Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Thresh, εντυπώσεις; Ή παίζεις το game και δεν έχεις ώρα να γράψεις ή απογοητεύτηκες και δεν θες να γράψεις τον καημό σου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 ξενέρωσα, θέλω Chaos...ΤΩΡΑ! κατά τα άλλα δεν είναι και άσχημο...περιμένω full game ασφαλώς για πιο ολοκληρωμένη άποψη...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Λες και δεν το ήξερες ότι δεν θα είχε Chaos.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 ναι αλλά άλλο να το έχεις μπροστά σου και να μην υπάρχει επιλογή
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Βάψε τους με Chaos Chapter χρώματα και μίλα με περίεργη φωνή για να κάνεις role-play τους Chaos. Αλλιώς πάρε Orks. Χθες πάντως με 2 φίλους που παίζαμε 2 SMs (Techmarine και εγώ Force Commander) με 3ο Tyranid (Hive Tyrant) ενάντια σε 2 Eldar ( Warp Spider Exarch και Warlock) με 3ο SM (Force Commander), παίξαμε για 33:46 (μικρό νούμερο για RTS/RTT πιστεύω). Aλλά έπεσαν τόσα orbital bombardments, eldritch storms, Avatars (και 2 ταυτόχρονα), Terminators, Assault Terminators, Tyraniiiiids και γενικά πολύ pew pew, που παρ'όλο που το scale είναι μικρότερο από το DoW1, αναρωτιέμαι γιατί λένε ότι δεν γίνονται επικές μάχες. Α, και νικήσαμε 30-0 περίπου αφού άφησαν απροστάτευτο το 3ο Victory Point.
The_Sheep Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 εχει κανεις κανα link για κατεβασμα γιατι δεν γουσταρω να κανω λογαριαμους steam ... εχω key
LuxJaja Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Εγώ ακόμα δεν κατάφερα να παίξω. Θέλει Live ID αλλά δεν δέχεται του hotmail. Μου λέει ακόμα ότι είμαι wrong region or something.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δεν το έχω ψάξει από που αλλού κατεβάζεις. Κι εγώ από Steam το έχω. Edit: Luxjaja, τώρα είναι κάπως δύσκολο να το βρεις στο GTA IV topic, αλλά το συζητάγαμε εκεί πως να μπούμε "Αμερική". Πρέπει όταν γυρίσω σπίτι να δω αν έχω κάνει Bookmark. Βασικά για δες από εδώ αν κάνεις register/sign in. http://www.xbox.com/en-US/live/
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 εχει κανεις κανα link για κατεβασμα γιατι δεν γουσταρω να κανω λογαριαμους steam ...εχω key google it και κοίτα για torrent sites
LuxJaja Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Ευχαριστώ Ghost θα το δοκιμάσω αν και το έχω βγάλει το game από το δίσκο πια. Θα το ξαναπεράσω αν είναι.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Βασικά το θέμα είναι να σε βάλουμε στο Windows Live, γιατί αρκετά παιχνίδια θα αρχίσουν να το θέλουν έτσι όπως πάει...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Aλλά έπεσαν τόσα orbital bombardments, eldritch storms, Avatars (και 2 ταυτόχρονα), Terminators, Assault Terminators, Tyraniiiiids και γενικά πολύ pew pew, που παρ'όλο που το scale είναι μικρότερο από το DoW1, αναρωτιέμαι γιατί λένε ότι δεν γίνονται επικές μάχες.Α, και νικήσαμε 30-0 περίπου αφού άφησαν απροστάτευτο το 3ο Victory Point. επικές μάχες=great numbers...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Θα δεις κι εσύ όταν παίξεις δυνατά 3 vs 3. You don't need great numbers to have epic battles. Αλλιώς να το ρίξουμε όλοι στο Supreme Commander και στο Total War. edit: Ο περισσότερος κόσμος θεωρεί ότι epic είναι μόνο: "Surpassing the usual or ordinary, particularly in scope or size: “A vast musical panorama . . . it requires an epic musical understanding to do it justice” (Tim Page)." Στο συγκεκριμένο είναι πιο πολύ: "Heroic and impressive in quality: “Here in the courtroom . . . there was more of that epic atmosphere, the extra amperage of a special moment” (Scott Turow)." (epic atmosphere σε δικαστήριο...Phoenix Wright έπαιζαν; ) Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2009 από GhostRiderLSOV
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Θα δεις κι εσύ όταν παίξεις δυνατά 3 vs 3. You don't need great numbers to have epic battles. Αλλιώς να το ρίξουμε όλοι στο Supreme Commander και στο Total War. έπαιξα 3vs3 μου άρεσε αρκετά, αλλά δεν γίνεται το τριμπούρδελο που γινόταν με το DoW 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Ε, το είπαμε αυτό. Αλλά και από τα previews φαινόταν ότι είναι μικρότερης κλίμακας οι μάχες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα