Προς το περιεχόμενο

white & black asus eee pc701 surf απο e-shop

lambroukos13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σημερα επεσε το ματι μου οτι το e-shop προσθεσε στον καταλογο του το αsus eee pc 701surf σε ασπρο και μαυρο χρωμα!προσωπικα παραγγειλα ενα σε ασπρο + μια ram 2gb 667mhz και ενα σκληρο wd passport...ολα μαζι 485ευρω...το μονο ασχημο της υποθεσης ειναι οτι κατα την εγκατασταση της ram χανεις την εγγυηση!!!προσωπικα δεν με ενδιαφερει 1ον γιατι το εχω δοκιμασει και εχει δουλεψει σε ενα αsus pink και 2ο το budget του συγκεκριμενου notebook ειναι πολυ μικρο καταλληλο για καθε ειδους πειραματα!!!:-D

Δημοσ.

δεν παιζει φιλε,μαλλον καταλαβες λαθος,σου ειπανε 2 εργασιμες απο την στιγμη που θα παραλαβουν!!!η παραλαβη θα γινει 18 μαρτιου!!!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Για το θέμα της εγγύησης πάντως ρώτα το και σε Asus, γιατί μία φορά κι έναν καιρό που το είχα ρωτήσει εγώ, μου είπαν ότι αν η εγκατάσταση γίνει σωστά από τεχνικό, δεν τίθεται θέμα απώλειας εγγύησης

Δημοσ.

για να ισχυει η εγγυηση,πρεπει να μην εχει παραβιαστει ενα αυτοκολητο που εχει κατω απο το πληκτρολογιο!ομως για να βαλεις ram πρεπει αναγκαστηκα να το βγαλεις γιατι απο κατω εχει βιδα που πρεπει να ξεβιδωθει,τωρα αν καποιος καταφερει να το ανοιχει με προσοχη χωρις να σκησει το αυτοκολητο τοτε πιστευω οτι δεν θα εχει προβλημα...παντως για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους,οι τεχνικοι του e-shop που το παραγγειλα μου το ειπαν ρητα οτι χανω την εγγυηση και ακομα οτι δεν αναλαμβανουν την ευθυνη να μου την τοποθετησουν!

Δημοσ.

το κάθε κομμάτι έχει εγγύηση "ξεχοριστα" δεν χάνεις τίποτα εγώ τον έχω ανιξή τόσες φορες.

έχω αλλάξει 5 dvd/rw επειδή η μαλακες δεν ξέραν τι μου στέλνανε και όλα ήτανε "καμενα" αν περίμενα κάθε φορα να στέλνω όλο το pc "γαμισατα"

μην φοβάσαι

Επισκέπτης
Δημοσ.

kanatokefalos: Για φορητό της ASUS μιλάει ο άνθρωπος, όχι για desktop!!!

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αυτό το μηχανηματάκι έχει επάνω openoffice; Θέλει να το πάρει ένας γνωστός μου, για να περνάει μέσα προιόντα, τιμές, πωλήσεις κ.τ.λ. Και κάτι άκομη. Αν συνδέσω το Cosmote Internet on the go θέλει μεγάλη διαδικασία για να το εγκαταστήσω; Αλλά περισσότερο με ενδιαφέρει αν έχει OpenOffice και υποστηρίζει ελληνικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...