costasmarkoglou Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Καλησπερα! Αύριο θα αγορασω ενα laptop που εχει Wi-Fi. Στο Desktop PC μου εχω ADSL με ενσυραμτο Modem. Η μητρικη μου ειναι η Asus P5K3 Deluxe Wi-Fi. Το ερωτημα μου ειναι, πως απο τη μητρικη του Desktop μου θα μπορω να στελνω ιντερνετ στο laptop! Περιμενω απαντηση, ευχαριστω!
tsakonas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Το προγραμματακι του Wi-fi εχει επιλογη για να δουλεψει σαν access point...ευκολα γινεται.
costasmarkoglou Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 ΟΚ το εβαλα σε ΑΡ! Μετα μηπως πρεπει να κανω τπτ με το ΙΡ?
zoel Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Θα πρεπει να ενεργοποιησεις το ICS στα xp, για να βλεπει ο αλλος υπολογιστης ιντερνετ
costasmarkoglou Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Εχω Vista οχι ΧΡ, αλλα νομιζω πως για το ICS υπαρχει στο προγραμμα της μητρικης τροπος για να ενεργοποιηθει! Νομιζω παντως οτι ΔΕΝ πρεπει να το εχω σε ΑΡ αλλα σε Infrastructure...
tsakonas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Τωρα που το βαλες σαν ΑΡ το λαπτοπ σου λογικα στα ασυρματα δικτυα θα το βλεπει. Αν συνδεθει θα παρει και ιντερνετ.
diabibas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 το ICS (Internet Connectio Sharing) δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με τη μητρική αλλά με το λειτουργικό
sarakinos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Ναι αλλά για να δίνεις internet θα πρέπει να έχεις και το Desktop ανοιχτό...μπορείς να πάρεις απλά κάποιο οικονομικό wireless router και να κάνεις την δουλειά σου..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.