opts Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Η joomla εμπειρία μου είναι ακόμα στην θερμοκοιτίδα (μερικές ώρες) Γι'αυτό περνάω στο δια ταύτα Εγκατέστησα την 1.5.1 και προσπαθούσα να ανεβάσω ένα template Στο pack ήταν τα dir extensions quickstart source template αφού είδα ότι ήταν ένα zip και upload μόνο, έκανα ένα zip το DIR : template το ανέβασα κανονικά και μετά έκανα άλλο ένα zip το DIR : extensions το οποίο περιείχε τα πιο κάτω αρχεία ja_newsflash <DIR> ja_newslight <DIR> mod_ja_contentscroll <DIR> mod_ja_categorieslist.php mod_ja_categorieslist.xml mod_ja_contentscroll.php mod_ja_contentscroll.xml mod_janewsflash.php mod_janewsflash.xml mod_janewslight.php mod_janewslight.xml όταν όμως το ανέβασα είδα μόνο το ja_categorieslist στην λίστα των modules και τίποτα άλλο Δεν βρήκα κάτι σχετικό και είπα να δανειστώ τον φακό σας (τα φώτα σας)
scissorhands Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Άν και δέ πολυκατάλαβα αυτά που είπες με το τρόπο που τα είπες κατάλαβα μάλλον πιό είναι το πρόβλημα σου και θα σου δώσω τη λύση έναντι της χαμηλής τιμή των 20 ευρώ. LOL Λοιπόν λογικά το template Που κατέβασες έχει μέσα ένα readme άν όχι ακολούθησε τα παρακάτω. Μέσα στον φάκελο template θα βρείς ένα zip αρχείο.Ανέβασε το μέσω του admin backnend της σελίδας σου Install-template ! Τα υπόλοιπα που έχουν το αρχικό mod είναι Modules τα οποία έρχονται μαζί με το template παραμετροποιημένα για την απόλυτη εμπειρία ζωής :-D Tα κάνεις setup από το Install-modules. (Μήν κάνεις τίποτα zip , πάρτα έτοιμα μέσα απο τον φάκελο και ένα ένα install Μέσω του backnend!) Ελπίζω να βοήθησα
opts Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Σ'ευχαριστώ scissorhands Τελικά το βρήκα μόνος μου ziparισα πχ. mod_ja_contentscroll.php mod_ja_contentscroll.xml mod_ja_contentscroll <dir> σε ένα αρχείο το ίδιο και τα υπόλοιπα σε groups ανα mod και τα έκανα install ένα - ένα και δούλεψε
scissorhands Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 χαίρομαι που το βρήκες! Τώρα το κατάλαβα βασικά! Καλά τί ανώμαλο template ήταν αυτό που τα είχε χύμα μέσα! Δώσε μου εάν θέλεις ένα Link της σελίδας σου Μέσω pm ή και απο εδώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.