Προς το περιεχόμενο

Dawn of War 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Α και όσοι το πήρατε original ρίξτε μια ματιά στο manual, σε μια από τις τελευταίες σελίδες λέει ότι με ένα registration στο mythq.com ξεκλειδώνει 2 chapters, χρώματα και wargear. Το είδα εντελώς τυχαία και είναι σε σημείο που δεν πάει το μάτι εύκολα

Thanx for sharing μιας και ούτε που το είχα δει :)

Το έκανα το update αλλά chapters δεν περιλαμβάνει. Δεν με χάλασε στο ελάχιστο ωστόσο :P. Άντε σήμερα βουρ από την αρχή και πάλι στην μέγιστη δυσκολία και ελπίζω να είναι challenging εκεί.

Άντε να βγει expansion θέλω να παίξω greenskin campaign, οι space marines απλά δεν είναι του γούστου μου αλλά θα το αντέξω.

• Απαντ. 676
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
Thanx for sharing μιας και ούτε που το είχα δει :)

Το έκανα το update αλλά chapters δεν περιλαμβάνει.

Έχει στο Army Painter, εκτός αν τα είχες από άλλο preorder;

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι σου λέω...

...δεν

ένα κάτουρο να ρίξουν τα Orcia και οι Tau πνίγηκαν...

Δημοσ.

WAR χωρις chaos ειναι καπως δεν μπορω να πω αλλα το παιχνιδι μαμαει και δερνει. Στο expansion παντως παιζει να τους βαλουν μεσα οπως και τους Necrons. Αντε να δουμε μιας και οι chaos ειναι χαλαρα ο αγαπημενος μου στρατος.

Δημοσ.

συγνωμη ρε τσακαλια, αλλα πως καταφερνετε να απιζετε online οταν το windows live δεν υποστηριζει ελλαδα; εδωσα ενα καρο λεφτα για καινουριο Pc μονο και μονο γι αυτο το παιχνιδι και δεν μπορω να συνδεθω με καμια παναγια online.

καμια ιδεα κανεις πλζ;;;;;;;;;;;;;;;;;

Δημοσ.
συγνωμη ρε τσακαλια, αλλα πως καταφερνετε να απιζετε online οταν το windows live δεν υποστηριζει ελλαδα; εδωσα ενα καρο λεφτα για καινουριο Pc μονο και μονο γι αυτο το παιχνιδι και δεν μπορω να συνδεθω με καμια παναγια online.

καμια ιδεα κανεις πλζ;;;;;;;;;;;;;;;;;

Να ξενιτευτείς!

(Πιο απλά: να κάνεις άλλο e-mail, εγώ έκανα σε gmail, και στο windows live να δηλώσεις άλλη χώρα! Εγώ για το wl μένω σε μια συνοικία στην Νέα Υόρκη!

**Για postal code σε New York νομίζω ότι έβαλα 1005)

Δημοσ.

https://signup.live.com/signup.aspx?wa=wsignin1.0&rpsnv=10&rver=5.5.4177.0&wp=MBI&wreply=http:%2F%2Fhome.live.com%2Fdefault.aspx&lc=1032&id=251248&bk=1236347444&rollrs=12&lic=1

φιλε μπαινω σε αυτο το λινκ και προσπαθω να κανω λογαριασμο αλλα οταν διαλεγω ηνωμενες πολιτειες και απο κατω νεα υορκη μου βγαζει κοκκινα γραμματα "Βεβαιωθείτε ότι έχετε εισαγάγει τις σωστές πληροφορίες." και στο ταχ κωδ εβαλα 1005 και μου βγαζει απο κατω με κοκκινα γραμματα "Λείπουν απαιτούμενες πληροφορίες."

υγ. εχω κανει παρα μα παρα πολλους λογαριασμους με διαφορετικες χωρες, αλλα τπτ

Δημοσ.

φιλε τελικα προτιμησα την αλαμπαμα, λοοοοοοοοολ, επειδη ειμαι στη δουλεια τωρα, οταν γυρισω σπιτι θα το τσεκαρω, και ελπιζω να πανε ολα καλα.

χιλια ευχαριστω για τον χρονο σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...