Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 πρέπει να έχεις account (free) και να είσαι logged in άρα αναγκαστηκά δεν γίνεται να πας με άμεσο url
LuxJaja Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) http://www.eurogamer.net 1320 κλειδιά μείνανε τρεχάτε... μόλις με 70kb/s κατεβάζει. άουτς φαντάσου πόσοι θα κατεβάζουνε. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2009 από LuxJaja νέα δεδομένα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 να ερχόταν και το confirmation για το account... έκανα register αλλά δεν μπορώ να κάνω login...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Γμτ και είχα γράψει εδώ... http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2522897&postcount=122
manifest Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 εγω το κατεβασα (το ειχα απο πιο πριν απο τον θειο ουτε 1 λεπτο δεν εκανε να κατεβει χεχε ) επαιξα 2-3 παιχνιδια (στο ενα βγηκα και πρωτος! υπαρχουν πολυ n00bs ακομα φαινετε ) το username μου ειναι emotion cell gr αν καποιος θελει ας κανει add (οπως και να εχει λεει πιο πολυ να παιζεις με ελληνες ) edit το gamertag ειναι emotion cell gr το username στο steam ειναι manifest_gr τωρα ποιο χρειαζεται δεν ξερω (λογικα ειναι το gamertag)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Γμτ και είχα γράψει εδώ... http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2522897&postcount=122 είχα δει το post πριν το edit...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Έλεγα ότι οι πορωμένοι θα κοίταζαν συνέχεια...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 god damn it! τα keys μειώνονται σοβαρά γρήγορα και το καταραμένο το mail δεν λέει να έρθει! (ghost μπας και έχεις account να καβατζώσεις κάνα key για μένα? ) edit: ΑΚΥΡΟ μου καβάτζωσε ένας φίλος που είχε ήδη account
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Ο Mill; Και όχι, δεν έχω account εκεί...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Ο Mill; Και όχι, δεν έχω account εκεί... o ποιος? (όχι άλλος ήταν όπως καταλαβαίνεις ) τώρα μένει να βρω από που θα κατεβάσω τον client
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Μερικά Space Marine screenshots ακόμα. Τα έβαλα στο μέγιστο, αλλά ξεχάστηκα και το terrain και οι σκιές είναι low... Υ.Γ. Με ξημερωματικό (υπάρχει τέτοια λέξη; ) patch, έβαλαν την κάμερα να κάνει μεγαλύτερο zoom από πριν, αφού την ζήτησαν (γκρίνιαζαν σαν τρελοί μερικοί ) παίχτες. Ακόμα "κολλάει" σε κάποια σημεία χωρίς να ακουμπάει έδαφος, αλλά πάει καλύτερα. Αν βάλεις στο Steam το κλειδί για να activate product, δουλεύει;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Αν βάλεις στο Steam το κλειδί για να activate product, δουλεύει; no idea, δεν έχω Steam μόλις τέλειωσαν τα keys
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Πάντως μην περιμένετε Dawn of War 1 στυλ. Θυμίζει (δεν είναι) περισσότερο Company of Heroes.
LuxJaja Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Το έβαλα αλλά για να συδεθεί θέλει να έχεις MS live account... τι @@ριά είναι πάλι αυτό ; τέσπα δοκίμασα να δημιουργήσω αλλά μου λέει ότι δεν μπορεί να συνδεθεί γιατί δεν είναι το σωστό region...
personGR Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Είμαι και εγώ στη beta (God bless Eurogamer). Δεν ξέρω και πολλά, τώρα θα μπω να τα μάθω (persongr)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα