pissas Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Οι σημαντικότερες συμμαχίες... http://rapidshare.com/files/117188985/Voting.xls.html Τα επεξηγώ στο blog του οποίου το link το έχω αναφέρει νωρίτερα.
adi32 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 το τραγουδι(?) της Κυπρου τι ρολο επαιζε? ξεκινημα με μπαγλαμαδακια και μπουζουκερι μετα χεβι μεταλ και στο τελος επιθεωρηση συνονθυλευματα διεστραμενου εγκεφαλου
MsquitoPrincess Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δεν ξέρω τις παίζει με τις συμμετοχές ,έχω ακούσει της καλομοίρας και έτυχε να ακούσω Αζερμπαϊτζάν σήμερα. 55 βαθμούς στον άγγελο με την ό,τι να ναι φωνή.
kosmasgr Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 3o φαβορί η Ελλάδα με απόδοση 8.5 20 ευρώπουλα αξίζει να ποντάρουμε στην Καλομοίρα
elis88 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 το ισπανικο ειναι αηδια.καλα εννοειται θα μπει η καλομοιρα παιδια. εμενα μου αρεσε της αλβανιας. και το video clip πολυ μαματο.... Για εμένα και για εσένα που ξέρουμε την γλώσσα είναι ωραίο, αλλά για τους άλλους…;;; Και από την άλλη γενικά οι μπαλάντες δεν έχουν και πολύ πέραση στη Eurovision.
DeathBoy Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Ερασιτεχνική η εμφάνιση της Καλομοίρας ως προς την απόδοση της στο κομμάτι αλλά και η σκηνική της παρουσία σε συνδυασμό με τους χορευτές)(Οι οποίοι, εκτός των άλλων ,έτρεμαν και παραλίγο να χάσουν την ισορροπία τους στο τέλος) Το υποτιθέμενο νάζι της καλομοίρας δεν πέρασε στην Ευρώπη κατά τη γνώμη μου και φάνηκε πολύ γελοίο και fake) Πάντως παίζει να κερδίσει γιατί ΟΚ μιλάμε για την Eurovision. Ερώτηση:Πόσες φορές επαναλαμβάνεται το ρεφρέν; (έχασα το μέτρημα) ------------------------------------------------------------------ Α και κάτι ακόμη. Αυτό το σκεπτικό που έχουνε διάφοροι σε πολλές εκπομπές του τύπου "μην ψηφίζετε τα τραγούδια που σας αρέσουν γιατί είναι φαβορί" είναι κάπως χαζό. Αν δηλαδή σκέφτονται και έξω με τον ίδιο τρόπο πως περιμένουν να κερδίσουμε εμείς που (λέμε τώρα) θεωρούμαστε φαβορί; τσ τσ Τελικά, Είμαστε πολύ έξυπνοι εμείς οι Έλληνες[/QUOTΕ] Τα παραλές μεγάλε όλη η Ευρώπη έχει εντυπωσιαστεί με την Καλομοίρα....η Σερβικη εφημερίδα την είχε εξόφυλλο ως το φαβορί για τον τελικό. Όχι ότι ο διαγωνισμός ειναι εθνικό θέμα μη γελιόμαστε ένας διαγωνισμός είναι απλά οπου κάποιοι βγάζουν πολλα λεφτά. Όμως μερικοί είναι τόσο αρνητικοί σε όλα που ούτε καν ενήμεροι είναι. P.S:Η Καλομοίρα ήταν φοβερή πάνω στην σκηνή και είχε και το νάζι της και το πάθος της ψεύτικο η αληθινό τα είχε όλα.
athas62 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Το ρολοϊ μου λέει 23.41 . Μαγκες ψευτης να βγω αλλα μολις ειδα την Καλομοιρα να λεει την δικη μας μ@κακια, και βλεπω να μας πετανε εξω το κοριτσι εμεινε απο ανασα. Προβλεπω να βγαινει η Μ@ΚΑΚΙΑ του Αζαρμπαϊτζαν. Αλλα και η Eurovision παραμενει και αυτη τη χρονια ενα μεγαλο τσιρκο.
slipknot Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Ισπανία,Γαλλία,Βοσνία. Μια απ' τις 3 να βγει.Εναλλακτικά,ή Τουρκία ή Φινλανδία έτσι για το γαμώτο.
Garnele Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 κατ' αρχήν η κροατία τα έσπασε. κατά δεύτερον.. η καλομοίρα ήταν φάλτσα (
Harkon Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 όπως βλέπω το ρεκαπ ( !!! ) εύχομαι να ήμουν Ζνάιπερ σε ένα μπαλκόνι απέναντι από την σκηνή με βουλευτικό άσυλο
random Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Μόνο τα εναλλακτικά επέπλευσαν, με τυχαία σειρά: Ισπανία, Θεός. Κροατία, civilization strikes back. (ο παπούς είχε πάρκινσον ή το έκανε για το εφφε; ) Φινλανδία, μυαλά πανέ στο μίξερ με μαγιονέζα απο ηλιέλαιο. ελπίζω να βγουν οι Φινλανδοι για το σπάσιμο στα τσόλια απο τα κλασικά γιουροβιζιονιους : Νορβηγία και στο "άρτος και θεάματα": Ουκρανία άπαιχτη
Houston Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Λίγα είδα, ο Ισπανός πλάκα είχε, και στυλ η δική μας χάλια ακουγόταν - από χωριγραφία: αλίκη βουγιουκλάκη το πιο λαμπρό αστέρι loool Αν βγει ελλάδα κερνάω όλο το ινσόμνια. αυτό με το πορτοκάλι μέσα πως το λεν? αυτό θέλώ
livewire Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 ...δεν είναι η Μπιγιονσέ, είναι η Καλομοίρα! Ζούμε μέρες '87 απόψε. Λίτεραλι, που λεν και στο χωριό μου. - Προς θεού , μην σουτάρει ο Γιοβάισα! Αν μπορείτε, δώστε κάνα λινκ από βίντεο των πιο "δυνατών" συμμετοχών(Ουκρανία και τα ρέστα), plz.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.