chek2fire Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 βγήκε και κολέκτορας για το νέα expansion που θα κυλοφορήσει τον μάρτιο. https://store.thq.com/store?Action=DisplayPage&Env=BASE&Locale=en_US&SiteID=thq&id=ShoppingCartPage δεν ξέρω αν το δούμε ευρώπη γιατί από τι λένε θα μπορείς να το παραγγείλεις μόνο από την thq και αυτή κάνει παραδόσεις μόνο αμερική.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Ναι, το κουτί που έχει όλα τα καλούδια για κάθε race έχει πλάκα. Αλλιώς pre-order από Steam/άλλο download μέρος και διαλέγεις ποιου στρατού να πάρεις το bonus. http://store.steampowered.com/app/56400/
ondine Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Όσο περιμένουμε το retribution: http://ultramarinesthemovie.com/
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 έχει δικό της topic η ταινία
ikaruga24 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Κανενας αλλος που να παιζει ρε παιδια απο greece δεν υπαρχει? Παντως στο multi υπαρχουν 2 κατηγοριες gamers. Οι n00bs και οι pros. Υπαρχουν και σπανιοτατοι (οπως εγω) που ειναι μια μεση κατασταση κυριως λογο ελειψης χρονου. Επαιξα μερικα παιχνιδια εναντιων παικτων που ηταν πληρως n00bs πριν μερικους μηνες και με ξεκωλιασαν τωρα. Απιστευτη βελτιωση μετα απο μερικους μηνες. Μου αρεσει που το παιχνιδι ειναι "για ολους εχει ο μπακτσες". Θελεις casual? Το εχεις. Θελεις pro? Και αυτο το εχεις. Μονο αδυνατο σημειο ειναι το πραγματικο εκνευριστικο matchmaking system του GFWL το οποιο θα φτιαξει με την καταργηση του στο Retribution. Επι ευκαιρια νεες μοναδες για τις τωρινες φυλες εχουμε ηδη confirmed για Eldar: Utarch και για Chaos: Slanesh noise marines. Επισης playable νεα race ειναι φυσικα οι Emperial guard.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Θα έπαιζα online αλλά είμαι noob.
kostacurtas Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Dawn of War II – Retribution multiplay beta launches January 31 THQ just confirmed that Dawn Of War II’s Retribution expansion it to get a multiplayer beta, running from January 31 to February 24. The test will feature all six multiplayer races from the pack, including the new Imperial Guard faction, and is designed to trial new Steamworks networking and matchmaking features, as well as providing feedback for a “day-zero balancing patch.” All new units for each race will be available in the beta along with the new multiplayer maps which ship with Retribution. Retribution, the latest release in THQ’s endless Warhammer 40K effort, releases on March 1.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Ikaruga αν θες να πάμε μαζί, αλλά ξαναλέω ότι είμαι noob. Θέλω να δω το Land Raider Redeemer πώς παίζει.
ikaruga24 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Μωρε μπορουμε να παιξουμε και single player αν θελεις σε co-op. Εκει θα ελεγχεις μονο 2 squads (μη μου πεις οτι δεν μπορεις και με 2 squads) και να ειμαστε αρχηγοι.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 E ok, το game και το CR τα έχω βγάλει σε normal με 4 squads, ξέρω να κάνω click εδώ κι εκεί. Στείλε και PM το Steam nickname αν είναι.
ikaruga24 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Ikaruga22 ειναι το steam account μου, το ιδιο με το GFWL. Στειλε request αν ειναι να μπορεσουμε καμια φορα για κανενα σουπερ co-op.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Το Steam δεν σε βρίσκει σαν Ikaruga22. :/
ikaruga24 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Ολα μικρα (ikaruga22). Δεν παιζει να μη με βρεις γιατι το αλλο παλικαρι μια χαρα με βρηκε. Αν παλι δεν μπορεις να το βρεις τοτε στειλε στο ιδιο ονομα in game μεσω GFWL invite. Πες και το δικο σου να σε ψαξω και εγω.
ondine Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Τι γίνεται; Ψήνεστε για multi? Αν είμαστε 3 μπορούμε να φτιάξουμε ομάδα. Αλλιώς μπορούμε να παίξουμε αυτό το αναθεματισμένο το coop. Δε σε πέτυχα ποτέ online γι'αυτό το παράτησα το άθλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα