danaos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20080130152819AAlwl4i&show=7 http://tech.yahoo.com/blogs/null/14848?comment_start=1&comment_count=5#see_comments
k_sakis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Εγώ πάλι τον κλείνω το βράδυ. Μάλλοον είμαι από τις εξαιρέσεις.
PETROS13 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 και εγώ το κλείνω. αν δεν το θέλω κάτι ποιος ο λόγος να μείνει ανοιχτό? μόνο αν έχω κάτι σημαντικό να κατεβάσω μπορεί να το αφήσω,και αυτό βέβαια σπάνια.
LuxJaja Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 εγώ πάλι το είχα πάντα ανοιχτό μέχρι που κάηκε 600 ευρώ κάρτα και τσούχτηκα! από τότε κάθε βράδυ κοιμόμαστε αγκαλίτσα ...
Legionnaire Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 εγω το βραδυ το κλεινω,γιατι φοβαμαι για διαφορα π.χ υπερθερμανση βραχυκυκλωμα κ.λ.π αλλα ετσι χανω πολυτιμο χρονο download.εσεις? Εφόσον είναι ανοιχτό όλη μέρα και για πολλές μέρες και δεν έχεις παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα με την ψήξη του, δεν πρόκειται να συμβεί τίποτα το βράδυ!
Emilie Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Όταν κατεβάζει κάτι που το βιάζομαι και το θέλω πολύ, που γίνεται συνήθως αρκετά συχνά, μένει ανοιχτός, μέχρι και μια βδομάδα, αλλιώς κλείνει κάθε βράδυ, για ύπνο
Massiv0r Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Κλεινει καθε βραδυ εκτος απο πολυ λιγες εξαιρεσεις γιατι δεν κατεβαζω καθημερινα τονους απο τσοντες
MasterX Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 εγω το κλείνω όποτε δεν μου χρειάζεται... αν κατεβάζω κάτι μπορεί να μεινει μεχρι και 10 ώρες ανοιχτός σε μια μέρα.. Βέβαια τώρα που θα πάω σε 24άρα γραμμή τα κατεβάσματα θα γίνονται σε 1-2 ώρες, οπότε θα το ανοίγω μόνο όταν το χρειάζομαι... Γιατί να ταλαιπωρώ τους σκληρούς μου...
maggle Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 τωρα εχω αρχισει και κατεβαζω ολοκληρες σαιζον απο σειρες οποτε αν το βραδυ μεινει ανοικτος το πρωϊ ειναι ετοιμες.αλλα καλο θα ηταν να βαλω κατι εξτρα για την ψυξη.τι να βαλω?
lefi Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Kαλό θα ήταν να γίνει δημοσκόπηση, και τα αποτελέσματα να σταλούν στην "ΠράσινηΕιρήνη" για να πάθουν εγκεφαλικά! Τον κλείνω μόνο όταν συντρέχουν λόγοι ανωτέρας βίας(διακοπή internet/ρεύματος,καθάρισμα κλπ.)Ελάχιστες ώρες κατ έτος δηλαδής. Τον αφήνω ακόμα και όταν δεν κάνω download(έχω πολλούς στο queue μου στο dc!) Μόνο εγκεφαλικό, εδώ εγώ και με τρελαίνει που δεν είμαι σε κάποια οργάνωση και δεν πολυσκάω για την εξοικονώμηση ενέργειας (μεταξύ μας ). Θα βγει καμιά έρευνα για την οικολογική καταστροφή που προκαλεί η κατάχρηση του υπολογιστη ειδικά λόγω του Adsl και θα μας πάει να. Εγώ χρησιμοποιώ άσκοπα τον υπολογιστή, παιχνίδια κτλ αλλά ποτέ δεν σπαταλάω ενέργεια.
happy Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Συνήθως είναι ανοιχτός 8-10 ώρες τη μέρα όσο το χρειάζομαι για δουλειά ή για να κατεβάσω τπτ.Κάποτε το άφηνα ανοιχτό για όλη τη νύχτα(για κατέβασμα) αλλά εδώ και 1 χρόνο περίπου μου φαίνεται ότι βογγάει απίστευτα πολύ,οπότε ή θα μείνω ξύπνια μαζί του ή θα πέσουμε και οι 2 για ύπνο.Μάλλον θα πάω να σκάσω τα μαλλιοκέφαλά μου για το πιο αθόρυβο ανεμιστήρι που υπάρχει(βασικά,όχι εγώ αλλά οι γονείς μου που γκρινιάζουν για το θηρίο που βρυχάται :-P)
alerasta Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δεν κλείνουν ποτέ... Πότε θα γίνουν τα αυτόματα backup/synchronization/indexing/defrag/updates; Τη μέρα που δουλεύω;
ApSiMan Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Με το που ξυπνάω το πρωί ανοίγει....με το που κοιμάμαι το βράδυ κλείνει. Όσο δεν δουλεύω στο desktop (ή είμαι εκτός σπιτιού) ευνοείται κλείνω την οθόνη (έχω ακόμα από τα γομάρια τα ενεργειοβόρα CRT).
nick#18 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 παιχνίδια κτλ αλλά ποτέ δεν σπαταλάω ενέργεια. ε καλα τωρα εσυ να σπαταλας ασκοπα ενεργεια ποτέ οπως το λες σαν και εμένα εισαι!!
Bougas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 βεβαιως και το κλεινω,για τους εξις 2 λογους: 1)εχω και αλλα πραγματα να κανω,απο το να ασχολουμε ολη μερα με το pc. (δουλευω κιολας,δεν τα βρισκω ολα ετοιμα). 2)εχω σταματησει το p2p εδω και 2+ χρονια,με αποτελεσμα να μην χρειαζετε να περιμενω 40 ωρες για να κατεβασω ενα παιχνιδι,και 10 ωρες για ενα επεισοδιο καποιας σειρας.πλεον χρησιμοποιω rs και μονο.οτι θελω να κατεβασω,το κατεβαζω σε 1 ωρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.