Προς το περιεχόμενο

ΣΣΑΣ

SaTsO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης έχει να κάνει με Σώματα Ασφαλείας και όχι με Ένοπλες Δυνάμεις. Πλάκα είχε κάτι που διάβαζα πρόσφατα από σχόλια σε Youtube. Όλα τα πιτσιρίκια στην Αμερική ήθελαν να πάνε το West Point (το αντίστοιχο Ευελπίδων). Έλεγαν τι τέλεια που θα είναι και πόσο ανταγωνιστικά θα είναι εκεί πέρα τι εγκαταστάσεις έχει κλπ κλπ, όπως τα βλέπει κάθε άνθρωπος σε αυτή την ηλικία που δε γνωρίζει. Σε κάποια φάση γράφει ένας τύπος που είχε περάσει ένα μήνα πριν στη σχολή "Τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά στη σχολή. Λυπάμαι όσους κάνουν αίτηση. Κοιτάξτε να περάσετε σε σχολή απευθείας από εφέδρους (επειδή εκεί η εκπαίδευση είναι 3 μήνες)" :) Εδώ ΥΕΑ που είχα πάει έβλεπα τα μικρά τις πρώτες μέρες και δεν την πάλευαν μία. Άλλο που μετά το έπαιζαν όλα υπερ-μάχημα. :) Το άλλο που θυμάμαι... όταν έβγαινα με έξοδο ήταν σαν να ρουφούσα ζωή, απίστευτη χαρά, καμία σχέση όταν είσαι φοιτητής και βγαίνεις ότι ώρα θες. Βέβαια τώρα που έχουν τελειώσει όλα τα θυμάμαι ως ωραίες αναμνήσεις, αλλά πάντα έτσι δεν είναι;

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
στο σαιτ του υπουργειου δημοσιας ταξης.και απο τι ειδα ιη σχολη των αξιωματικων ειναι πολυ σουπερ απο εγκαταστασεις τα κρεβατια εινια τελεια

E, άμα έχει και τέλεια κρεββάτια, μην το σκέφτεσαι καθόλου!

Πήγαινε, γιατί θα στην αρπάξει κάνας άλλος την θέση, και θα το χάσεις το κρεββάτι σου! :rolleyes:

Δημοσ.

χαλαρωσε παραδειγμα εφερα....λοιπον κατι αλλο μηπως ξερει κανεισ τα πανεπιστηιμια που δεχονται για μεταπτυχιακα ιατρους ελληνες δηλ σε ποιες πολεις υπαρχουν.

Δημοσ.

Δε γνωρίζω αν οι γιατροί έχουν μεταπτυχιακά με την έννοια που έχουν οι άλλοι κλάδοι. Λογικά θα είναι εκεί όπου υπάρχουν οι Ιατρικές σχολές. Έχασα επεισόδια; Πρόλαβε και πήρε κανείς πτυχίο γιατρού;

:P

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Ειμαι δευτερα λυκειου θετικη κατεύθυνση και σκεφτομαι να δηλωσω αυτην την σχολη!!Αν υπαρχει καποιος που ξερει καποιες παραπανω πληροφοριες αν δεν του ειναι βαρος να μου πει και να μου δωσει και καμια συμβουλη

Ευχαριστω

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλησπέρα σε όλους!

Είμαι μαθήτρια της Γ’ Λυκείου ( για την ακρίβεια από τον Σεπτέμβριο θα είμαι ) και ενδιαφέρομαι να περάσω στη ΣΣΑΣ και συγκεκριμένα στο Ψυχολογικό/Στρατολογικό (Νομική). Βέβαια δεν γνωρίζω πολλά για την σχολή. Αν και έχω βρει κάποιες πληροφορίες ( κυρίως από το φόρουμ ) δεν είμαι σίγουρη αν ισχύουν. Αυτό που με ενδιαφέρει να μάθω είναι καταρχάς αν είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα εκεί ( απ’ όλες τις απόψεις ). Οι βάσεις βέβαια σε προϊδεάζουν για το τι σε περιμένει αλλά θα ήθελα να μάθω και τη γνώμη ΚΥΡΙΩΣ από όσους είναι/ήταν στη σχολή. Ακόμη έχω διαβάσει ότι οι φοιτητές μένουν μέσα στη σχολή, πολλοί βέβαια λένε ότι είναι απαραίτητο να νοικιάσεις σπίτι, ακόμη και για τις λίγες μέρες που είσαι εκτός σχολής. Κάτι άλλο που έμαθα είναι ότι οι σπουδαστές κυκλοφορούν με την στολή, που βέβαια από την μία μου ακούγεται λογικό και δεν μπορώ να πω ότι με ενοχλεί ιδιαίτερα. Αυτό που με προβληματίζει όμως είναι ότι πολλοί ισχυρίζονται πως η στολή είναι άθλια, κυρίως στις κοπέλες. Είναι μήπως εύκολη η περιγραφή της; :-)

Αυτά για την ώρα… ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

Δημοσ.
καλησπέρα σε όλους!

Είμαι μαθήτρια της Γ’ Λυκείου ( για την ακρίβεια από τον Σεπτέμβριο θα είμαι ) και ενδιαφέρομαι να περάσω στη ΣΣΑΣ και συγκεκριμένα στο Ψυχολογικό/Στρατολογικό (Νομική). Βέβαια δεν γνωρίζω πολλά για την σχολή. Αν και έχω βρει κάποιες πληροφορίες ( κυρίως από το φόρουμ ) δεν είμαι σίγουρη αν ισχύουν. Αυτό που με ενδιαφέρει να μάθω είναι καταρχάς αν είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα εκεί ( απ’ όλες τις απόψεις ). Οι βάσεις βέβαια σε προϊδεάζουν για το τι σε περιμένει αλλά θα ήθελα να μάθω και τη γνώμη ΚΥΡΙΩΣ από όσους είναι/ήταν στη σχολή. Ακόμη έχω διαβάσει ότι οι φοιτητές μένουν μέσα στη σχολή, πολλοί βέβαια λένε ότι είναι απαραίτητο να νοικιάσεις σπίτι, ακόμη και για τις λίγες μέρες που είσαι εκτός σχολής. Κάτι άλλο που έμαθα είναι ότι οι σπουδαστές κυκλοφορούν με την στολή, που βέβαια από την μία μου ακούγεται λογικό και δεν μπορώ να πω ότι με ενοχλεί ιδιαίτερα. Αυτό που με προβληματίζει όμως είναι ότι πολλοί ισχυρίζονται πως η στολή είναι άθλια, κυρίως στις κοπέλες. Είναι μήπως εύκολη η περιγραφή της; :-)

Αυτά για την ώρα… ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

Κλαιν μαιν,μια χαρά ειναι,ακόμα και η Ευελπίδων μπουρδέλο εχει γινει.

Δημοσ.

Αν περασεις κανε υπομονη μεχρι να τελειωσεις και μετα να εχεις τουλαχιστον δουλεια.

Να'ρχονταν τα χρονια πισω να γυριζαν οι καιροι οπως λεει και ο μεγαλος ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...