Προς το περιεχόμενο

Dawn of War 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Βασικά το θέμα είναι να σε βάλουμε στο Windows Live, γιατί αρκετά παιχνίδια θα αρχίσουν να το θέλουν έτσι όπως πάει...

μα το θέμα είναι ότι θεωρητικά έχω Live. όταν με πηγαίνει στη σελίδα και βάζω mail και password μου εμφανίζει το λογαριασμό μου. Αλλά και στον Games for Windows Live messenger και στο DOW δεν με αφήνει να μπω.

πώς τα καταφέρνει πάντα η MS να τα κάνει όλα @@ δεν το κατάλαβα ποτέ μου.

• Απαντ. 676
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
μα το θέμα είναι ότι θεωρητικά έχω Live. όταν με πηγαίνει στη σελίδα και βάζω mail και password μου εμφανίζει το λογαριασμό μου. Αλλά και στον Games for Windows Live messenger και στο DOW δεν με αφήνει να μπω.

πώς τα καταφέρνει πάντα η MS να τα κάνει όλα @@ δεν το κατάλαβα ποτέ μου.

Κατέβασε το Games for Windows Live 2.0, από το επίσημο site της microsoft, Και κάνε login εκτός παιχνιδιού...

Δημοσ.

ναι που λες τίποτα. δεν μου επιτρέπει να κάνω login.

μου βγάζει το κωδικό 80154017. το έψαξα και έχει να κάνει με το region. δεν ξέρω πώς να το φτιάξω. εκνευρίστηκα! :mad:

Δημοσ.
ναι που λες τίποτα. δεν μου επιτρέπει να κάνω login.

μου βγάζει το κωδικό 80154017. το έψαξα και έχει να κάνει με το region. δεν ξέρω πώς να το φτιάξω. εκνευρίστηκα! :mad:

Αν δεν έχεις xboχ 360 ή έστω κάποιο υποτιπώδες gamerscore, δοκίμασες να κάνεις νέο account με διαφορετικά στοιχεία;

• Moderators
Δημοσ.

Κάνε νέο λογαριασμό στο site που έδωσα (το αμερικάνικο), μπας και στρώσει.

Είναι μκία που το Live δεν υποστηρίζει Ελλά"ντα" και πρέπει να το κάνουμε μέσω πλαγίων οδών... :(

Δημοσ.

Με χαρά μπορώ να σας πώ ότι είμαι κάτοικος Αγγλίας :lol:

Μπήκα!!! τουλάχιστον στο messenger του live games. θα δούμε και στο DOW2

Δημοσ.

Το πρώτο μου match έληξε με ταπεινωτική ήττα από μέρους μου. Οι ορδές των Όρκ πέρασαν πάνω από τους καημένους Space Marine μου. :cry::cry:

Δημοσ.
Το πρώτο μου match έληξε με ταπεινωτική ήττα από μέρους μου. Οι ορδές των Όρκ πέρασαν πάνω από τους καημένους Space Marine μου. :cry::cry:

Τι Space Marines βρε, Eldars ftw :P :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...