jimarass Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Παιδιά είμαι στο εξής δείλημμα. Τώρα νοικιάζω διαμέρισμα 500 ευρώ το μήνα με παρκιν. Οι γονείς μου έχουν οικόπεδο και θα φτιάξουν κάποτε (σε 5-7 χρόνια) ένα διαμέρισμα και για εμένα. Ωστόσο μέχρι τότε δε με συμφέρει να πληρώνω ενοίκια που να μη πιάνουν τόπο. Οπότε σκέφτηκα σε 1-2 χρόνια να αγοράσω με δάνειο 100% ένα διαμέρισμα γύρω στα 70τμ με 160.000 κατά μέσο όρο, το οποίο μου παρέχει αρκετό χώρο για μικρή οικογένεια. Όταν οι γονείς μου φτιάξουν το διαμέρισμά μου, θα νοικιάσω το πρώτο και θα πληρώνω το δάνειο. Αυτό που θα ήθελα είναι τη γνώμη σας για το μέγεθος του διαμερίσματος που θα πρέπει να αγοράσω. Υπολόγισα ότι με 70τμ χωράει κανονικά μια οικογένεια με ένα παιδί, αλλά επίσης δεν είναι και πολύ μεγάλο για να το νοικιάσω αργότερα με 450-500 ευρώ. Τι λέτε?
kage Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 γιατι δεν βαζεις τα λεφτα που λες για να το χτισεις εσυ?
jimarass Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 γιατι δεν βαζεις τα λεφτα που λες για να το χτισεις εσυ? Διότι δε θέλω η γυναίκα μου να μπει στα περουσιακά μας και φυσικά διότι ακόμα το οικόπεδο είναι άχτιστο, δηλαδή πρέπει να βρεθούν χρήματα για χτίσιμο για 3 διαμερίσματα, εμένα, γονείς, αδερφή. Θεώρησε ότι για αυτό θα πληρώσουν οι γονείς στο μέλλον, αφού πουλήσουμε άλλα πράγματα...συν οικογενειακό δάνειο, συν εφάπαξ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.