Coscas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Τα επόμενα τα έχουν χιλιοκλέψει οι σαμπλεράδες Galt Macdermot - Ripped Open By Metal Explosion (1970) Frank McDonald - Night Moves (1978) Καλά...αυτός κι' αν επηρέασε το hiphop Διαβάστε στη wiki https://en.wikipedia.org/wiki/David_Axelrod_(musician) Εδώ ένα κομμάτι που έγραψε για τους θρυλικούς Electric Prunes David Axelrod and Electric Prunes- Holy Are You (1968) 2
Coscas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Οταν οι γερόλυκοι ενώνονται Τα "συναδελφάκια" στους Traffic, Capaldi και Winwood Σφήνα ο Van Morrison JIM CAPALDI - Tonight you're mine (1983) The Spencer Davis Group - Gimme Some Lovin' Και μιάς και ανέφερα τους Traffic...η καλύτερη εκτέλεση που έχω ακούσει ποτέ είναι αυτή Τι εισαγωγή! Respect! Traffic - Gimme Some Lovin' (1971) 1
tommybertsen Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Κατι στο κλιμα. ε @coscas ? Ο Θρυλος Cozy Powell, Drummer των Rainbow, Jeff Beck, Sabbath + Gary moore etc etc!! 2
astrosunnefo Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Το άκουσες βρε το Harden My Heart; Αλλά το Shane, μου αρέσει περισσότερο μιάς και το Harden το' χω χιλιακούσει Ας το βάλω όμως γιατί...αστραπόβροντο είσαι εσύ, μπορεί να το βάλεις από κανά γκρούπ- named Quarterflash που η μόνη σχέση με τους Quarterflash θα είναι κάνα usb φλασάκι Α χα χα! QUARTERFLASH - Harden My Heart (1982) https://www.youtube.com/watch?v=ZS-or9tZ_eY Φοβήθηκε το μάτι σου με μένα, ε; χαχα Αν και με το τελευταίο που έπαθα, θα με είχα κι εγώ ικανή, αλλά, όχι, άκουσα αυτό που έπρεπε. Μεταξύ των δύο, Shane δαγκωτό. ----- Ο τελευταίος μου έρωτας. Το έπαιζε ο ραδιοφωνικός σταθμός στη δουλειά, κι έτρεχα με χαρτάκι και στυλό να το σημειώσω. 4
Coscas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Κατι στο κλιμα. ε @coscas ? Ο Θρυλος Cozy Powell, Drummer των Rainbow, Jeff Beck, Sabbath + Gary moore etc etc!! Ωραίος! Αυτό είναι σύνθεση George Martin. Του 5ου Μπήτλ Τον κατάκλεψαν οι Boney M ε; Λίγοι ξέρουν ότι το Nightflight to Venus είναι στην ουσία το Dance With The Devil του Powell Αφιερωμένο άμα δεν το ξέρεις Cozy Powell - Dance With The Devil (1973) Ο τελευταίος μου έρωτας. Το έπαιζε ο ραδιοφωνικός σταθμός στη δουλειά, κι έτρεχα με χαρτάκι και στυλό να το σημειώσω. Θα το ξέρεις ότι είναι παλιό και διασκευή ε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις