Tmark Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Παιδιά με αυτό το μηχάνημα φαντάζομαι δεν θα έχω πρόβλημα να παίξω το game σε high αναλύσεις, σωστά? Laptop
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Είχα ξεχάσει να σχολιάσω το βίντεο με τις φωνές. Φαίνεται ότι μερικοί πωρώθηκαν πολύ.
chek2fire Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Παιδιά με αυτό το μηχάνημα φαντάζομαι δεν θα έχω πρόβλημα να παίξω το game σε high αναλύσεις, σωστά? Laptop Νομίζω πως όχι γιατί είναι αρκετά ελαφρύ game
Tmark Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Έχει ασχοληθεί κανείς με το lore του Warhammer 40k? Μπορεί κάποιος να μου προτείνει από ποια βιβλία να ξεκινήσω να διαβάζω?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Αν θες τις γενικές γνώσεις, τότε το Codex του κάθε στρατού βοηθάει. Αν θες ιστορίες στο σύμπαν του 40k (και του Warhammer Fantasy): www.blacklibrary.com
Tmark Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Ναι αυτό το site κοίταγα τώρα αλλά πελάγωσα.. Πρέπει να έχει πάνω απο 100 βιβλία χαχαχα!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Από 40κ οι σειρές Gaunt's Ghosts και Ciaphas Cain είναι πολύ καλές λένε, αλλά ακόμα δεν έχω ξεκινήσει εκεί. Δεν έχω δει και ποια είναι in stock. Συνήθως παίρνω κάτι ψιλοrandom. Από σειρά στο Warhammer Fantasy πάντως που διαβάζω και έχει φάση (κι ας είμαι "good guy" ) είναι τα Chronicles του Malus Darkblade. Από 40k μου άρεσαν και τα Execution Hour και το sequel του Shadow Point που πρωταγωνιστές είναι το πλήρωμα του HDMS Lord Solar Macharius, αυτά σε βάζουν να θες να βγει και κανένα Battlefleet Gothic video game κάποτε. Και το πιο πρόσφατο βιβλίο που διάβασα και μου άρεσε ήταν το "Innocence Proves Nothing" που είναι το sequel του (out of stock ) "Scourge the Heretic" και έχει να κάνει με την Inquisition.
Tmark Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Μάλιστα.. Ευχαριστώ! Το έψαξα λίγο και μάλλον λέω να αρχίσω με Horus Rising του Dan Abnett!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Καλή φάση, πας από την αρχή δηλαδή (Horus Heresy Era). Κι αυτά πρέπει να τα δω κάποτε. Damn, lots of books.
chek2fire Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Έχει ασχοληθεί κανείς με το lore του Warhammer 40k? Μπορεί κάποιος να μου προτείνει από ποια βιβλία να ξεκινήσω να διαβάζω? Ξεκινάς επειγόντως με horus heresy για να διαβάσεις πως ξεκίνησαν όλα. Τα δύο πρώτα βιβλία της σειράς υπάρχουν μεταφρασμένα στα ελληνικά από την anubis http://www.anubis.gr/books.asp?BID=1228 το δεύτερο ιδίως που εξιστορεί την πτώση του Ωρος στις δυνάμεις του χάους είναι ανεπανάληπτο και δείχνει πόσο περίπλοκο είναι το σύμπαν του warhammer 40k
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Εγώ θα πρότεινα στα αγγλικά πάντως.
Tmark Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Κι εγώ στα Αγγλικά θελω και το Anubis τα έχει μόνο μεταφράσμενα...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=HHkuNmnmK7E New Last Stand Character. (δεν το περίμενα )
Aplostra Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=HHkuNmnmK7E New Last Stand Character. (δεν το περίμενα ) Το λαστ σταντ,θελει ολα τα εξπανσιον;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα