Προς το περιεχόμενο

Dawn of War 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 676
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψησου τοτε φιλος, αξιζει πραγματικα. Ειναι καθαρα θεμα τακτικης και δεν υπαρχει spam-fest. Σωστη χρηση των μοναδων να κανεις με λιγο καλο multitasking και θα εισαι αρχηγος. Εχει πολλα τζιμανια ομως στο multi. Επισης τωρα που δοκιμασα το Last Stand μπορω να πω ειναι πολυ καλο. Οτι πρεπει για γρηγορα sessions. Μοιαζει ελαφρα με LOL.

Επεξ/σία από ikaruga24
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψησου τοτε φιλος, αξιζει πραγματικα. Ειναι καθαρα θεμα τακτικης και δεν υπαρχει spam-fest. Σωστη χρηση των μοναδων να κανεις με λιγο καλο multitasking και θα εισαι αρχηγος. Εχει πολλα τζιμανια ομως στο multi. Επισης τωρα που δοκιμασα το Last Stand μπορω να πω ειναι πολυ καλο. Οτι πρεπει για γρηγορα sessions. Μοιαζει ελαφρα με LOL.

Επεξ/σία από ikaruga24
Δημοσ.

καιρός να παίξουμε λίγο με τους greenskin την race που δημιούργησαν οι αρχαίοι οι αλλιώς οι brain boyz :P στο σύμπαν του warhammer για να είναι σκληροτράχηλοι αλλά και να έχουν και έμφυτη την μηχανική γνώση. Οι σκοποί τους άγνωστοι... τα brain boyz χάθηκαν αλλά μας έμειναν οι greenskin που δεν τους επηρεάζει ούτε το chaos του warp λόγο βλακείας :D

Δημοσ.

καιρός να παίξουμε λίγο με τους greenskin την race που δημιούργησαν οι αρχαίοι οι αλλιώς οι brain boyz :P στο σύμπαν του warhammer για να είναι σκληροτράχηλοι αλλά και να έχουν και έμφυτη την μηχανική γνώση. Οι σκοποί τους άγνωστοι... τα brain boyz χάθηκαν αλλά μας έμειναν οι greenskin που δεν τους επηρεάζει ούτε το chaos του warp λόγο βλακείας :D

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ευτυχως. Μας εχουν ζαλισει με 50 υπηρεσιες να γινονται οn-line οταν τρεχεις ενα παιχνιδι. Παιδια αντε να γουσταρουμε κανενα mutli, το παιχνιδι πραγματικα ειναι τρομερο με πολλες κρυφες μαγκιες να παιξεις. Μονοπολει το ενδιαφερον μου εδω και καποιο διαστημα και χαλαρα ειναι το αγαπημενο μου RTS ever πλεον.

Δημοσ.

Εχεις προβλημα με την ταχυτητα ή απλα δεν σκαμπαζεις απο στρατηγικη? Αν ειναι το πρωτο τοτε μην φοβασαι μιας και το Dawn of War 2 δεν ειναι spam fest και δεν κερδιζει το ποιο γρηγορο χερι. Αν ειναι το δευτερο τοτε απλα κριμα.

• Moderators
Δημοσ.

"Κρίμα". :P

Ξέρω από ταχύτητα κλπ, αλλά θέλω να παίζω με λίγο δικό μου στυλ, το οποίο δεν στέκει.

Είμαι οκ στο tactical (FPSs με squads κλπ) αλλά στο πιο μεγάλο στυλ (strategic) προβληματίζομαι.

Βέβαια αν θες να παίξουμε μαζί να δεις τί κάνω. :P (same team ε; )

Δημοσ.

Καλησπερα μαγκες

Ασχολουμε με το warhammer 40.000 εδω και 6 χρονια , εχω 2 στρατους , Blood Angels και Tyranids και οσο για το Dawn of War , εχω καει με το 1 απο το πρωτο expansion ( το winter assault τα εσπαγε , απλως κορυφαιο ) μεχρι και το Soulstorm

Φυσικα δεν θα μπορουσε να μου ξεφυγει το DOWII , αν και δεν μπορω να πω οτι με ενθουσιασε...

1.Σε αντιθεση με το επιτραπεζιο παιχνιδι ή ακομα και τον προκατοχο του , DOWI , το DOWII βασιζεται περισσοτερο σε κill team tactics , και οι Space Marines φαινονται βγαλμενοι απο τις νουβελλες της Black Library...δηλαδη υπερβολικα μαματοι και δυνατοι , ο καθενας μπορει να σφαξει λεγεωνες μοναχος του κτλ κτλ...το οποιο δεν μου αρεσει πολυ , δεδομενου οτι παντα γουσταρα το mayhem που επικρατουσε στο soulstorm. Οι μαχες περιοριζονται σε αψιμαχιες μεταξυ 20 ( το πολυ ) πολεμιστων , δεν υπαρχει δυνατοτητα επεκτασης της βασης , μονο ντου και ξυλο...περιοριζει πολυ τις τακτικες στη μαχη...

2. Τα γραφικα και ο ηχος ειναι εξαιρετικα , μεγαλη προοδος απο το DOWI , ασυζητιτι.

3. Το campaign , ειδικα του Chaos Rising ειναι επειϊκος αθλιο...δεν δινει επιλογες για side missions , δεν εχει ουτε τις μισες μαχες του πρωτου DOWII και γενικα τερματιζεται σε ενα απογευμα...το γεγονος οτι μπορεις να εισαγεις τους ηδη τουμπανιασμενους marines απο το πρωτο campaign κανει τα πραγματα ακομα ευκολοτερα. Επιπλεον , το θεωρω ηλιθιο που δεν υπαρχει επιλογη για campaign με τις υπολοιπες φυλες , οπως γινοταν σε ολο το DOWI

4. Πολυ βαρος δινεται στο wargear...στις αρενες του The Last Stand παιζεις για να παρεις lv , δηλαδη ελεος , δεν παιζουμε Lineage...η τακτικη παραμεριζεται..

5. Δεν υποστηριζονται τα Μods και τα custom banners/badges! Ελεος! Τα mods ηταν παντα φοβερα , ειτε προκειτε για fan-made φυλη ( Inquisition Daemonhunt mod , και το εξαιρετικο Adeptus Sororitas mod , του οποιου οι χαρακτηρες ειναι μακραν πιο καλοφτιαγμενοι απο τις sisters of battle που εβγαλε η THQ στο Soulstorm) ειτε προκειται για game-twisting mod...Τα custom badges ειχαν παντα πλακα , και ειναι κριμα που δεν υποστηριζονται στο DOWII..φαινεται οτι η Μicrosoft φοβοταν οτι θα εβλεπε space marines με πεη στους ωμους τους , και φοβηθηκε..

Γενικα , το DOWII για εμενα ειναι ενα πολυ μετριο παιχνιδι , υποδιαιστερο σε ολους τους τομεις ( εκτος των γραφικων και του ηχου ) του θαυμασιου DOWI...Εκλεισε και ο server του soulstorm...αρκουδια...

Δημοσ.

Στην αρχη και εμενα μου ειχε κακοφανει το γεγονος οτι δεν μπορεις να χτισεις βαση αλλα τελικα ειδα οτι ειναι καλυτερα ετσι. Εχεις το στρατο σου μεσω Tiers απο το HQ και απο εκει και περα παιζεις μαζι με την ομαδα σου. Το να κοντρολαρεις σημεια του χαρτη ειναι σαφως το ισχυροτερο οπλο του παιχνιδιου καθως και σωστης χρησης των skills και abilities του στρατου σου καθως και το σωστο positioning, τοσο σε υψος οσο και cover.

Το πρωτο οσο "ψηλα" το ειχα εκανα την κινηση να επιστρεψω για χαρη της τρελας που εχω με το DoW 2. Εφαγα τρελη ητα οταν αρχισα να παιζω και ολες οι επιλογες και δυνατοτητες που ειχα στο DoW 2 απλα δεν ηταν εκει. Αντι να κανεις σωστη χρηση των μοναδων και του στρατου σου το 1 ηταν απλα αλλο ενα spamfest χωρις το terain να παιζει καποιο σοβαρο ρολο οπως το 2.

Οσο για το campaign που λες, ναι οκ δεν ηταν σε καμια περιπτωση τοσο μεγαλο οσο το 1 αλλα ηταν πολυ ποιο replayable. Το εχω τερματισει μεχρι στιγμης πανω απο 20 φορες με τεραστια ανεση και θα το τερματιζα αλλες τοσες αν δεν ειχα πιαστει με το multiplayer κομματι του αυτον τον καιρο. Επισης εγω το Chaos Rising το γουσταρα περισσοτερο γιατι ειχε περισσοτερη ουσια απο το original campaign. Το να εχεις καθε φορα ανοιχτες side-missions (που δεν ειναι και τοσο side-mission να θες να χρησιμοποιησεις τα αναλογα wargear) που παιζεις στον ιδιο χαρτη ε ενταξει δεν μπορω να πω οτι μου ελειψε κιολας.

Για το last stand δεν ειναι παρα ακομα ενα feature του παιχνιδιου. Δεν ειναι κακο να υπαρχει, δεν ειναι απαραιτητο να το παιξεις. Σιγουρα προτιμαω να υπαρχει εκει απο το να μην υπαρχει καθολου. Στην τελικη και μετα απο πολλες ωρες ενασχολησης μπορω να πω οτι το DoW 2 ειναι σαφως ανωτερο απο το 1 εκει που πραγματικα μετραει. Στο gameplay και στην στρατηγικη-τακτικη που χρειαζεται για να εισαι οκ.

---------- Προσθήκη στις 22:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:37 ----------

"Κρίμα". :P

Ξέρω από ταχύτητα κλπ, αλλά θέλω να παίζω με λίγο δικό μου στυλ, το οποίο δεν στέκει.

Είμαι οκ στο tactical (FPSs με squads κλπ) αλλά στο πιο μεγάλο στυλ (strategic) προβληματίζομαι.

Βέβαια αν θες να παίξουμε μαζί να δεις τί κάνω. :P (same team ε; )

Γιατι οχι? Χτυπα ikaruga στο GFWL για friend και θα παιξουμε 2 vs 2 στην ιδια ομαδα. Παιζω με chaos εγω να ξερεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...