Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Κανονικά έπρεπε να τον αφήσουμε να σκάσει μέχρι να έρθει και σε εμάς και μετά να του πούμε.
LuxJaja Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Έχεις δίκιο... αλλά σε αυτό το φόρουμ μου βγαίνει όλη η καλοσύνη μου. Δε μπορώ να τη συγκρατήσω.
chill Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 FFS το βρήκα ρε σκάστε Αλλά το γεγονός είναι ότι το όλο θέμα είναι ηλίθιο. Με ποια λογική με αναγκάζει να αποκτήσω xbox account? Σε πλήρωσα ωραία μου εταιρία για να παίξω και όχι..... για να τα παίξω. Δεν θέλω καμία σχέση με το xbox γκέγκε? Ελπίζω τώρα που απέκτησα xbox gamertag να μην καεί το pc μου μετά από 5 λεπτά gaming όπως συμβαίνει με την τρομερής ποιότητας κονσόλα της ms ? Και ναι αφού το έλυσα το πρόβλημα τώρα πάω να παίξω, νια νια νια Εσείς μην παραλείψετε να κοιτάτε τα γραμματοκιβώτια σας καθημερινώς κάποια στιγμή μέσα στο Μάρτη θα σας έρθει αλλιώς μετά από 21 ημέρες resend νια νια νια^n.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Chill τυχερέ, η καλοσύνη του κόσμου σε σώζει. Θα σε πετύχουμε καθόλου multiplayer; (και έχω και τον Outlaw να παίξουμε μαζί GoW multi και τα παιδιά για L4D...) Edit: Όλο νια νια ε; Περίμενε ξανά βοήθεια.
chill Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Ε όλο και κάτι θα κανονίσουμε αλίμονο. Χρόνος να υπάρχει, όρεξη και όλα θα γίνουν. ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** QQ INCOMING Τελικά με γλωσσοφάγατε ffs. Το παιχνίδι έχει ένα issue με τα 32bit vista και κρεμάει (error 183 αν θυμάμαι καλά). Μοναδική πιθανή λύση να τα κατεβάσεις όλα στο low για να το παίξεις πράγμα το οποίο αποκλείεται από μέρους μου. Όλα στραβά. Και μετά μου λένε για πειρατεία και λοιπές παπαρίες......Αν το είχα κόπια και μου τα έκανε αυτά φρίσμπι το disc και το κεφάλι μου ήσυχο. Τώρα και πλήρωσα ένα game, το οποίο και σαφώς δεν γνώριζα ότι θέλει steam activation, ένα game που με έβαλε να φτιάξω xbox gamertag, ένα game που για να πάρω το Wargear set έπρεπε να ακολουθήσω άλλη διαδικασία στο games for windows account και αφότου το πήρα έπρεπε να ξαναρχίσω την campaign από την αρχή γιατί αλλιώς δεν δούλευε. Και αφού έκανα ΟΛΑ αυτά τα περιττά και ανούσια πράγματα τσουπ κάθε τρεις και λίγο το error και παπάρια μάντολες. Όσο καλή διάθεση και να έχω να στηρίξω την pc gaming industry τέτοια πράγματα με αποτρέπουν. Στο dow2 ότι περιέγραψα, στο sacred2 κακός χαμός με patches, 2 ώρες για να βάλεις με τον περίεργο τρόπο τα patches για να παίξεις :/. Το empire total war θα είναι ο επόμενος τίτλος που θα αγοράσω. Αν παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα, τελείωσα οριστικά και αμετάκλητα με την αγορά των originals και δεν θα έχω την παραμικρή ενοχή γι'αυτό. Στο ps3 το οποίο κράζω και ξανακράζω μάρτυς μου ο person , έχω 25+ περίπου παιχνίδια και ούτε ένα δεν μου έχει σπάσει τα νεύρα λόγω τέτοιων κουτών πραγμάτων. Μπορεί να μισώ το tearing, να μισώ το μηδαμινό ΑΑ αλλά τουλάχιστον παίζω asap με το που βάλω το δισκάκι στο μηχάνημα. Δεν χάνω τις ώρες μου ψάχνοντας στο net για λύσεις ή περιμένοντας βδομάδες μέχρι να αποφασίσουν να βγάλουν κάποιο patch που να διορθώνει το xyz ηλίθιο πρόβλημα. Πληρώνεις για να είσαι beta tester....καλό. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2009 από chill Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
Voodooman Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 ρε παιδια ουτε στο skirmish δεν εχει να χτιζεις μοναδες και να μαζευεις resoyrses??? To πρώτο πράγμα που έγινε γνωστό για το παιχνίδι, μετά τον τίτλο του, ήταν αυτό, ότι δεν έχει building και resource gathering, όπως το εννοείς εσύ.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Ναι, αυτό το πρόβλημα με το Vista32 μας το είχαν πει για την beta. Περιέργως δεν μου είχε τύχει ποτέ (και σε άλλους) και έκατσε στην κανονική λένε. Εγώ ακόμα περιμένω... Edit: Αν σε γλωσσότρωγα Chill, θα έλεγα να καεί -διακοπή μηνύματος-
LuxJaja Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Μόλις μου ήρθε ^^. Ας αρχίσει το κάψιμο :-D
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Βγάλανε σήμερα (χθες το βράδυ; ) patch που δεν λύνει (όπως φαίνεται) το error 183, αλλά το κάνει να γίνεται πιο σπάνια... Και ακόμα περιμένω μάλλον (είμαι και στο γραφείο).
john2gr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Το τροφοδοτικό μου ακόμα δεν κάηκε πάντως Ghost μετά κι από τις ευχές σου (φτου φτου φτου )
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Να βρε, εγγύηση ο John και το τροφοδοτικό του που (ακόμα ) δουλεύει.
Merdock Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Αν και η beta δεν με είχε ενθουσιάσει μιας και προτιμούσα το παλιό στυλ του παιχνιδιού έχω να δηλώσω ότι το campaign είναι άψογο Μόνο και μόνο για αυτό χαλάλι τα 36€ Άντε να δούμε τώρα αν θα αλλάξω και γνώμη για το multiplayer:rolleyes:
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Ήρθε κι εμένα σήμερα (επιτέλους!). Die enemies of the Imperium!
ksaplostra Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Ήρθε κι εμένα σήμερα (επιτέλους!). Die enemies of the Imperium! Bah...:eek::eek:
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Τι είσαι, ορκ:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα