Προς το περιεχόμενο

Dawn of War 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 μήνες μετά...
  • Απαντ. 676
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

βγήκε και κολέκτορας για το νέα expansion που θα κυλοφορήσει τον μάρτιο.

https://store.thq.com/store?Action=DisplayPage&Env=BASE&Locale=en_US&SiteID=thq&id=ShoppingCartPage

δεν ξέρω αν το δούμε ευρώπη γιατί από τι λένε θα μπορείς να το παραγγείλεις μόνο από την thq και αυτή κάνει παραδόσεις μόνο αμερική.

Δημοσ.

Κανενας αλλος που να παιζει ρε παιδια απο greece δεν υπαρχει? Παντως στο multi υπαρχουν 2 κατηγοριες gamers. Οι n00bs και οι pros. Υπαρχουν και σπανιοτατοι (οπως εγω) που ειναι μια μεση κατασταση κυριως λογο ελειψης χρονου. Επαιξα μερικα παιχνιδια εναντιων παικτων που ηταν πληρως n00bs πριν μερικους μηνες και με ξεκωλιασαν τωρα. Απιστευτη βελτιωση μετα απο μερικους μηνες. Μου αρεσει που το παιχνιδι ειναι "για ολους εχει ο μπακτσες". Θελεις casual? Το εχεις. Θελεις pro? Και αυτο το εχεις. Μονο αδυνατο σημειο ειναι το πραγματικο εκνευριστικο matchmaking system του GFWL το οποιο θα φτιαξει με την καταργηση του στο Retribution.

Επι ευκαιρια νεες μοναδες για τις τωρινες φυλες εχουμε ηδη confirmed για Eldar: Utarch και για Chaos: Slanesh noise marines. Επισης playable νεα race ειναι φυσικα οι Emperial guard.

Δημοσ.

Dawn of War II – Retribution multiplay beta launches January 31

THQ just confirmed that Dawn Of War II’s Retribution expansion it to get a multiplayer beta, running from January 31 to February 24.

The test will feature all six multiplayer races from the pack, including the new Imperial Guard faction, and is designed to trial new Steamworks networking and matchmaking features, as well as providing feedback for a “day-zero balancing patch.”

All new units for each race will be available in the beta along with the new multiplayer maps which ship with Retribution.

Retribution, the latest release in THQ’s endless Warhammer 40K effort, releases on March 1.

Δημοσ.

Μωρε μπορουμε να παιξουμε και single player αν θελεις σε co-op. Εκει θα ελεγχεις μονο 2 squads (μη μου πεις οτι δεν μπορεις και με 2 squads) και να ειμαστε αρχηγοι.

Δημοσ.

Ολα μικρα (ikaruga22). Δεν παιζει να μη με βρεις γιατι το αλλο παλικαρι μια χαρα με βρηκε. Αν παλι δεν μπορεις να το βρεις τοτε στειλε στο ιδιο ονομα in game μεσω GFWL invite. Πες και το δικο σου να σε ψαξω και εγω.

Δημοσ.

Τι γίνεται; Ψήνεστε για multi? Αν είμαστε 3 μπορούμε να φτιάξουμε ομάδα. Αλλιώς μπορούμε να παίξουμε αυτό το αναθεματισμένο το coop. Δε σε πέτυχα ποτέ online γι'αυτό το παράτησα το άθλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...