KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Το παιχνιδι ειναι ελλεεινο για τους λογους που λεει ο gherudos...αυτο με το επαναλαμβανομενο gameplay ειχα να το δω απο τα παιδικα μου χρονια και κατι τελειωμενα coin op που αντιμετωπιζες τα ιδια bosses εκατο φορες! Εχει και το πιο αθλιο τελος που εχω δει σε παιχνιδι...
Apokleiros Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Το παιχνιδι απλα ειναι ξαναζεσταμενο HD φαγητο! Απλα σαν παιχνιδι δεν εχει να προσφερει τιποτα περισσοτερο απο τα προηγουμενα! Καμια βελτιωση σε τομεις που επασχε, με τον κλασικο χαρακτηρα κερσορα χωρις κανενα ειδος physics, τα ιδια χαζα no-interactive περιβαλλοντα, το κλασικο μπαινω σε δωματιο καθαριζω τα παντα, ριχνω και ενα σφουγγαρισμα και τελικα φευγει η κοκκινη κουλη ενεργεια που σου μπλοκαρει την πορτα! Απλα τα ιδια παντελακι μου τα ιδια παντελη μου! Οταν βγει το NINJA GAIDEN ολα τα αλλα θα τελειωσουν! Απλα ειναι ολα χιλος μπροστα του!
gust Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Μολις το τερματισα! Μου πηρε 18 ωρες στο Devil Hunter mode. Εμενα ρε παιδια τι να σας πω....μια χαρα μου φανηκε το παιχνιδακι. Μου αρεσε και η αλλαγη των χαρακτηρων στην μεση του παιχνιδιου και δεν με κουρασε και η επιστροφη στην πολη. Αυτο γιατι χειριζεσαι εναν εξολοκληρου νεο ηρωα με νεες δυνατοτητες αλλα και γιατι οι πιστες εχουν μικρες αλλαγες στην ροη τους απο την πρωτη φορα που της περασα. Επισης να πω οτι τα cinematic ειναι ενα μεγαλο plus στο game καθως συνεχιζα να παιζω επειδη η ιστορια ξετυλιγονταν ομορφα μεσα απο αυτα. Το παιχνιδι μου αφησε καλες εντυπωσεις και θα το προτεινα ως ενα "ελαφρυ και ευχαριστω game για να περναει η ωρα" Ευτυχως δεν ειχε την δυσκολια του DMC3 γιατι εκει το ειχαν γ@@μ@σει το θεμα οι developers!
anamenos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Το παιχνιδι απλα ειναι ξαναζεσταμενο HD φαγητο! Απλα σαν παιχνιδι δεν εχει να προσφερει τιποτα περισσοτερο απο τα προηγουμενα! Καμια βελτιωση σε τομεις που επασχε, με τον κλασικο χαρακτηρα κερσορα χωρις κανενα ειδος physics, τα ιδια χαζα no-interactive περιβαλλοντα, το κλασικο μπαινω σε δωματιο καθαριζω τα παντα, ριχνω και ενα σφουγγαρισμα και τελικα φευγει η κοκκινη κουλη ενεργεια που σου μπλοκαρει την πορτα! Απλα τα ιδια παντελακι μου τα ιδια παντελη μου!Οταν βγει το NINJA GAIDEN ολα τα αλλα θα τελειωσουν! Απλα ειναι ολα χιλος μπροστα του! συμφωνώ απόλυτα...
klainmaingr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Στα credits σου βγάζει ένα countdown 2 Λεπτών που πρέπει να προστατεύσεις την kyrie απο τα ragdolls. 2 φορές έπαιξα το last mission.. Την πρώτη μου έβγαλε disc unreadable κάπου στο 1μιση λεπτό και δεν πήρα και το achievement του τελους και γι αυτό έπαιξα και δεύτερη που ξεχάστηκα και την φάγανε λάχανο. Γίνεται τίποτα της προκοπής; Να ξαναβγάλω τον demonic sanctus για να να την σώσω η δέν αξίζει τον κόπο; (θα το έκανα όσο γράφω αυτές τις γραμμές.. αλλα μιας και είμαι στη δουλειά είπα να δώ τι παίζει, για να μην σκίζομαι τζάμπα.)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.