Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Για Ελλάδα είναι στις 20 αν δεν κάνω λάθος. Edit 1: Btw, είδα leaked campaign intro. Όπως και με τα βιντεάκια από το Gamespot, συνεχίζει να μου θυμίζει περισσότερο Homeworld σε αυτά τα cutscenes. Edit 2: Με ενημέρωσε πριν λίγο το Play ότι ξεκίνησε η παραγγελία μου. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2009 από GhostRiderLSOV Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Thresh εγω επισημο release δε βλεπω παντως! http://www.play.com/Games/PC/4-/5380006/Warhammer-40-000-Dawn-Of-War-II/Product.html εδώ το έχει in stock πάντως...άρα το πουλάει κανονικά από χθες (που το είδα)
skiabox Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 http://www.play.com/Games/PC/4-/5380006/Warhammer-40-000-Dawn-Of-War-II/Product.html εδώ το έχει in stock πάντως...άρα το πουλάει κανονικά από χθες (που το είδα) Οχι τετοιο release. Απ το αλλο!
LuxJaja Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 το πλαίσιο πάντως το έχει μόλις 6 ευρώ ακριβότερα από το play.com και διαλέγεις και όποιο έξτρα πακέτο θες από τα τρία. ενώ το play.com έχει μόνο τη Vanguard.
skiabox Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 To πλαισιο το εχει φερει? Ειναι στα ραφια δηλαδη? Η ειναι για pre-order μονο?
LuxJaja Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 για pre-order μάλλον θα λέει. δε κοίταξα να σου πω την αλήθεια και τόσο προσεχτικά γιατί το έχω ήδη παραγγείλει.
ksaplostra Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 έχει βγει από χθες. Οποιος θέλει ας κάνει pm.
chill Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 το πλαίσιο πάντως το έχει μόλις 6 ευρώ ακριβότερα από το play.com και διαλέγεις και όποιο έξτρα πακέτο θες από τα τρία. ενώ το play.com έχει μόνο τη Vanguard. 6 ευρώ είναι μια ώρα δουλειάς περίπου τα οποία δεν χρωστάμε σε κανένα Πλαίσιο, χώρια τα μεταφορικά λόγω της μικρής αξίας. Φτηνότερα από το play.com και ας έρθει και τον άλλο μήνα
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Άραγε θα έρθει σήμερα; Είμαι και στο γραφείο και με τρώει η ανυπομονησία... Εσένα Chill κανένα νέο;
Paralizer Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Ρε παιδιά όσοι το έχουν πάρει από το θείο και το έχουν προχωρήσει μπορούν να μού λύσουν μια απορία; Έχω παίξει 7-8 πίστες και δεν έχω δει πουθενά να δημιουργώ κτήρια, units κτλ. Έχει τέτοια στο παιχνίδι στη συνέχεια η απλά έχω τις ομάδες μου, τις οποίες μόνο αυτές κάνω upgrade κτλ?
LuxJaja Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δεν υπάρχουν πλέον στο 2. Το 2 αξίζει κυρίως για το multi του το οποίο δε παίζει με το θείο !!!
Paralizer Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Ok thanx φίλε μου, άρα...πάμε για uninstall. Δυστυχώς περίμενα κάτι στο παλιό στυλ!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δεν ήρθε σήμερα πάντως... Κλάμα... (ή Empire: Total War demo βασικά, αλλά θέλω Space Marines! )
chill Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Εσένα Chill κανένα νέο; Σαφώς και ΔΕΝ ήρθε. Μόλις 5 ημέρες πέρασαν . Μέχρι την άλλη Παρασκευή αν μου έρθει θα είμαι ευχαριστημένος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα