Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Α ναι, "Ταφ". Έλα μωρέ τους κοντούς κιτρινιάρηδες.
chek2fire Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Πρέπει να πάρω το game. Ο πόλεμος με τα μιαγα τεγατα συνεχίζετε και στο μέλλον..
ksaplostra Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Α ναι, "Ταφ". Έλα μωρέ τους κοντούς κιτρινιάρηδες. E δε φταίνε αυτοί για το χρώμα...βλέπεις 40χiλιάδες χρονια εξέλιξης με μονη τροφή το ρύζι...Πέρασε στο dna..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 E δε φταίνε αυτοί για το χρώμα...βλέπεις 40χiλιάδες χρονια εξέλιξης με μονη τροφή το ρύζι...Πέρασε στο dna.. Βασικά το έλεγα για την πανοπλία τους, γιατί δεν είναι κίτρινο χρώμα το δέρμα. Πάντως τους έχουν κάνει να μιλάνε σαν ασιάτες και είχαν και αντίστοιχη μουσικούλα στο DoW1 (και στο Fire Warrior νομίζω). Check2fire, "μιαγα τεγατα";
FocusX Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Ήρθε και το δικό μου από Πλαίσιο σήμερα, απ'όσο πρόλαβα να δω μου άρεσε αρκετά. Τον κωδικό για το multi πότε στον ζητάει ; Γιατί έφτιαξα δοκιμαστικά ένα game και δε μου το ζήτησε
v3odor Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 παιδιά δεν έχω παίξει καθόλου σειρά Warhammer από που θα μου προτείνατε να ξεκινήσω?είδα κάτι trailers και ψιλό πωρώθηκα
jvgrjohn Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπέρα, Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν το installation του Dawn of War 2 περιλαμβάνει download από την Steam. Το ρωτάω αυτό διότι πίσω από την συσκευασία γράφει ότι προυπόθεση για να παίξει πρέπει να δημιουργήσεις λογαριασμό στην Steam. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν έχω καλη σύνδεση με την Steam (μάλλον το μπλοκάρει η Forthnet) και το NBA 2K9 που αγόρασα δεν έχω καταφέρει ακόμα να το βάλω μπροστά αφού πρέπει να κατεβάσω 9gb.
FocusX Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Θα χρειαστεί να κατεβάσεις patch μετά την εγκατάσταση μέσω steam. Αλλά μου φαίνεται περίεργο να το μπλοκάρει η forthnet. Μήπως χρειάζεται να ανοίξεις κανένα port στο router σου; Πάντως το έχω λιώσει το game, fast paced και tactical, ακριβώς όπως μου αρέσει.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 παιδιά δεν έχω παίξει καθόλου σειρά Warhammerαπό που θα μου προτείνατε να ξεκινήσω?είδα κάτι trailers και ψιλό πωρώθηκα Hm... λίγο δύσκολο, γιατί γενικά έχει πολύ lore και θέλει και κάμποσο ψάξιμο. Πάντως τα Dawn of War προσπαθούν να εξηγούν διάφορα πράγματα με backstory, αλλά πρέπει να έχεις και κάποιες "γνώσεις" ήδη.
chill Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Ασχολήθηκα και εγώ σήμερα επιτέλους μετά τα τελευταία updates στο steam - είχα το γνωστό error λόγω sVista - και έχω πάθει πλάκα με το παιχνιδάκι. Καραμαμάει!!!!! Ξέρεις κανένας αν αλλάζει η δυσκολία ενώ έχεις ξεκινήσει campaign? Γιατί το παίζω στην μεσαία και μου φαίνεται πολύ εύκολο (ίσως επειδή είμαι ακόμα στην αρχή).
LuxJaja Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 όχι δε μπορείς να την αλλάξεις. το campaign είναι πολύ εύκολο σχετικά, οπότε θα σου έλεγα να το ξεκινήσεις πάλι στο primarch. εγώ το τερμάτησα εκεί και οι μάχες λέγανε άσχημα!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Εγώ είμαι RTS-RTT φλούφλης οπότε το τερμάτισα σε sergeant και πήρα και Epic Victory. Τώρα θα πάω να πάρω το μπισκότο μου...
FocusX Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Καραμαμάει!!!!! My words exactly Εν τω μεταξύ το unit των Eldar ονόματι Avatar πρέπει να είναι το πιο εντυπωσιακό unit σε παιχνίδι, ever (δεν ξέρω αν ήταν στο 1 γιατί δεν το έπαιξα ) Α και όσοι το πήρατε original ρίξτε μια ματιά στο manual, σε μια από τις τελευταίες σελίδες λέει ότι με ένα registration στο mythq.com ξεκλειδώνει 2 chapters, χρώματα και wargear. Το είδα εντελώς τυχαία και είναι σε σημείο που δεν πάει το μάτι εύκολα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 ήταν και στο πρώτο το Balrog στο Battle of Middle Earth είναι πιο εντυπωσιακό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα