ikaruga24 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Τελικα δεν αντεξα, το κατεβασα το beta. Επαιξα 2 αγωνες βεβαια μεχρι στιγμης (1 με IG που ειναι πραγματικα τρομεροι και 1 με chaos για να δω τι ψαρια πιανουν οι noise marines οι οποιοι αναλογα τα ψιλοσπανε ή ειναι αχρηστοι). Πρωτες εντυπωσεις ειναι η αυξημενη αποτελεσματικοτητα των vehicles αλλα και η αποτελεσματικοτητα των anti-vehicle units. Επισης αρκετα αυξημενο βλεπω το βαρος σε cover που πλεον σημαινει οτι θα πρεπει να κανεις χρηση του η οποια χρηση παιζει πλεον σημαντικο ρολο στην εκβαση των μαχων μιας και φενεται να προσφερουν περισσοτερο ranged damage mitigation.
ikaruga24 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 OMG τι πραγμα ειναι αυτος ο Utarch ρε? Ρε nerf λεμε. Επισης, αυτη η παπαρια η σουπερ φλογα απο την inquisitor τι στα διαλα? 300 super AOE damage που πιανει και σε Vehicles??? Ρε τι λε ρε, μιλαμε για Imba insta squad wipes.
kostacurtas Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Warhammer 40k: Dawn of War 2 -- Retribution Review Great fun, bargain priced.
ikaruga24 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Σπαω τα μουτρα οποιουδηποτε απο αυτους στο IGN στο multi Απο εκει και περα θα το προτιμησω σε physical μορφη. Δεν γουσταρω τετοια παιχνιδια σε digital.
kostacurtas Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=QsywnGpRspE
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Epic το trailer.
ikaruga24 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Πραγματι επικο το trailer αν και μικρο! Ποιος αλλος βρισκεται στη beta επι ευκαιρια? Να πω οτι οι IG σαν race ειναι φοβεροι και εχουν καταφερει τρομερο balance πλεον μεταξυ των φυλων. Μερικες μοναδες μονο εμειναν να φτιαξουν και να στρωσουν οπως πρεπει και το παιχνιδι θα ειναι αψογο.
ikaruga24 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Επεσε η beta. Ετοιμαζομαστε για το release.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 το αγόρασε κανείς? έχει βγει εδώ και 1 βδομάδα...
kanesaxo Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Το "αγόρασα" εγώ, μιας και έχω ασχοληθεί με την σειρά. Εγγυημένο παιχνίδι για να περάσεις μερικές ωρίτσες ευχάριστα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Yup, το έχω απ'όταν βγήκε στο (ευρωπαϊκό) Steam. Αλλά εγώ παίζω τα campaigns. Τερμάτισα το Space Marine campaign και παίζω IG και Ork campaigns μετά.
ikaruga24 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Ακομα δεν προλαβα να παω να το αγορασω Ισως γιατι τα καταστηματα το εχουν περι τα 40 ευρω και περιμενω. Να το παραγγειλω απο αλλο καταστημα δεν παιζει γιατι εχω ελαφροχερηδες εκει που μενω οποτε η μονη λυση για μενα ειναι το steam το οποιο ομως και παλι θα πρεπει να βρω χρονο για να παω να κανω set up τη νεα προπληρωμενη καρτα. Για τα campaign τουλαχιστον μαλλον θα παιξει "θειος" για ενα διαστημα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 βγήκε από τον θείο? γιατί δεν πήρε κάτι το μάτι μου...
chek2fire Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 περιμένω κολέκτορα από amazon που βγήκε και σε πολύ καλή τιμή. Από το plaisio πάντως έχει εξαντληθεί ο κολέκτορας και το έχουν μόνο σε συγκεκριμένα καταστήματα./
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Σε campaign γενικά, είναι οι ίδιες αποστολές, αλλά με διαφορετικό μπλα μπλα από τους ήρωες. Απ'όσο παρατήρησα όμως, η ιστορία των Blood Ravens είναι canon μιας και φέρνει full circle την κατάσταση από το DoW1. Μου αρέσει πάντως γιατί κάθε χάρτης έχει ένα διαφορετικό "μίνι-στόρυ", δεν έχει πολλά bosses και αυτά που έχει δεν είναι της μιας ώρας να βγουν (βλέπε Avatar, Ulkair από DoW2/CR). Δεν σου μετράει πόσο γρήγορα βγάζεις τον χάρτη ή ποιος ήρωας έπεσε. Και αν δεν πάρεις hero, παίρνεις ένα αντίστοιχο squad/unit που έχει κάποια bonuses σαν honor guard. Γενικά oi παίχτες που δεν δυσκολεύτηκαν στα προηγούμενα στο πιο δύσκολο, θα περάσουν αέρα τα campaigns εδώ. Δεν μου άρεσε ότι στο canon(τον βλέπετε από την αρχή και το ξέρετε ήδη από preview) ο Martellus ΔΕΝ ήταν ο traitor, παρ'όλο που έπαιξα τους BRs στο CR σαν αγίους και μου είχε κάτσει αυτός. Ήταν λίγο κάπως να είναι Hero ξεκινήματος αφού τον είχα σκοτώσει στο CR. Αλλά σιγά μην τον έβγαζαν από χαρακτήρα, τόσες φωνές κάνει ο Steve Blum, θα τους βγαίνει σε προσφορά όσες περισσότερες κάνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα