Προς το περιεχόμενο

Τη γνώμη σας για ανταλλαγή κινητού

kosmasgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα guys. Θέλοντας να μαζέψω κάποια χρήματα καθώς αναμένεται ναυαρχίδα στη Sony ericsson και έχοντας το W910i σκέφτηκα να το πουλήσω. O τομέας των κινητών είναι δύσκολος και πάντα κάποιος βγαίνει χαμένος από μια αγοραπωλησία. αλλά έτσι είναι , πουλάμε και αγοράζουμε. Το έχω από τον Δεκέμβριο 2007 και είναι σε καλή κατάσταση. Το πολύ 200 ευρώ. Αλλά δεν γίνεται να μείνω χωρίς τηλέφωνο και μου πρότεινε ένας φίλος μου. Να μου δώσει το Κ550ι που έχει σαν 2η συσκευή ( Καινούριο και άριστη κατάσταση καθώς χρησιμοποιείται σαν καρτοκινητό και μένει στο σπίτι) και 120 ευρώ στο χέρι. Να προχωρήσω ή όχι ? Δεκτές όλες οι απόψεις και τα μπινελίκια :o

Δημοσ.

Το k550i αυτή τη στιγμή μπορείς να το βρεις ολοκαίνουριο και σφραγισμένο στα 130 (-+10) και μάλιστα υπάρχουν πολλά στην αγορά (δεν μιλάω για μαγαζιά).

Άρα + τα 120? φτάνουμε περίπου στα 250?.

Το w910 μπορείς να το βρεις με 240? το πιο ακριβό. Με λίγα λόγια είσαι μία η άλλη (ίσα βάρκα- ίσα πανιά κτλ κτλ).

Εγώ δεν θα το άλλαζα γιατί το k550 όταν θα θέλησης να το δώσεις δεν θα έχει την αξία του w910.

Άποψη μου.

Δημοσ.

Μα έτσι και αλλιώς πρέπει να πάρω ένα φτηνό κινητό για να έχω. Το w910i μέχρι 200 ευρώ το δίνω.Παραπάνω δεν μπορεί να πάει. Οπότε αγοράζω με 80ευρώ το K550i και μου μένουν και 120 ευρώ. Εγώ το βρίσκω λογικό γιατί το w910i που έχω είναι 3+ μηνών.Θα χάσει και άλλο αν περάσει καιρός. Τι προτείνεις να κάνω ?

Δημοσ.

προχωρα στην ανταλλαγη,μου φαινεται οτι θα ειναι ενταξει θα εχεις και ενα κινητο και καποια χρηματα στην τζεπη, ετσι και αλλιως χρειαζεσαι κινητο καθημερινα.Προσωπικα εγω αρεσκομαι στις ανταλλαγες γιατι παντα οταν πουλω κατι εχω σαν στοχο να αγορασω κατι καινουριο και με βολευουν.

Δημοσ.
Μα έτσι και αλλιώς πρέπει να πάρω ένα φτηνό κινητό για να έχω. Το w910i μέχρι 200 ευρώ το δίνω.Παραπάνω δεν μπορεί να πάει. Οπότε αγοράζω με 80ευρώ το K550i και μου μένουν και 120 ευρώ. Εγώ το βρίσκω λογικό γιατί το w910i που έχω είναι 3+ μηνών.Θα χάσει και άλλο αν περάσει καιρός. Τι προτείνεις να κάνω ?

Θέλεις να το αλλάξεις με τον φόβο του να χάσει την αξία του όσο περνάει ο καιρός ή γιατί πρέπει να το αλλάξεις;

Αν δεν χρειάζεται μην το αλλάζεις για μένα γιατί μια ζωή σε αυτή τη σκέψη θα είσαι (την έχω πάθει με αλλαγή 15 κινητών πέρσι). Αν χρειάζεται να το δώσεις δώστο στον φίλο σου μιας και η δουλειά είναι στρωμένη. Αλλιώς θα πρέπει να ψάχνεις αγοραστή/ πωλητή κτλ

Δημοσ.

Δεν μπορείς να βγεις κερδισμένος ποτέ. Απλά σε 3 μήνες που θα εμφανιστούν τα νέα μοντέλα G700/900 κλπ το w910i ζήτημα να πιάνει 150 ευρώ και πολλά λέω. Το δίνω τώρα παίρνοντας και ένα κινητάκι για να κάνω την δουλεία μου και μπαίνουν τα 120ευρώ στον κουμπαρά για την επόμενη αγορά. Εντάξει απο την άλλη μεριά το W910i δεν ήταν και το κινητό που περίμενα. Δηλαδή το θεωρώ και άστοχη αγορά. Αν είχα ας πούμε το P1 δεν θα το έδινα

Δημοσ.

μην το δωσεις φυσικα!το Κ550 εχει μονο φακο.το W910 εχει και καμερα και walkman και shake control και απίθανο media player.κρατα το!!!εγω μπορει να το ανταλλαζα με το Κ770 μου!!λολ

Δημοσ.

αφου το θεωρεις αστοχη αγορα και θελεις απλα ενα κινητο για να κανεις την δουλεια σου τοτε προχωρα με την ανταλλαγη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...