Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Σαφώς και ΔΕΝ ήρθε. Μόλις 5 ημέρες πέρασαν . Μέχρι την άλλη Παρασκευή αν μου έρθει θα είμαι ευχαριστημένος. Σάββατο δεν τα φέρνουν ε;
chek2fire Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Yπάρχει και η limited edition. Λέτε να την φέρουν Ελλάδα? Κολέκτορας θα βγεί άραγε?
chill Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Σάββατο δεν τα φέρνουν ε; Ahem όχι. Τουλάχιστον έχουμε τον κωδικό για τα ειδικά όπλα, έτσι να τον βλέπουμε στο mail μας μέχρι να μας έρθει
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Αυτός ήρθε στην ώρα του τουλάχιστον.
Hector__21 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Ρε παιδιά όσοι το έχουν πάρει από το θείο και το έχουν προχωρήσει μπορούν να μού λύσουν μια απορία; Έχω παίξει 7-8 πίστες και δεν έχω δει πουθενά να δημιουργώ κτήρια, units κτλ. Έχει τέτοια στο παιχνίδι στη συνέχεια η απλά έχω τις ομάδες μου, τις οποίες μόνο αυτές κάνω upgrade κτλ? Συγγνώμη ρε παιδιά και σε τι στυλ είναι δλδ το παιχνίδι αν δε μπορεις να χτίσεις κτιρια κ μονάδες. Παρε τις μονάδες που σου δινει κ τράβα φάτους? Ξενερωσα τρελά με το που το είδα...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Ήταν γνωστό εδώ και μήνες ότι θα έπαιρνε αυτήν την φόρμουλα, την ακολουθεί και το World in Conflict και το Company of Heroes (αν δεν κάνω λάθος για το CoH) και σίγουρα και το Tabletop 40k.
Grobath Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 .... που το είδες το rpg; Δηλαδή άμα δεν βγάζεις 100 εργάτες να μαζεύουν ξύλο και χρυσό για κάνα μισάωρο δεν είναι strategy;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Συγγνώμη ρε παιδιά και σε τι στυλ είναι δλδ το παιχνίδι αν δε μπορεις να χτίσεις κτιρια κ μονάδες. Παρε τις μονάδες που σου δινει κ τράβα φάτους? Ξενερωσα τρελά με το που το είδα... ότι στυλ είναι και το επιτραπέζιο Warhammer 40k με τις μινιατούρες ίσως?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Off Topic: Και αναρωτήθηκα ποιος στο καλό μπήκε στο Insomnia σαν Optimus Prime, πότε βρήκες και άλλαξες... On Topic: Τερμάτισες;
skiabox Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 .... που το είδες το rpg; Δηλαδή άμα δεν βγάζεις 100 εργάτες να μαζεύουν ξύλο και χρυσό για κάνα μισάωρο δεν είναι strategy; Αντιγράφω απο το gamespot : The Bad --> * Campaign doesn't feature much strategy <-- * Few multiplayer maps * Only 1 vs 1 and 3 vs 3 matches.
Bspus Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Το strategy ισως ηταν ατυχης ορος για να περιγραψει ολα αυτα τα παιχνιδια, γιατι ποτε δεν εγινε ξεκαθαρο τι εννοει. Παντως το resource management στοιχειο, αν και συνηθες, δεν ειναι εκ των ουκ ανευ. Ισως tactics να ειναι πιο ακριβης ορος για αυτο το παιχνιδι. Τα παιχνιδια τυπου starcraft/c & c περιλαμβανουν και tactics και resource management.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Off Topic: Και αναρωτήθηκα ποιος στο καλό μπήκε στο Insomnia σαν Optimus Prime, πότε βρήκες και άλλαξες... On Topic: Τερμάτισες; hehe, άλλαξα με τον Status ναι ασφαλώς εδώ και 2-3 μέρες
kostool13 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Αντιγράφω απο το gamespot : The Bad --> * Campaign doesn't feature much strategy <-- * Few multiplayer maps * Only 1 vs 1 and 3 vs 3 matches. Ναι... άλλωστε το gamespot φημίζεται για τις αμερόληπτες και ακριβείς κριτικές του.
chill Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Ghost εμένα μου ήρθε!!!! Μετά από πολλές παραγγελίες η πρώτη που έρχεται σύντομα είναι αυτή \0/. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα