LuxJaja Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Βασικά το θέμα είναι να σε βάλουμε στο Windows Live, γιατί αρκετά παιχνίδια θα αρχίσουν να το θέλουν έτσι όπως πάει... μα το θέμα είναι ότι θεωρητικά έχω Live. όταν με πηγαίνει στη σελίδα και βάζω mail και password μου εμφανίζει το λογαριασμό μου. Αλλά και στον Games for Windows Live messenger και στο DOW δεν με αφήνει να μπω. πώς τα καταφέρνει πάντα η MS να τα κάνει όλα @@ δεν το κατάλαβα ποτέ μου.
personGR Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 μα το θέμα είναι ότι θεωρητικά έχω Live. όταν με πηγαίνει στη σελίδα και βάζω mail και password μου εμφανίζει το λογαριασμό μου. Αλλά και στον Games for Windows Live messenger και στο DOW δεν με αφήνει να μπω. πώς τα καταφέρνει πάντα η MS να τα κάνει όλα @@ δεν το κατάλαβα ποτέ μου. Κατέβασε το Games for Windows Live 2.0, από το επίσημο site της microsoft, Και κάνε login εκτός παιχνιδιού...
LuxJaja Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 ναι που λες τίποτα. δεν μου επιτρέπει να κάνω login. μου βγάζει το κωδικό 80154017. το έψαξα και έχει να κάνει με το region. δεν ξέρω πώς να το φτιάξω. εκνευρίστηκα!
personGR Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 ναι που λες τίποτα. δεν μου επιτρέπει να κάνω login. μου βγάζει το κωδικό 80154017. το έψαξα και έχει να κάνει με το region. δεν ξέρω πώς να το φτιάξω. εκνευρίστηκα! Αν δεν έχεις xboχ 360 ή έστω κάποιο υποτιπώδες gamerscore, δοκίμασες να κάνεις νέο account με διαφορετικά στοιχεία;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Κάνε νέο λογαριασμό στο site που έδωσα (το αμερικάνικο), μπας και στρώσει. Είναι μκία που το Live δεν υποστηρίζει Ελλά"ντα" και πρέπει να το κάνουμε μέσω πλαγίων οδών...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 ε βάζεις UK σιγά
LuxJaja Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Με χαρά μπορώ να σας πώ ότι είμαι κάτοικος Αγγλίας Μπήκα!!! τουλάχιστον στο messenger του live games. θα δούμε και στο DOW2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Καλά ε, αυτές οι μετακομίσεις γίνονται όλο και πιο γρήγορα στις μέρες μας.
LuxJaja Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Το πρώτο μου match έληξε με ταπεινωτική ήττα από μέρους μου. Οι ορδές των Όρκ πέρασαν πάνω από τους καημένους Space Marine μου. :cry:
personGR Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Το πρώτο μου match έληξε με ταπεινωτική ήττα από μέρους μου. Οι ορδές των Όρκ πέρασαν πάνω από τους καημένους Space Marine μου. :cry: Τι Space Marines βρε, Eldars ftw :P
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 CHAOS ΡΕ!!! oh wait...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 CHAOS ΡΕ!!! oh wait...
LuxJaja Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Να πάτε να πνιγείτε ρε Νούμπια. IMPERIAL GUARD για πάντα.
LuxJaja Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Να πάτε να πνιγείτε ρε Νούμπια. IMPERIAL GUARD για πάντα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Τι να τους κάνεις αυτούς ρε; Έχουν τους φακούς τους (lasguns) για να φωτίζουν τα τούνελ και να κάνουν χριστουγεννιάτικα δέντρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα