ikaruga24 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 βγήκε από τον θείο? γιατί δεν πήρε κάτι το μάτι μου... Ουτε ξερω αλλα θελω να πιστευω οτι βγηκε Απο περιεργεια ο κολεκτορας τι περιεχει?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Απο περιεργεια ο κολεκτορας τι περιεχει? http://www.gamespot.com/pc/strategy/warhammer40000dawnofwariichaosrising/news.html?sid=6286018 Όλα τα wargear μπορείς να τα πάρεις από Steam για 5 ευρώ. Tα πιο physical πράγματα που έχει η collector's βέβαια δεν μπορείς.
ikaruga24 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Ενδιαφερον. Ε ναι, οταν μιλαμε για collectors παντα για physical μιλαμε. Σιγα μην πληρωσω για digital μαλακιες.
chek2fire Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Χθές άρχισα το Retribution και έχω ενθουσιαστεί με την απίστευτη δουλεία που έχει κάνει η relic στην απόδοση του lore του παιχνιδιού. Οπώς γνωρίζετε μπορείς πλέον να παίξεις και με τα έξι διαθέσιμα race. Το καθένα μπορεί να παίζει στους ίδιους χάρτες και γενικά τις ίδιες αποστολές αλλά έχει τα δικά του units με ένα απίστευτο σχεδιασμό και ιδιαιτερότητας και με το κάθε race να έχει την δικιά του σκοπιά στα γεγονοτά του παιχνιδιού. Χθές έπαιξα με τους space marines, chaos και φυσικά orks με το τελευταίο race να είναι και το πιο δύσκολο αλλά να έχει και το πιο πολύ γέλιο σε αυτά που λέει κάνει και γενικά να είναι πιστό στο lore του 40k. Για να καταλάβετε στο τέλος της πρώτης αποστολής και σε ένα διάλογο που έχει o Kommando με την Inquisitor των Imperial Guard της ζητάει για αμοιβή το καπέλο της και φυσικά αυτή το αρνήθηκε. Ακόμα και ο σχεδιασμός των weapon και της armor τους είναι απίστευτος με όλες τις λεπτομέρειες που απαιτεί το ηλίθιο αλλά ανεπτυγμένο τεχνολογικά race των ork. Ενά παράδειγμα ο Brikkfist με τον πύραυλο στην πλάτη για να κάνει τα jump του . Το campaign των space marines είναι πιο σοβαρό μαζί με αυτό τον chaos αν και στους chaos σηναντάς μερικές επηκούρες όπως ότι εμφανίζετε ο μέγας Ezekyle Abaddon ο άλοτε αρχηγός των luna wolves και πρωτοπαλίκαρο του Ηorus και ένας από τους υπαίτιους για την πτώση της αυτοκρατορίας για όσους ξέρουν από το story του warhammer. Από τις μονάδες που διαχειρίζεσε στους chaos το πιο γέλιο το έχει ο Varius που είναι τελείως corrupt στις δυνάμεις του chaos με εμφάνιση zombie και με ένα σμήνος από μήγες να τον ακολουθεί. Νομίζω οι chaos είναι και η πιο εύκολη race γιατί έβγαζα τις πίστες αρκετά εύκολα σε σύγκριση με τους άλλους δύο που είχα παίξει. Πάντως για μένα σε όποιον αρέσει το lore του warhammer αυτός ο τίτλος είναι must και νομίζω ότι ξεπερνάει ακόμα και το αρχικό τίτλο αν και θα ήθελα λίγο περισσότερη ποικιλία στους χάρτες του. Σήμερα θα κάτσω να δω και τα υπόλοιπα race δλδ τους eldar, imperial guard και tyranids. Αν προχωρήσω λίγο το campaign θα τα δοκιμάσω και στο pvp.
konstantinos77 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Ουτε ξερω αλλα θελω να πιστευω οτι βγηκε Απο περιεργεια ο κολεκτορας τι περιεχει? To κακο ρε γαμωτο απο τον θειο ειναι οτι δεν μπορεις να το παιξεις Multiplayer
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Είναι γνωστό αυτό για τους θείους.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Το campaign των space marines είναι πιο σοβαρό μαζί με αυτό τον chaos αν και στους chaos σηναντάς μερικές επηκούρες όπως ότι εμφανίζετε ο μέγας Ezekyle Abaddon ο άλοτε αρχηγός των luna wolves και πρωτοπαλίκαρο του Ηorus και ένας από τους υπαίτιους για την πτώση της αυτοκρατορίας για όσους ξέρουν από το story του warhammer. ahem, πότε έπεσε η αυτοκρατορία και δεν το πήραμε χαμπάρι? μπας και εννοείς το Horus Heresy?
ikaruga24 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Είναι γνωστό αυτό για τους θείους. Ουτε skirmish θελει να πει.
chek2fire Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 ahem, πότε έπεσε η αυτοκρατορία και δεν το πήραμε χαμπάρι? μπας και εννοείς το Horus Heresy? Ουσιαστικά η αυτοκρατορία έπεσε μετά το corrupt του Horus από τις δυνάμεις του chaos γιατι έχουμε μια αλλαγή τελείως της φιλοσοφίας της και του σκοπού της. Ο αυτοκράτορας λαβωμένος αποσύρθηκε για πάντα στην σαρκοφάγο του, τα παιδιά του δλδ οι κλώνοι του είτε σκοτώθηκαν είτε πέσαν όλοι στις δυνάμεις του chaos, η αυτοκρατορία απέκτησε μια νέα θρησκεία από εκεί που πίστευαν στην λογική της επιστήμης και τέλος και σημαντικότερο ήταν ότι η εκστρατεία για την ένωση όλων των χαμένων ανθρώπινων αστρικών πολιτισμών έληξε. Ο Ezekyle Abaddon φέρει ευθύνη καθώς ήταν αυτός που συνένεσε στα σχέδια του Erebus για να μεταφέρουν τον Horus στον αρχαίο σκοτεινό ναό Delphos για ανάνηψη.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 δεν συμφωνώ με την λέξη έπεσε, anyway, απόψεις
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 True, σταμάτησε τον επεκτατισμό της η Imperium, αλλά δεν έπεσε.
chek2fire Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Για να ξαναγυρίσουμε στο game να προσθέσω ότι είναι φοβερό. Οι χάρτες του είναι αρκετά χορταστικοί και σου πέρνουν ώρα για να τους καθαρίσεις ασέ που έχουν και μερικές όμορφες λεπτομέρειες αν και τα γραφικά του δεν είναι και τόσο υψηλού επιπέδου.
Tmark Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Παιδιά έχω μιά ερώτηση: Για να παίξω Dawn of war 2 single player χρειάζεται σύνδεση σε internet όπως το SC2 ή όχι? Ευχαριστώ
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Εμένα οι χάρτες παρόμοιοι με των άλλων 2 Dawn of War 2 παιχνιδιών μου φάνηκαν. Ίσως γιατί ήταν οι ίδιοι πλανήτες. Αλλά οκ, έβαλαν να κάνεις κάτι διαφορετικό σε κάθε έναν που μου θύμισε τα strongholds των Dark Crusade και Soulstorm, χωρίς την τεράστια βάση στο τέλος.
chek2fire Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Παιδιά έχω μιά ερώτηση: Για να παίξω Dawn of war 2 single player χρειάζεται σύνδεση σε internet όπως το SC2 ή όχι? Ευχαριστώ Νομίζω χρειάζετε σύνδεση γιατί παίζεις μέσω steam.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα