ikaruga24 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Αμε γιατι οχι. Κανε με add στο gfwl (Ikaruga) και οποτε με βρισκεις μεσα και δεν παιζω multi παμε στο τερμα hard να σκισουμε.
ikaruga24 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Αμε γιατι οχι. Κανε με add στο gfwl (Ikaruga) και οποτε με βρισκεις μεσα και δεν παιζω multi παμε στο τερμα hard να σκισουμε.
ondine Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Να φτιάξουμε και καμία ομαδούλα να παίζουμε εναντίον βαρβάρων 3Vs3. Όσοι πιστοί προσέλθετε. Το πήρα πρόσφατα από crazy sunday και πρέπει να κάνω απόσβεση πριν βγει το retaliation. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2010 από ondine προσθήκη
ondine Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Να φτιάξουμε και καμία ομαδούλα να παίζουμε εναντίον βαρβάρων 3Vs3. Όσοι πιστοί προσέλθετε. Το πήρα πρόσφατα από crazy sunday και πρέπει να κάνω απόσβεση πριν βγει το retaliation. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2010 από ondine προσθήκη
ikaruga24 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Αν και ειμαι τυπος ποιο πολυ του 2 vs 2 καθαρα και μονο γιατι 3 vs 3 παιζουν μονο κατι τυπακια true-skill rank 55+ (60 ειναι το max) και δεν παιζει να το διασκεδασουμε καθολου εκει. Ειδικα οταν παιζουν 2 chaos (2 sorcerer) και Space Marines(apothecary)/ Orks(Mek boy) τα πραγματα ειναι δυσκολα και ειναι δυσκολα γιατι με subjucation + consume εναλαξ σου τρωνε τις δυνατες σου μοναδες σε χρονο DT. Ειναι πολυ πουστικο συστημα για να ξεπαστρεφεις πανισχυρες μοναδες (Terminators, Seer Council, Nobs, Plague Marines κτλ) μεσα σε 1 δευτερολεπτο. Αυτο βεβαια απαιτει επιδεξια χερια και το εχω δοκιμασει και εγω χωρις επιτυχια. Δεν βρισκομαι ακομα σε τετοιο επιπεδο (rank 12 ειμαι ακομα). Εγω ακομα πειραματιζομαι με τους Chaos commanders για το ποιος μου ταιριαζει και μετα απο ΠΟΛΛΑ παιχνιδια εχω πλεον καταλληξει στον Chaos Lord, με μικρη διαφορα απο τον Plague Champion, γιατι μου προσφερει οσες επιλογες χρειαζομαι (δεν τρωει supression, δεν τον σταματανε εμποδια, εχει εξαιρετικο ranged και καλο melee με το αρχικο wargear) καθως και αψογες επιλογες wargear για ολες τις χρησεις και εχει και πολυ αποδοτικα global skills (εκτος απο το bloodlust) ασχετα αν με διαφορα ο Plague Champion εχει καλυτερα .
ikaruga24 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Αν και ειμαι τυπος ποιο πολυ του 2 vs 2 καθαρα και μονο γιατι 3 vs 3 παιζουν μονο κατι τυπακια true-skill rank 55+ (60 ειναι το max) και δεν παιζει να το διασκεδασουμε καθολου εκει. Ειδικα οταν παιζουν 2 chaos (2 sorcerer) και Space Marines(apothecary)/ Orks(Mek boy) τα πραγματα ειναι δυσκολα και ειναι δυσκολα γιατι με subjucation + consume εναλαξ σου τρωνε τις δυνατες σου μοναδες σε χρονο DT. Ειναι πολυ πουστικο συστημα για να ξεπαστρεφεις πανισχυρες μοναδες (Terminators, Seer Council, Nobs, Plague Marines κτλ) μεσα σε 1 δευτερολεπτο. Αυτο βεβαια απαιτει επιδεξια χερια και το εχω δοκιμασει και εγω χωρις επιτυχια. Δεν βρισκομαι ακομα σε τετοιο επιπεδο (rank 12 ειμαι ακομα). Εγω ακομα πειραματιζομαι με τους Chaos commanders για το ποιος μου ταιριαζει και μετα απο ΠΟΛΛΑ παιχνιδια εχω πλεον καταλληξει στον Chaos Lord, με μικρη διαφορα απο τον Plague Champion, γιατι μου προσφερει οσες επιλογες χρειαζομαι (δεν τρωει supression, δεν τον σταματανε εμποδια, εχει εξαιρετικο ranged και καλο melee με το αρχικο wargear) καθως και αψογες επιλογες wargear για ολες τις χρησεις και εχει και πολυ αποδοτικα global skills (εκτος απο το bloodlust) ασχετα αν με διαφορα ο Plague Champion εχει καλυτερα .
ondine Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Τι έγινε ρε παιδιά; Κανείς δεν παίζει πια DoW?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Παίζει ο Ikaruga. Σκεφτόμουν να πιάσω το online του όπως είχα γράψει, αλλά βλέπω ότι υπάρχει αρκετό number crunching και δεν είμουν ποτέ καλός στα min-max. :/ Θέλω να παίζω π.χ. με Space Marines γιατί αυτούς γουστάρω και όχι γιατί έχουν (λέμε τώρα) τους καλύτερους anti-infantry.
ondine Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Παίζει ο Ikaruga. Θέλω να παίζω π.χ. με Space Marines γιατί αυτούς γουστάρω και όχι γιατί έχουν (λέμε τώρα) τους καλύτερους anti-infantry. Εγώ παίζω με CSM επειδή μόνο αυτούς έχει στο expansion Πάντως οι φυλές είναι πολύ ισορροπημένες, διαλέγεις και hero που σου ταιριάζει και παίζεις όπως θέλεις. Πριν κανένα μήνα έβγαλε πάλι update η relic.
ikaruga24 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δεν παιζουν πολοι γιατι ο κοσμος εχει σπαστει με το ηλιθιο matchmaking system του GFWL. Επισης οι Orcs ειναι 100% overpowered αυτη τη στιγμη και θελουν οπως και δηποτε nerf. ---------- Προσθήκη στις 16:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:42 ---------- Εχω ενα πολυ καλο replay που κανω επιδειξη δυναμης των globals του Plague Champion. Βεβαια και φυσικα το level του παιχνιδιου ειναι ακομα σε "χαμηλα" επιπεδα (εγω ειμαι level 12) και ο συνπαικτης μου ειναι level 25 και παιζουμε εναντιον Chaos Lord (27) και Space Marines (60). Ο συνπαικτης μου ειναι πολυ καλος εναντιον των SM σαν Eldar Warlock αλλα εχει ενα θεμα με το να κανει cap ή decap βασεις. Παρα το σουπερ σπαμ των μοναδων που βγαζουν οι αντιπαλοι μας (εμεις κρατουσαμε για tech upgrades k wargear) φτασαμε σε σημειο ετσι ωστε εγω να εχω καταστρεψει εντελως ολοκληρο το στρατο του Chaos Lord (δεν το ηξερα και εχασα την ευκαιρια να κερδισουμε το παιχνιδι καταστρεφοντας τη βαση του) και κοιταξα να πιασω κανενα victory point και να τον "κλειδωσω" εξω απο τη βαση του. Λαθη σε αρκετα σημεια απο μερους μου και ο συνπαικτης μου εχασε καποιες ακριβες μοναδες απο απροσεξια. Γενικα ειναι παιχνιδι που θα μπορουσαμε να ειχαμε κερδισει 10 λεπτα νωριτερα απο οσο τελειωσε κανονικα (35 λεπτα replay). To παιχνιδι οσο παει και το γουσταρω περισσοτερο απο το ποσο διασκεδαστικο ειναι και ποσσες επιλογες και δυνατοτητες εχει ο καθε στρατος και commander.
ondine Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Το παιχνίδι έφτασε στην έκδοση 2,5. Έκαναν τις κλασικές ρυθμίσεις για το balance, αλλά τώρα έβαλαν και steam cloud. Λέτε να απαλλαχτούμε από το GFWL και να έχει το retribution backwards compatibility?
ikaruga24 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Βασικα το retribution θα ειναι πληρως απαλαγμενο απο το GFWL και θα ειναι αποκλειστικα με steamworks. Αυτο σημαινει ΠΟΛΥ καλυτερο matchmaking, πολυ γρηγοροτερα patches και φυσικα περισσοτερο κοσμο για online μαχες. Το καλυτερο ομως ειναι οτι το retribution θα ειναι ενα stand alone expansion που θα περιεχει ΟΛΑ τα προηγουμενα χωρις να χρειαζεται να επενδυσεις σε DoW2 k Chaos Rising. Σουπερ κατασταση δηλαδη.
ondine Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Βασικα το retribution θα ειναι πληρως απαλαγμενο απο το GFWL και θα ειναι αποκλειστικα με steamworks. Αυτο σημαινει ΠΟΛΥ καλυτερο matchmaking, πολυ γρηγοροτερα patches και φυσικα περισσοτερο κοσμο για online μαχες. Το καλυτερο ομως ειναι οτι το retribution θα ειναι ενα stand alone expansion που θα περιεχει ΟΛΑ τα προηγουμενα χωρις να χρειαζεται να επενδυσεις σε DoW2 k Chaos Rising. Σουπερ κατασταση δηλαδη. Το πρόβλημα είναι πως εγώ που έχω το CR παίζω με άτομα που έχουν το αρχικό DoW2 και αυτό θα χαθεί όταν βγει το retribution (αυτό αναφέρω ως backwards compatibility). Όλα καλά και όλα ωραία με το νέο παιχνίδι, απλά άμα δεν το αγοράσεις μένεις απ'έξω στο online...
ikaruga24 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Το πρόβλημα είναι πως εγώ που έχω το CR παίζω με άτομα που έχουν το αρχικό DoW2 και αυτό θα χαθεί όταν βγει το retribution (αυτό αναφέρω ως backwards compatibility). Όλα καλά και όλα ωραία με το νέο παιχνίδι, απλά άμα δεν το αγοράσεις μένεις απ'έξω στο online... Το retribution θα περιεχει ολο το content του DoW2. Δεν θα χαθει τιποτα. Απλα θα βγει το GFWL απο τη μεση.
ondine Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Ρε 'συ, λέω πως άμα δεν αγοράσεις το retribution, δε θα μπορείς να παίξεις online. Δε θα παίζει με τα DoW2 και CR αφού αυτά θα μείνουν στο GFWL.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα