Προς το περιεχόμενο

Dawn of War 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 676
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

ξενέρωσα, θέλω Chaos...ΤΩΡΑ!

κατά τα άλλα δεν είναι και άσχημο...περιμένω full game ασφαλώς για πιο ολοκληρωμένη άποψη...

• Moderators
Δημοσ.

Βάψε τους με Chaos Chapter χρώματα και μίλα με περίεργη φωνή για να κάνεις role-play τους Chaos. :P

Αλλιώς πάρε Orks. ;)

Χθες πάντως με 2 φίλους που παίζαμε 2 SMs (Techmarine και εγώ Force Commander) με 3ο Tyranid (Hive Tyrant) ενάντια σε 2 Eldar ( Warp Spider Exarch και Warlock) με 3ο SM (Force Commander), παίξαμε για 33:46 (μικρό νούμερο για RTS/RTT πιστεύω).

Aλλά έπεσαν τόσα orbital bombardments, eldritch storms, Avatars (και 2 ταυτόχρονα), Terminators, Assault Terminators, Tyraniiiiids και γενικά πολύ pew pew, που παρ'όλο που το scale είναι μικρότερο από το DoW1, αναρωτιέμαι γιατί λένε ότι δεν γίνονται επικές μάχες.

Α, και νικήσαμε 30-0 περίπου αφού άφησαν απροστάτευτο το 3ο Victory Point. ;)

Δημοσ.

Εγώ ακόμα δεν κατάφερα να παίξω. Θέλει Live ID αλλά δεν δέχεται του hotmail. Μου λέει ακόμα ότι είμαι wrong region or something.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν το έχω ψάξει από που αλλού κατεβάζεις.

Κι εγώ από Steam το έχω.

Edit: Luxjaja, τώρα είναι κάπως δύσκολο να το βρεις στο GTA IV topic, αλλά το συζητάγαμε εκεί πως να μπούμε "Αμερική".

Πρέπει όταν γυρίσω σπίτι να δω αν έχω κάνει Bookmark.

Βασικά για δες από εδώ αν κάνεις register/sign in.

http://www.xbox.com/en-US/live/

• Super Moderators
Δημοσ.
εχει κανεις κανα link για κατεβασμα γιατι δεν γουσταρω να κανω λογαριαμους steam ...

εχω key

google it και κοίτα για torrent sites

Δημοσ.

Ευχαριστώ Ghost θα το δοκιμάσω αν και το έχω βγάλει το game από το δίσκο πια. Θα το ξαναπεράσω αν είναι.

• Super Moderators
Δημοσ.
Aλλά έπεσαν τόσα orbital bombardments, eldritch storms, Avatars (και 2 ταυτόχρονα), Terminators, Assault Terminators, Tyraniiiiids και γενικά πολύ pew pew, που παρ'όλο που το scale είναι μικρότερο από το DoW1, αναρωτιέμαι γιατί λένε ότι δεν γίνονται επικές μάχες.

Α, και νικήσαμε 30-0 περίπου αφού άφησαν απροστάτευτο το 3ο Victory Point. ;)

επικές μάχες=great numbers... :P

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα δεις κι εσύ όταν παίξεις δυνατά 3 vs 3.

You don't need great numbers to have epic battles. :P

Αλλιώς να το ρίξουμε όλοι στο Supreme Commander και στο Total War. ;)

edit: Ο περισσότερος κόσμος θεωρεί ότι epic είναι μόνο:

"Surpassing the usual or ordinary, particularly in scope or size: “A vast musical panorama . . . it requires an epic musical understanding to do it justice” (Tim Page)."

Στο συγκεκριμένο είναι πιο πολύ:

"Heroic and impressive in quality: “Here in the courtroom . . . there was more of that epic atmosphere, the extra amperage of a special moment” (Scott Turow)." (epic atmosphere σε δικαστήριο...Phoenix Wright έπαιζαν; :P)

Επεξ/σία από GhostRiderLSOV
  • Super Moderators
Δημοσ.
Θα δεις κι εσύ όταν παίξεις δυνατά 3 vs 3.

You don't need great numbers to have epic battles. :P

Αλλιώς να το ρίξουμε όλοι στο Supreme Commander και στο Total War. ;)

έπαιξα 3vs3 μου άρεσε αρκετά, αλλά δεν γίνεται το τριμπούρδελο που γινόταν με το DoW 1 :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...