LuxJaja Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Φτου σου ρε!!! εμένα ακόμα δεν έχει έρθει γαμώτο :cry:
chill Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Έμα εσύ είσαι στο restaurant at the end of the universe, εγώ είμαι στο L.A. γι'αυτό Ακόμα πολεμάω να το ξεκινήσω btw, μιας και το steam σέρνεται και κατεβάζει τα updates με ρυθμούς χελώνας
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Τι ώρα ήρθε; Εμένα δεν έχει έρθει ακόμα...
chill Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Την ακριβή ώρα δεν την ξέρω. Γύρω στις 13'30 που γύρισα σπίτι άνοιξα το γραμματοκιβώτιο και το βρήκα. Ακόμα πολεμάω με το patch btw, σέρνεται το steam me 20kb/s κατεβάζω.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Στο άφησαν εκεί ε; Χμ...εμένα ήταν άδειο. Έλειπε και η μητέρα μου σε ένα διάστημα...
chill Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Εμα έτσι είναι οι παραδώσεις από το play. Αφού έχεις γραμματοκιβώτιο εκεί θα το βρεις. Σε κανένα μήνα που θα σου έρθει xoxoxo
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Μέχρι τι ώρα κάνουν παραδώσεις; Τους έχω πει btw να το δίνουν στο χέρι.
chill Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Από ΕΛΤΑ μέχρι τις 14:00. Αν είχε έρθει και εφόσον δεν ήταν κανένας στο σπίτι θα σου άφηναν ειδοποίηση να πα να το παραλάβεις εσύ λογικά. Έτσι τουλάχιστον δουλεύει το πράγμα εδώ.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Χμ... δεν είχε έρθει ούτε ειδοποίηση. *sigh*
Azerothe Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Χμ... δεν είχε έρθει ούτε ειδοποίηση. *sigh* ρε παιδια ουτε στο skirmish δεν εχει να χτιζεις μοναδες και να μαζευεις resoyrses???
LuxJaja Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 τσούκου είναι tactic squad strategy όπως το αδελφάκι του το Company of Heroes
chill Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Ahem γιατί δεν παίζει online? Έχω κάνει account στην μαλακία της ms αλλά όποτε πάω να μπω αποσυνδέεται και μου λέει ότι δεν υποστηρίζεται στην χώρα μου :S. Το ξέρω ότι το live του xbox δεν υποστηρίζεται στην Ελλάδα - και πραγματικά στα @@ μου για την άθλια μουφοκονσόλα του κερατά - αλλά από τη στιγμή που εγώ είμαι κάτοχος pc γιατί ταλαιπωρούμαι? Μπορεί κάποιος να μου πει πως θα παίξω online με το συγκεκριμένο παιχνίδι?
personGR Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Ahem γιατί δεν παίζει online? Έχω κάνει account στην μαλακία της ms αλλά όποτε πάω να μπω αποσυνδέεται και μου λέει ότι δεν υποστηρίζεται στην χώρα μου :S. Το ξέρω ότι το live του xbox δεν υποστηρίζεται στην Ελλάδα - και πραγματικά στα @@ μου για την άθλια μουφοκονσόλα του κερατά - αλλά από τη στιγμή που εγώ είμαι κάτοχος pc γιατί ταλαιπωρούμαι? Μπορεί κάποιος να μου πει πως θα παίξω online με το συγκεκριμένο παιχνίδι? Κάνε άλλο account με χώρα διαμονής την Ιρλανδία, πιθανότατα θα σε αφήσει :P
chill Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Πως να κάνω ρε person? Αφού με βγάζει κατευθείαν σε σελίδα με ελληνικά και όποιο mail και αν δοκιμάσω μου βγάζει αυτόματα ως χώρα την Ελλάδα χωρίς να μπορώ να την αλλάξω :S
LuxJaja Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 μπες στην αντίστοιχη του αγγλικού xbox και κάνε το νέο account. Μου έσπασε αρκετή ώρα και μένα τα νεύρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα