Προς το περιεχόμενο

Dawn of War 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 676
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το παιχνίδι τα σπάει πάντως. Πολύ έντονη δράση δεν σε αφήνει να χαλαρώσεις καθόλου. Αν και το έχω δει ελάχιστα μιάς και παίζω μόνο με Techmarine και είμαι μόλις Rank 3 μπορώ να πω ότι οι αλλαγές που έχει κάνει η Relic στο παιχνίδι το κάνανε ακόμα πιο καλό το παιχνίδι.

Δημοσ.

Ρε παίδες πως μπήκατε; Δεν μ' αφήνει να μπω στο windows live. Και e mail έκανα και δήλωσα Νέα Υόρκη για περιοχή κατοικίας αλλά και πάλι οταν κάνω acc στο windows live με βγάζει στο ελληνικό και όταν πάω να συνδεθώ λέει ότι δεν υποστηρίζεται η υπηρεσία στην περιοχή μου.

Δημοσ.
Το παιχνίδι τα σπάει πάντως. Πολύ έντονη δράση δεν σε αφήνει να χαλαρώσεις καθόλου. Αν και το έχω δει ελάχιστα μιάς και παίζω μόνο με Techmarine και είμαι μόλις Rank 3 μπορώ να πω ότι οι αλλαγές που έχει κάνει η Relic στο παιχνίδι το κάνανε ακόμα πιο καλό το παιχνίδι.

Εμένα πάντως με ξενέρωσε.

Ήθελα να γράψω ολόκληρο review(θάψιμο βασικά:-D) αλλά επειδή βαριέμαι ας πω συνοπτικά ότι ναι μεν είναι καλό το παιχνίδι ΑΛΛΑ δεν είναι το παιχνίδι που αγάπησα.

Το περίμενα πως και πως τόσο καιρό και τελικά μάλλον το πολύ πολύ να το κατεβάσω.Περίμενα να στηριχτεί στο gameplay του προηγούμενου και απλά να το βελτιώσει αλλά αυτοί έφτιαξαν εντελώς νέο παιχνίδι:cry:

Ξαναλέω δεν είναι άσχημο και αν ήταν κάποιο άλλο παιχνίδι ίσως να μου άρεσε αλλά έχοντας παίξει τα προηγούμενα και περιμένοντας κάτι παρόμοιο απλά απογοητεύτηκα.

• Super Moderators
Δημοσ.

και εγώ αυτό ένοιωσα στην αρχή αλλά μετά πορώθηκα...

μου αρέσει αρκετά αν και θέλει 2 expansions για να γίνει UBER

Δημοσ.

σίγουρα φαίνεται πολύ πιο απλό αλλά πιστεύω ότι μόλις μπούνε και λίγο μεγαλύτεροι χάρτες θα εκτιμήσουμε την τακτική πλευρά που έχει πάρει πλέον το παιχνίδι.

Δημοσ.

Πως μπήκατε στο Windows live; Εγώ και ένας φίλος μου δεν μπορούμε να μπούμε. Κάνουμε acc hotmail με αγγλική διεύθυνση αλλά πάλι κάνω acc στο windows live και όταν πάω να μπω μέσα από το παιχνίδι μου βγάζει disconnect και λέει οτι χρησιμοποιώ το windows live από περιοχή που δεν το υποστηρίζει. Πρέπει να ανοίξω τπτ ports μήπως;

Δημοσ.

άστα παλικάρι. μία δουλεύει και μία δεν αυτό το ξεσκίδι. βρες από κανένα φίλο σου που παίζει να σου δώσει το δικό του να δείς την beta.

Δημοσ.

Τελικά έπρεπε να μπω και να κάνω register από το αγγλικό windows live. Το game καλό μου φαίνεται μέχρι στιγμής αν και έχει αρκετά bugs. Ένα σημαντικό bug είναι ότι ενώ όταν έκανε host ένας φίλος μου παίζαμε κανονικά όταν έπαιζα σε public μετά από κάποια λεπτά το παιχνίδι κολλούσε.

Δημοσ.

ρε παιδιά σήμερα όλη μέρα μου κάνει sign out την ώρα που παίζω από το live. έχει συμβεί σε κανέναν άλλο ; δεν το έχω πουθενά αλλού ανοιχτό το ξεσκίδι το live.

βοηθάτε γιατί έχω χάσει τρεις μάχες λίγο πριν νικήσω...

• Moderators
Δημοσ.

Δεν έπαιξα τις τελευταίες μέρες, γιατί οι 2 συμπαίχτες μου δεν βλέπουν να το αγοράζουν, οπότε έχω λακίσει από το 3 vs 3 και διαβάζω το forum του.

Δεν ξέρω τι παίζει με το Live πάντως, ίσως είναι απλά της ημέρας;

Btw, βρήκα αυτό για όποιον θέλει να πειραματιστεί με army painter στην beta. (και ξεκλειδώνει το αρχείο τα chapters που ήταν κλειδωμένα...; )

http://forums.relicnews.com/showthread.php?t=213850

Δημοσ.

είπα να το αγοράσω από play.com αλλά μου λέει ότι το στέλνει μόνο σε UK. έτσι λέει πάντα ή όντως δεν θα το στείλει ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...