Προς το περιεχόμενο

Dawn of War 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 676
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βασικά υπάρχει η άποψη ότι πρέπει να τον αφήσουν να πεθάνει για να μπορέσει να αναγεννηθεί ο Starchild (κάπως έτσι τον λέγανε νομίζω) αλλά οι Phycics δεν το επιτρέπουν μιάς και η εκκλησία ελέγχει τώρα τα πράματα.

Δημοσ.

Βασικά υπάρχει η άποψη ότι πρέπει να τον αφήσουν να πεθάνει για να μπορέσει να αναγεννηθεί ο Starchild (κάπως έτσι τον λέγανε νομίζω) αλλά οι Phycics δεν το επιτρέπουν μιάς και η εκκλησία ελέγχει τώρα τα πράματα.

• Moderators
Δημοσ.

Υπάρχουν διάφορες φήμες. Η πτώση της Imperium, ο θάνατος του Emperor και αναγέννηση του σαν Star Child για να σώσει τον κόσμο.

Who knows, only Games Workshop does. :P

• Moderators
Δημοσ.

Υπάρχουν διάφορες φήμες. Η πτώση της Imperium, ο θάνατος του Emperor και αναγέννηση του σαν Star Child για να σώσει τον κόσμο.

Who knows, only Games Workshop does. :P

Δημοσ.

DOW 2.. καμμία σχέση με το 1 όμως.. Παίζω εδώ και 3-4 μέρες.. οκ.. αν δεν έπαιζα με τις μινιατούρες δεν νομίζω πως θα ασχολιόμουν και ιδιαιτεα με το μουλτι..

Δημοσ.

DOW 2.. καμμία σχέση με το 1 όμως.. Παίζω εδώ και 3-4 μέρες.. οκ.. αν δεν έπαιζα με τις μινιατούρες δεν νομίζω πως θα ασχολιόμουν και ιδιαιτεα με το μουλτι..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βασικα εφοσον ειναι η Open Beta που δεν εχει αναφερθει πουθενα γιαυτο ανοιξα δικαιως νεο θεμα.

ΥΓ : Δεν το ειδα πως ειχε αναφερθει ασχετα με το οτι δεν ειχε μπει ουτε link. Γενικα δεν ειχα χρονο καν να παιξω το Closed Beta :(

Επεξ/σία από HellasVagabond
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βασικα εφοσον ειναι η Open Beta που δεν εχει αναφερθει πουθενα γιαυτο ανοιξα δικαιως νεο θεμα.

ΥΓ : Δεν το ειδα πως ειχε αναφερθει ασχετα με το οτι δεν ειχε μπει ουτε link. Γενικα δεν ειχα χρονο καν να παιξω το Closed Beta :(

Επεξ/σία από HellasVagabond

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...