Προς το περιεχόμενο

Dawn of War 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά με αυτό το μηχάνημα φαντάζομαι δεν θα έχω πρόβλημα να παίξω το game σε high αναλύσεις, σωστά?

Laptop

• Απαντ. 676
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά με αυτό το μηχάνημα φαντάζομαι δεν θα έχω πρόβλημα να παίξω το game σε high αναλύσεις, σωστά?

Laptop

Νομίζω πως όχι γιατί είναι αρκετά ελαφρύ game

Δημοσ.

Έχει ασχοληθεί κανείς με το lore του Warhammer 40k? Μπορεί κάποιος να μου προτείνει από ποια βιβλία να ξεκινήσω να διαβάζω?

• Moderators
Δημοσ.

Αν θες τις γενικές γνώσεις, τότε το Codex του κάθε στρατού βοηθάει.

Αν θες ιστορίες στο σύμπαν του 40k (και του Warhammer Fantasy):

www.blacklibrary.com ;)

Δημοσ.

Ναι αυτό το site κοίταγα τώρα αλλά πελάγωσα.. Πρέπει να έχει πάνω απο 100 βιβλία χαχαχα!

• Moderators
Δημοσ.

Από 40κ οι σειρές Gaunt's Ghosts και Ciaphas Cain είναι πολύ καλές λένε, αλλά ακόμα δεν έχω ξεκινήσει εκεί.

Δεν έχω δει και ποια είναι in stock. Συνήθως παίρνω κάτι ψιλοrandom.

Από σειρά στο Warhammer Fantasy πάντως που διαβάζω και έχει φάση (κι ας είμαι "good guy" :P) είναι τα Chronicles του Malus Darkblade.

Από 40k μου άρεσαν και τα Execution Hour και το sequel του Shadow Point που πρωταγωνιστές είναι το πλήρωμα του HDMS Lord Solar Macharius, αυτά σε βάζουν να θες να βγει και κανένα Battlefleet Gothic video game κάποτε. :P

Και το πιο πρόσφατο βιβλίο που διάβασα και μου άρεσε ήταν το "Innocence Proves Nothing" που είναι το sequel του (out of stock :( ) "Scourge the Heretic" και έχει να κάνει με την Inquisition.

Δημοσ.

Μάλιστα.. Ευχαριστώ! Το έψαξα λίγο και μάλλον λέω να αρχίσω με Horus Rising του Dan Abnett!

Δημοσ.

Έχει ασχοληθεί κανείς με το lore του Warhammer 40k? Μπορεί κάποιος να μου προτείνει από ποια βιβλία να ξεκινήσω να διαβάζω?

Ξεκινάς επειγόντως με horus heresy για να διαβάσεις πως ξεκίνησαν όλα. Τα δύο πρώτα βιβλία της σειράς υπάρχουν μεταφρασμένα στα ελληνικά από την anubis

http://www.anubis.gr/books.asp?BID=1228

το δεύτερο ιδίως που εξιστορεί την πτώση του Ωρος στις δυνάμεις του χάους είναι ανεπανάληπτο και δείχνει πόσο περίπλοκο είναι το σύμπαν του warhammer 40k

• 4 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...