kokas08 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Παίδες, το Σάββατο πήρα από έναν φίλο μου το παιχνίδι αυθεντικό...το εγκατέστησα και έπαιζε μια χαρά....όταν το έκλεισα το παιχνίδι και μετά πήγα να το ξαναπαίξω..μου δείχνει το εισαγωγικό videάκι και στη συνέχεια όταν πατάω lclick για μπω μέσα με πετάει έξω στα windows και μου λέει ότι έχει κάποιο πρόβλημα....να επισημάνω επίσης πως το ξαναεγκατέστησα άλλες 2 φορές κ πάλι τα ίδια...αν γνωρίζετε κανα link για patches ή κάποια λύση στο πρόβλημα μου παρακαλώ πείτε μου....
Bigi444444 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Χμμμμ, για να ρωτήσω κάτι.Λίγες πιθανότητες να συμβαίνει, αλλά το είχα πάθει κι εγώ και ποτέ δεν ξέρεις... Τι οθόνη έχεις;Αν έχεις crt ίσως και να το σιάξουμε...
klainmaingr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Τι πιθανότητες υπάρχουν να μήν το "σηκώνει" ο υπολογιστής σου ή να μην έχεις αρκετή ram..; Τα minimum requirements τα είδες;
Bigi444444 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Να πω λοιπόν τι μου συνέβη εμένα που είχα crt και ίσως να βοηθήσει κάποιους άλλους.Αυτό γίνεται σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια που εκδίδει η microsoft πρέπει να πω.Υπάρχει λοιπόν conflict με κάποια προγράμματα που χρησιμοποιούνται για να κρατάνε το refresh rate σταθερό σε τιμή πάνω από 60 (πχ το reforce που είχα εγώ).Το ρυθμό ανανέωσης στα παιχνίδια της ms, αν έχετε προσέξει, μπορείς να τον ρυθμίσεις in-game και γι αυτό κολλάνε τα τρίτα προγράμματα.Ξεκινάς το παιχνίδι δηλαδή και μετά από λίγο χρόνο σε πετάει με σφάλμα έξω. Και είπα μήπως ήταν κάτι τέτοιο.Κρίμας που δε βοήθησα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.