Holism Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Αφιερωμένο σε μια ψυχή εδώ μέσα... Δώσε βάση στο ρεφρέν άτιμε.. Τι απέγιναν οι Τristania ρε τρελέ; xD Οι Tristania είναι σταθερή αξία! Δεν εγκαταλείπονται τα γκοθομεταλοακουσματα έτσι εύκολα! 1
Coscas Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Τελικά...μόνο εμείς οι Ελληνες ανεβάζουμε τέτοια τραγούδια στο ΥΤ Το είχα ανεβάσει εγώ πριν 6 χρόνια και δεν έχω παράπονο πως πήγε. Πολλά views, αρκετά σχόλια (και μερικά συγκινητικά) και προσπάθεια να αποδοθούν οι "hosts of Mohammed" στον...Isis... Μέχρι και blog με την πολιορκία της Βιέννης το 1683 έχει το βίντεό μου http://gatesofvienna.net/2016/03/i-see-the-hosts-of-mohammed-coming-2/ Τιμή μου φυσικά! Και φυσικά τιμή μου να μας έχει δώσει ο Al Stewart ένα ακόμα καταπληκτικό τραγούδι και το τελευταίο που θα μπορούσα να κάνω ήταν να το αναδημοσιεύσω. Ευτυχώς που δεν μου το κατέβασαν ποτέ. Μπράβο άλλη μία φορά φίλε Momoti γιά τα ακούσματά σου Al Stewart - Constantinople (1980) Επεξ/σία 17 Απριλίου 2016 από Coscas 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις