Material_Defender_1032 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Ναι στέλνει vgames το co.uk
LuxJaja Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Το παιχνίδι τα σπάει πάντως. Πολύ έντονη δράση δεν σε αφήνει να χαλαρώσεις καθόλου. Αν και το έχω δει ελάχιστα μιάς και παίζω μόνο με Techmarine και είμαι μόλις Rank 3 μπορώ να πω ότι οι αλλαγές που έχει κάνει η Relic στο παιχνίδι το κάνανε ακόμα πιο καλό το παιχνίδι.
Grobath Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Ρε παίδες πως μπήκατε; Δεν μ' αφήνει να μπω στο windows live. Και e mail έκανα και δήλωσα Νέα Υόρκη για περιοχή κατοικίας αλλά και πάλι οταν κάνω acc στο windows live με βγάζει στο ελληνικό και όταν πάω να συνδεθώ λέει ότι δεν υποστηρίζεται η υπηρεσία στην περιοχή μου.
Merdock Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Το παιχνίδι τα σπάει πάντως. Πολύ έντονη δράση δεν σε αφήνει να χαλαρώσεις καθόλου. Αν και το έχω δει ελάχιστα μιάς και παίζω μόνο με Techmarine και είμαι μόλις Rank 3 μπορώ να πω ότι οι αλλαγές που έχει κάνει η Relic στο παιχνίδι το κάνανε ακόμα πιο καλό το παιχνίδι. Εμένα πάντως με ξενέρωσε. Ήθελα να γράψω ολόκληρο review(θάψιμο βασικά) αλλά επειδή βαριέμαι ας πω συνοπτικά ότι ναι μεν είναι καλό το παιχνίδι ΑΛΛΑ δεν είναι το παιχνίδι που αγάπησα. Το περίμενα πως και πως τόσο καιρό και τελικά μάλλον το πολύ πολύ να το κατεβάσω.Περίμενα να στηριχτεί στο gameplay του προηγούμενου και απλά να το βελτιώσει αλλά αυτοί έφτιαξαν εντελώς νέο παιχνίδι Ξαναλέω δεν είναι άσχημο και αν ήταν κάποιο άλλο παιχνίδι ίσως να μου άρεσε αλλά έχοντας παίξει τα προηγούμενα και περιμένοντας κάτι παρόμοιο απλά απογοητεύτηκα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 και εγώ αυτό ένοιωσα στην αρχή αλλά μετά πορώθηκα... μου αρέσει αρκετά αν και θέλει 2 expansions για να γίνει UBER
LuxJaja Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 σίγουρα φαίνεται πολύ πιο απλό αλλά πιστεύω ότι μόλις μπούνε και λίγο μεγαλύτεροι χάρτες θα εκτιμήσουμε την τακτική πλευρά που έχει πάρει πλέον το παιχνίδι.
Grobath Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Πως μπήκατε στο Windows live; Εγώ και ένας φίλος μου δεν μπορούμε να μπούμε. Κάνουμε acc hotmail με αγγλική διεύθυνση αλλά πάλι κάνω acc στο windows live και όταν πάω να μπω μέσα από το παιχνίδι μου βγάζει disconnect και λέει οτι χρησιμοποιώ το windows live από περιοχή που δεν το υποστηρίζει. Πρέπει να ανοίξω τπτ ports μήπως;
LuxJaja Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 άστα παλικάρι. μία δουλεύει και μία δεν αυτό το ξεσκίδι. βρες από κανένα φίλο σου που παίζει να σου δώσει το δικό του να δείς την beta.
Grobath Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Τελικά έπρεπε να μπω και να κάνω register από το αγγλικό windows live. Το game καλό μου φαίνεται μέχρι στιγμής αν και έχει αρκετά bugs. Ένα σημαντικό bug είναι ότι ενώ όταν έκανε host ένας φίλος μου παίζαμε κανονικά όταν έπαιζα σε public μετά από κάποια λεπτά το παιχνίδι κολλούσε.
LuxJaja Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 ρε παιδιά σήμερα όλη μέρα μου κάνει sign out την ώρα που παίζω από το live. έχει συμβεί σε κανέναν άλλο ; δεν το έχω πουθενά αλλού ανοιχτό το ξεσκίδι το live. βοηθάτε γιατί έχω χάσει τρεις μάχες λίγο πριν νικήσω...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δεν έπαιξα τις τελευταίες μέρες, γιατί οι 2 συμπαίχτες μου δεν βλέπουν να το αγοράζουν, οπότε έχω λακίσει από το 3 vs 3 και διαβάζω το forum του. Δεν ξέρω τι παίζει με το Live πάντως, ίσως είναι απλά της ημέρας; Btw, βρήκα αυτό για όποιον θέλει να πειραματιστεί με army painter στην beta. (και ξεκλειδώνει το αρχείο τα chapters που ήταν κλειδωμένα...; ) http://forums.relicnews.com/showthread.php?t=213850
LuxJaja Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 είπα να το αγοράσω από play.com αλλά μου λέει ότι το στέλνει μόνο σε UK. έτσι λέει πάντα ή όντως δεν θα το στείλει ;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ έκανα pre-order από εδώ. Δεν μου ήρθε κάτι που να λέει πως είναι UK Only. http://www.play.com/Games/PC/4-/5380006/Warhammer-40-000-Dawn-Of-War-II/Product.html?cur=258
LuxJaja Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Βασικά το άλλαξα σε ευρώ και όλα καλά. Να γεμίσω την κάρτα τώρα και είμαι έτοιμος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα