Προς το περιεχόμενο

Dawn of War 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 μήνες μετά...
  • Απαντ. 676
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Dawn of War II: Chaos Rising Exclusive Hands-On - The Forces of Chaos and Multiplayer

When Dawn of War II was released in 2009, the real-time strategy sequel offered an outstanding competitive multiplayer that experienced fans really enjoyed. Except that Dawn of War II was missing the sinister Chaos Marines from the original game. All that's about to change with the Chaos Rising standalone expansion pack, which will restore the forces of Chaos in all their glory, add new heroes and powers, and also offer plenty of new gameplay features for all Dawn of War II players regardless of whether they actually get the expansion. We recently had a chance to play through some multiplayer sessions with the expansion, particularly as the forces of Chaos, and have much to report...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μολις πηρα απο παπασωτηριου the mall το παιχνιδι (σκετο, χωρις expantions) 10 ευρω...

τρεχάτε οσοι δεν το εχετε...

και τωρα η ερωτηση...

παω να κανω login με το windows live account μου (του μεσεντζερ δλδ) και μου λεει οτι μαλλον δεν μπορει να συνδεθει γιατι παιζει να μην υποστηριζεται η χωρα μου... κανω κατι λαθος? με εβγαλε και σε μια σελιδα να φτιαξω ενα nick αλλα ουτε μετα απο αυτο προχωρησε... τι παιζει γ@μω τη μαμα microsoft Που να της καουν ολοι οι σερβερ? ο-ε-ο ?

Δημοσ.

Κάνε account από την αμερικάνική σελίδα http://live.xbox.com/en-US/ και χρησιμοποίησε άλλο email από αυτό που έχεις στο messenger. Νομίζω χρειάζεται να αλλάξεις και τα regional settings από control panel.

Υπόψιν ότι το παιχνίδι παίζει μέσω steam

• Super Moderators
Δημοσ.
μολις πηρα απο παπασωτηριου the mall το παιχνιδι (σκετο, χωρις expantions) 10 ευρω...

δεν έχουν βγει expansions ακόμα για το Dawn of War 2 :o

Δημοσ.

Agrrr κι εγώ πλήρωσα 33€ (thanx to Toufas) και πήρα όλο το πακέτο μόνο και μόνο για το dow. Anyway, better luck next time.

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

Το πακέτο που πήρες είναι gg, έχει παιχνιδάρες μέσα, μόνο με τα coh και τα dow να ασχοληθείς δεν θες τίποτε άλλο. Πολλές ώρες AA gaming.

P.s. Δεν μπορώ να σε κάνω add στο steam :S. Τι σκατά ρε, στο Γιβραλτάρ μένεις :lol:

Δημοσ.
Το πακέτο που πήρες είναι gg, έχει παιχνιδάρες μέσα, μόνο με τα coh και τα dow να ασχοληθείς δεν θες τίποτε άλλο. Πολλές ώρες AA gaming.

P.s. Δεν μπορώ να σε κάνω add στο steam :S. Τι σκατά ρε, στο Γιβραλτάρ μένεις :lol:

Σε έκανα εγώ add ρε Gordon Chillman :lol:

Κάποια μλκία είχε γίνει γιατί πήγα και του δήλωσα ξανά χώρα Greece και μου έβαλε Greenland. Ότι να'ναι... :lol:

Δημοσ.
Κάποια μλκία είχε γίνει γιατί πήγα και του δήλωσα ξανά χώρα Greece και μου έβαλε Greenland. Ότι να'ναι... :lol:

WTF?

600px-PAO_logo.svg.png

Σου κάνει πλάκα το steam μάλλον :-D

Δημοσ.

Δε χρειάζεται. Είναι τελείως αυτοτελή αλλά αξίζει κατ'εμέ να παίξεις και το πρώτο κυρίως γιατί προσφέρει αρκετά πράγματα και σε πολλά σημεία είναι καλύτερο.

Δημοσ.
Δε χρειάζεται. Είναι τελείως αυτοτελή αλλά αξίζει κατ'εμέ να παίξεις και το πρώτο κυρίως γιατί προσφέρει αρκετά πράγματα και σε πολλά σημεία είναι καλύτερο.

θα συμφωνήσω και εγώ ότι είναι πιο καλό

Δημοσ.

Γούστα είναι αυτά (εγώ ας πούμε ενθουσιάστηκα πολύ περισσότερο με το δεύτερο παιχνίδι της σειράς) αλλά δοκίμασε και το πρώτο (το οποίο είναι επίσης εξαιρετικό) για την εμπειρία :)

Δημοσ.

Καλά ναι και τα δύο φοβερά ήταν. Και το δεύτερο ευχαριστήθηκα τρομερά απλά μου έλειπε λίγο το μπουλούκι των Imperial Guards ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...