Προς το περιεχόμενο

Dawn of War 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι όντος το loot είναι λίγο χάλια και τελειώνουν οι αποστολές χωρίς να έχεις τίποτα ιδιαίτερα weapon να βάλεις.

Στο θέμα δυσκολίας έχει αρκετές διακυμάνσεις. Μέχρι στιγμής που το έχω προχωρήσει αρκετά την μεγαλύτερη δυσκολία την αντιμετώπισα με το eldar avatar.

Πάντως το game έιναι πολύ πόρωση. Multi δεν παίζω γιατί ως συνήθως έκει μέσα υπάρχουν core gamer και με λιώνουν στο ξήλο :P

• Απαντ. 676
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν μπορεσει ποτε κανεις να βγαλει τον Ulkaire στο ποιο δυσκολο επιπεδο και με φουλ corruption σχεδον σε ολα τα μελη (μαξ σε δικο μου, Jonah και Cyrus) ας ερθει να μου σφηριξει. Δεν βγαινει το παλικαρι με την καμια λεμε. Τον δε δικο μου που τον εχω Hulk με 223 armor και 1230 HP καθως και equip ενα thunder hammer + storm shield το οποιο μου δινει 28% all damage resistance και ενα relic με αλλα 22% all damage resistance και με 1430 melee damage τον καθαριζει μεσα σε 3 hit και το ξερατο του κανει one shot Jonah και Cyrus. Μονο ο Tarkus καταφερνει να ζει αλλα αυτος δεν εχει αρκετη επιθετικη δυναμη με αποτελεσμα ο Ulkair να κανει restore HP ποιο γρηγορα απο οσο εγω τον τραυματιζω.

Πραγματικα δεν βγαινει. Θα δοκιμασω να αντικαταστησω τον Tarkus με Avitus αλλα θα πρεπει να χασω μερικες φορες για τον φτασω και αυτον level 30 οπως οι αλλοι οι βασικοι μου αλλα πραγματικα δεν βλεπω να αλλαζει κατι. Ο Ulkair στο δυσκολοτερο επιπεδο εχει επταψηφιο αριθμο HP και τρελο HP regeneration + κινησεις που σκοτωνουν με την πρωτη. Αντε γεια δηλαδη.

Δημοσ.
Αν μπορεσει ποτε κανεις να βγαλει τον Ulkaire στο ποιο δυσκολο επιπεδο και με φουλ corruption σχεδον σε ολα τα μελη (μαξ σε δικο μου, Jonah και Cyrus) ας ερθει να μου σφηριξει. Δεν βγαινει το παλικαρι με την καμια λεμε. Τον δε δικο μου που τον εχω Hulk με 223 armor και 1230 HP καθως και equip ενα thunder hammer + storm shield το οποιο μου δινει 28% all damage resistance και ενα relic με αλλα 22% all damage resistance και με 1430 melee damage τον καθαριζει μεσα σε 3 hit και το ξερατο του κανει one shot Jonah και Cyrus. Μονο ο Tarkus καταφερνει να ζει αλλα αυτος δεν εχει αρκετη επιθετικη δυναμη με αποτελεσμα ο Ulkair να κανει restore HP ποιο γρηγορα απο οσο εγω τον τραυματιζω.

Πραγματικα δεν βγαινει. Θα δοκιμασω να αντικαταστησω τον Tarkus με Avitus αλλα θα πρεπει να χασω μερικες φορες για τον φτασω και αυτον level 30 οπως οι αλλοι οι βασικοι μου αλλα πραγματικα δεν βλεπω να αλλαζει κατι. Ο Ulkair στο δυσκολοτερο επιπεδο εχει επταψηφιο αριθμο HP και τρελο HP regeneration + κινησεις που σκοτωνουν με την πρωτη. Αντε γεια δηλαδη.

Βάλε βαρέα όπλα,ομάδα εφόδου και βιβλιοθηκάριο

Δημοσ.

Φιλε μου ακομα και την ομαδα μου να θυσιαζω καθε φορα (ξερεις με το skill του Cyrus που βαζει βομβα σε μια ομαδα και τη θυσιαζεις για να κανει μια πραγματικα ισχυροτερη εξρηξη απο οτιδηποτε μπορεις να σου προσφερει το Orbital Bombardment) πραγματικα ο πουστης ο Ulkaire εχει τρομερο αριθμο HP. Δεν μπορεις να αφησεις και τις μοναδες σου πολυ ωρα μεσα να πολεμανε γιατι στους τρωει σε χρονο DT.

Δεν παραταω τα οπλα βεβαια αλλα ο τυπος το διχνει οτι δεν προκειται να πεσει. Δεν μπορει εγω να του κοπαναω 3 χιλιαρα damage ανα 1.5 second και αν τους παρω γρηγορα γρηγοα για να ζησουν μολις επιστρεψω αυτος να εχει ηδη παρει πισω το 90% των HP που εχασε απο εμενα. Ελεος δηλαδη.

Αλλα αυτο ειναι και το δυσκολοτερο επιπεδο οποτε... Αν εχει καποιος καποιο καλο strategy με ομαδα full corruption ας μας πει τι εκανε για να τον βγαλει (ΑΝ φυσικα το καταφερε).

Δημοσ.
Φιλε μου ακομα και την ομαδα μου να θυσιαζω καθε φορα (ξερεις με το skill του Cyrus που βαζει βομβα σε μια ομαδα και τη θυσιαζεις για να κανει μια πραγματικα ισχυροτερη εξρηξη απο οτιδηποτε μπορεις να σου προσφερει το Orbital Bombardment) πραγματικα ο πουστης ο Ulkaire εχει τρομερο αριθμο HP. Δεν μπορεις να αφησεις και τις μοναδες σου πολυ ωρα μεσα να πολεμανε γιατι στους τρωει σε χρονο DT.

Δεν παραταω τα οπλα βεβαια αλλα ο τυπος το διχνει οτι δεν προκειται να πεσει. Δεν μπορει εγω να του κοπαναω 3 χιλιαρα damage ανα 1.5 second και αν τους παρω γρηγορα γρηγοα για να ζησουν μολις επιστρεψω αυτος να εχει ηδη παρει πισω το 90% των HP που εχασε απο εμενα. Ελεος δηλαδη.

Αλλα αυτο ειναι και το δυσκολοτερο επιπεδο οποτε... Αν εχει καποιος καποιο καλο strategy με ομαδα full corruption ας μας πει τι εκανε για να τον βγαλει (ΑΝ φυσικα το καταφερε).

Εγω τον τράβηξα κοντά σε ενα beacon και καθε που πέθαινε απο ενας,έβγαιναν οι ενισχύσεις

Δημοσ.

Στο ποιο δυσκολο επιπεδο δεν τραβιεται εξω απο εκεινον τον κατεστραμενο τρουλο που αραζει. Εφαγα χθες το ξενερωμα το ιδιο οταν καταφερα μετα απο 76 λεπτα (!!!) να του παω τα HP στο 25% και τι κανει ο καριολης????? Κανει consume ενα απο τα μιλουνια που καλει καθε λιγο και λιγακι και παει ξανα στο 100% !!!!!!!!!!!!!

Ρε αντε γεια ρε, ρε αντε γεια λεμε.

Δημοσ.
Στο ποιο δυσκολο επιπεδο δεν τραβιεται εξω απο εκεινον τον κατεστραμενο τρουλο που αραζει. Εφαγα χθες το ξενερωμα το ιδιο οταν καταφερα μετα απο 76 λεπτα (!!!) να του παω τα HP στο 25% και τι κανει ο καριολης????? Κανει consume ενα απο τα μιλουνια που καλει καθε λιγο και λιγακι και παει ξανα στο 100% !!!!!!!!!!!!!

Ρε αντε γεια ρε, ρε αντε γεια λεμε.

Για ποιο λογο να τραβιέσαι 100 ώρες δίχως λόγο; Ενα παιγνίδι είναι..

Δημοσ.

Μωρε και 200 και 300 και παραπανω θα τραβηχτω αν μου αρεσει. Το θεμα ειναι οτι απο οτι ειδα δεν ειμαι ο μονος που δεν τον εχει βγαλει στο τεταρτο επιπεδο (και λενε οτι δεν βγαινει καν ετσι και αλλιως) οποτε το παραταω εδω και ξεκιναω μονο skirmish. Κριμα παντως.

Δημοσ.

Καπου διάβασα νομίζω ότι καποιες αποστολές βγαίνουν σε coop πιο εύκολα...Δεν μπορω να εκφέρω γνώμη μιας και υπηρετώ την πατρίδα και μόλις το άρχισα....

Δημοσ.

Κατα ενα παραδοξο τροπο το ονομα του κεντρικου μου χαρακτηρα ειναι Reinhart φιλε Reinhart84. Και εγω παντως αυτο διαβασα, οτι απο veteran επιπεδο και πανω το παιχνιδι ειναι φτιαγμενο με το co-op υποψην γι αυτο και φανταζει (ειναι!!) αδυνατον να βγει.

Δημοσ.

ααα βγηκε και ενα patch που μπορει να σε ενδιαφέρει...

http://www.examiner.com/examiner/x-3707-DLC-Examiner~y2010m4d9-Dawn-of-War-II-Chaos-Rising-update-released

μια γραμμη λεει: Fixed an issue where the final boss of the Chaos Rising campaign would randomly regain full health

αν είναι αυτο που καταλαβα....

---------- Προσθήκη στις 18:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:28 ----------

Κατα ενα παραδοξο τροπο το ονομα του κεντρικου μου χαρακτηρα ειναι Reinhart φιλε Reinhart84.

Το όνομα το πήρα απο το Dragon Force..Ενα strategy- rpg στο sega saturn....:lol:

καλό παντως....

Δημοσ.
ααα βγηκε και ενα patch που μπορει να σε ενδιαφέρει...

http://www.examiner.com/examiner/x-3707-DLC-Examiner~y2010m4d9-Dawn-of-War-II-Chaos-Rising-update-released

μια γραμμη λεει: Fixed an issue where the final boss of the Chaos Rising campaign would randomly regain full health

αν είναι αυτο που καταλαβα....

Thanks!!!! Το χρειαζομοαι αυτο. Μου εσπασε τα νευρα ο τυπος λεμε.

Το όνομα το πήρα απο το Dragon Force..Ενα strategy- rpg στο sega saturn....:lol:

καλό παντως....

.....τωρα εγω τι να πω?? Να πω οτι και εγω απο εκει το πηρα??

Δημοσ.

Δύσκολο το τελευταίο boss αν και όχι ακατόρθωτο. Στην αρχή πήγα να του την πέσω με την μια αλλά δεν βγήκε. Εδώ που τα λέμε έκανα και άλλα στρατηγικά λάθη.

Μετά τον πήγα με hit and run και τον έβγαλα σχετικά εύκολα αν και μου πήρε αρκετή ώρα. Πάντως έχει και κάτι που μπορείς να το εκμεταλεύτεις ότι δεν βγαίνει τελείως έξω από τον ναό και μετά από ένα σημείο γυρνάει πάντα πίσω.

Γενικά ένα πολύ καλό epxansion και ξεφεύγει από τον κανόνα που θέλει τα expansion να είναι πάντα μέτρια σε σύγκριση με το κανονικό game. Εύχομαι να βγάλουν και άλλο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...