποστηρίζει η μητρική σου,μπορεί ακόμη και με 11 ευρώ να βάλεις ddr2 των 512Mb,και να ξενοιάσεις μιά και καλή...Αν θες μας λες ποιά ακριβώς μητρική έχεις,και σε συμβουλέυουμε σχετικά...) Δεν αποκλείεται πάντως να χρειάζεται κι 1 "φρεσκάρισμα" το λειτουργικό σου(...το οποίο ποιό είναι; ),ΕΙΔΙΚΑ αν το έχεις χρόνια... Επίσης,μπορείς να θέσεις ερώτημα "φτάνουν 256Μb μνήμης,και τί page file size χρειάζομαι χρησιμοποιώντας το convertX2dvd" στο topic "DivX και DVD authoring" εδώ στο insomnia,κι αν μάλιστα σου απάντησει και ο moderator parsifal που είναι υπεύθυνος εκεί,νομίζω θα πάρεις τις σωστότερες και αμεσότερες συμβουλές για το τί να κάνεις...
pantalewn Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Γεια οκ μεσα αλλα επειδη δεν εχω και παρα πολλεσ γνωσεις (ελαχιστες θα ελεγα) χρεια ζομαι πολυ λεπτομερεις καθοδηγηση.Θα ηθελα να κοιταζαμε αυτο το θεμα με την μνημη.Αλλα πρεπει να μου πεισ πολυ πολυ λεπτομερεια.Ευχαριστω θα περιμενω απαντηση
washcloud Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 pantalewn ,επάνω-επάνω στη σελίδα θα δεις να λέει "Καλώς ήλθες pantalewn! Έχεις 1 νέο προσωπικό μηνύμα".Κάνε κλικ στη λέξη "μήνυμα",και θα μεταβείς στη σελίδα των προσωπικών μηνυμάτων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.