Προς το περιεχόμενο

Dawn of War 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για Ελλάδα είναι στις 20 αν δεν κάνω λάθος.

Edit 1: Btw, είδα leaked campaign intro.

Όπως και με τα βιντεάκια από το Gamespot, συνεχίζει να μου θυμίζει περισσότερο Homeworld σε αυτά τα cutscenes. :P

Edit 2: Με ενημέρωσε πριν λίγο το Play ότι ξεκίνησε η παραγγελία μου. :D

Επεξ/σία από GhostRiderLSOV
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
  • Απαντ. 676
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το πλαίσιο πάντως το έχει μόλις 6 ευρώ ακριβότερα από το play.com και διαλέγεις και όποιο έξτρα πακέτο θες από τα τρία. ενώ το play.com έχει μόνο τη Vanguard.

Δημοσ.

για pre-order μάλλον θα λέει. δε κοίταξα να σου πω την αλήθεια και τόσο προσεχτικά γιατί το έχω ήδη παραγγείλει.

Δημοσ.
το πλαίσιο πάντως το έχει μόλις 6 ευρώ ακριβότερα από το play.com και διαλέγεις και όποιο έξτρα πακέτο θες από τα τρία. ενώ το play.com έχει μόνο τη Vanguard.

6 ευρώ είναι μια ώρα δουλειάς περίπου τα οποία δεν χρωστάμε σε κανένα Πλαίσιο, χώρια τα μεταφορικά λόγω της μικρής αξίας. Φτηνότερα από το play.com και ας έρθει και τον άλλο μήνα :P

Δημοσ.

Ρε παιδιά όσοι το έχουν πάρει από το θείο και το έχουν προχωρήσει μπορούν να μού λύσουν μια απορία; Έχω παίξει 7-8 πίστες και δεν έχω δει πουθενά να δημιουργώ κτήρια, units κτλ.

Έχει τέτοια στο παιχνίδι στη συνέχεια η απλά έχω τις ομάδες μου, τις οποίες μόνο αυτές κάνω upgrade κτλ?

Δημοσ.

Δεν υπάρχουν πλέον στο 2. Το 2 αξίζει κυρίως για το multi του το οποίο δε παίζει με το θείο !!!

Δημοσ.
Εσένα Chill κανένα νέο;

Σαφώς και ΔΕΝ ήρθε. Μόλις 5 ημέρες πέρασαν :P. Μέχρι την άλλη Παρασκευή αν μου έρθει θα είμαι ευχαριστημένος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...