Προς το περιεχόμενο

φοιτητική κοροϊδία e-shop

kanatokefalos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια χαλαρωστε λιγο....το παλικαρι ανεφερε τι συμβαινει με τις επιδοτησεις των και την νοοτροπια που εχουν καποια καταστηματα....και καλα εκανε....το να κανουμε απλα μια ερευνα αγορας και να μην αγοραζουμε απο τετοια καταστηματα οταν αυτα αισχροκερδουν ετσι δεν ειναι λυση....αν συνεχιστει αυτο μετα απο λιγο καιρο αυτα θα μας κανουν ολα τα καταστηματα στηριζομενοι στην ανεχεια μας....μην κραζετε το παλικαρι...οπως ανεφερθηκε και ποιο πανω δεν εχουν ολοι τη δυνατοτητα να ασχολουνται με τις τιμες συνεχως....οποτε κατι τετοια topics βοηθανε καποιους....

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παιδιά... Γιατί δεν καταλαβαίνετε κάτι? Δε μας υποχρεώνει κανένας να παίρνουμε πράγματα από 5 μαγαζιά επειδή είναι γνωστά! Το skroutz όπως είπαν παραπάνω, έχει δημιουργηθεί γι'αυτό το λόγο! Αν το δοκιμάσετε, θα δείτε οτι υπάρχουν πολλά καταστήματα που είναι φθηνότερα από τις μεγάλες αλυσίδες! Όσο για τις καταγγελίες, όλο λόγια είμαστε. Κανείς δεν το κάνει, οπότε κι αυτοί κάνουν ότι θέλουν! Μην πάτε σαν τα κοτόπουλα στο σφαγείο: Ανοίξτε τα μάτια σας και ψάξτε πριν αγοράσετε!!!

Υ.Γ. Και για όσους βιαστούν, δεν είναι κράξιμο, συμβουλές είναι...

Δημοσ.

Δε μίλησε κανείς για καταγελλίες. Θέματα όμως σαν αυτό σε μεγάλα φορά πίστεψε με τους τσούζουν αρκετα καθώς χάνουν πελάτες όταν ακούγονται τέτοια φαινόμενα. Και είπαμε καλό το skroutz και καλά είναι να μάθουν όλοι να το χρησιμοποιούν αλλά όχι αρκετό

Και τέλος πάντων δεν είπε κανείς τίποτα εναντίον σου αλλα σ αυτους που πήγαν να τη πουν στο παιδί που έκανε το topic

Δημοσ.

κωστα συμφωνω μαζι σου... δεν ειπα οτι εκραξες ουτε να βγουμε εξω απο τα καταστηματα με πανο και να τους κυνηγαμε.... και εννοειται οτι μια ερευνα αγορας ειναι απαραιτητη....απλα ειναι καλο και οι εταιριες να μην νομιζουν οτι ειμαστε ηληθιοι και δεν καταλαβαινουμε καποια πραγματα....

Δημοσ.
τα φοιτητικα εχουν 2 χρονια εγγυηση,αμεση αντικατασταση στον 1 μηνα και αυθεντικα office και τσαντα νομιζω.Δεν ξερω αλλα ισως αυτα να ανβαζουν την τιμη.Το ε-σοπ το κραζετε αλλα μονο καλα παει εμενα 4 φιλοι πηραν απ εκει λαπτοπ ολη η σχολη πηρε απο εκει εχει πολυ καλες τιμες.

Δεν ανεβάζουν αυτά την τιμή. 2 χρόνια εγγύηση ισχύει έτσι κι αλλιώς από το 2002 με τον νόμο 3043. Και για τα Laptop υπάρχει η διαδικασία D.O.A (DEAD ON ARRIVAL) που αν πάθει κάτι εντός 30 ημερών από την ημερομηνία αγοράς γίνεται αντικατάσταση.

Δημοσ.
Εσείς που κράξατε τον φίλο που έκανε το thread γιατι μπήκατε κ γράψατε? Όχι βέβαια για να ανεβάσετε τα posts ε? Αφού είστε ψαγμένοι όλοι αφήστε τον φίλο να προειδοποιεί τους άσχετους και τυφλούς ή όπως αλλιώς τους λέτε. Κουμάντο στα threads κάνουν άλλοι. Κάντε ενα δικό σας "εδώ οι ψαγμένοι ΜΟΝΟ". Θα κράξεις κάποιον που πάει να προφυλάξει κάποιον απρόσεκτο? :-(

:-D:-D:-D

Συμφωνω απολυτα..

Δημοσ.

φιλαράκο εγώ το laptop το έχω κάνα μηνα.αυτό που θέλω να πω είναι πως το ειδιό laptop που εγώ αγόρασα πριν ένα μηνα 875 ευρώ τώρα σαν φοιτητικό πακέτο το πήγαν 1022 κατάλαβες σαν πλούτο που το αγόρασα έκανε 875 και σαν φοιτητικό πακέτο κάνει 1022

τι κάνουν η μάγκες

σαν φοιτητής έχεις επιδοτήσει 500 ευρώ για να αγοράσεις υπολογιστή.

ωραία για το pc αυτό θα έπρεπε τώρα να δόσεις 500 ευρώ την επιδοτήσει που έχεις + 375 ευρώ.

αυτή "ανεβεσανε" το pc από τα 875 στα 1022 οποτε έχουνε κέρδος 500 ευρώ

πήρανε ένα pc που σαν πλούτο με τα ίδια ακριβώς χαραχτηριστικά έκανε 875 ευρώ και το πήγανε 1022

δεν είναι κοροϊδία δεν νομίζω να γκρινιάζω άδικα έχτος αν "δουλεης" μέσα στο e-shop και έχεις κάποιο λόγο που μας κράζεις???

Δημοσ.
φιλαράκο εγώ το laptop το έχω κάνα μηνα.αυτό που θέλω να πω είναι πως το ειδιό laptop που εγώ αγόρασα πριν ένα μηνα 875 ευρώ τώρα σαν φοιτητικό πακέτο το πήγαν 1022 κατάλαβες σαν πλούτο που το αγόρασα έκανε 875 και σαν φοιτητικό πακέτο κάνει 1022

τι κάνουν η μάγκες

σαν φοιτητής έχεις επιδοτήσει 500 ευρώ για να αγοράσεις υπολογιστή.

ωραία για το pc αυτό θα έπρεπε τώρα να δόσεις 500 ευρώ την επιδοτήσει που έχεις + 375 ευρώ.

αυτή "ανεβεσανε" το pc από τα 875 στα 1022 οποτε έχουνε κέρδος 500 ευρώ

πήρανε ένα pc που σαν πλούτο με τα ίδια ακριβώς χαραχτηριστικά έκανε 875 ευρώ και το πήγανε 1022

δεν είναι κοροϊδία δεν νομίζω να γκρινιάζω άδικα έχτος αν "δουλεης" μέσα στο e-shop και έχεις κάποιο λόγο που μας κράζεις???

ΕΕεεεεεε εσυ.. :P

Σταματα να ποσταρεις και να ανεβαζεις τα ποστ σου..Ετσι οπως πας θα φτασεις τα9999999999999δις ποστ και θα μας φας ολους.. :-D :-D

Δημοσ.

αν ήξερα το forum αυτό πριν κάνα μηνα που "αγοσα" υπολογιστή σίγουρα θα προτιμούσα κάποιο άλλο κατάστημα για να αγοράσω τον "ηπολογηστιμου" από το e-shop.

δεν μπορούμε να τα βάλουμε με τις μεγάλες εταιρίες αλλα καλο είναι να ενημερώνουμε τους υπολοιπους όταν όταν κάτι παρατηρούμε έτσι ο κόσμος ενημερώνεται και χέρι τι του γίνετε η περισσότερη που αγοράζουνε pc δεν ξέρουν και πολλά πράγματα οποτε αγοράζουνε ότι φτηνό τους plasaroyne.to ότι έχει εγγύηση 2 χρονια δεν σεϊμένη ότι μπορείς να του ανεβάζεις την τιμή η εγγύηση είναι για περιπτώσει βλάβης.υποτίθεται πως ένα laptop που βγήκε πριν ένα μηνα με τα καινούργια προϊόντα που βγαίνουνε κάθε μηνα στην αγορά είναι παλιό οποτε πρέπει η τιμητού να πέσει όχι να ανεβεί επειδή του κολλας ένα επιδοτούμενο laptop από πίσω είναι σαν να παίρνεις ένα αυτοκίνητο τώρα να τόσα και μετά από ένα "χροναο" να αγοράζεις το ειδιό αυτοκίνητο ακριβότερα δεν γίνετε.είναι κοροϊδία

Επισκέπτης
Δημοσ.

kanatokefalos, ποιό pluto αγόρασες ακριβώς (γιατί υπάρχουν 3-4); Είσαι σίγουρος ότι είναι το ίδιο;

Επίσης, αυτό που κάνει 1022 με MSOFFICE, κάνει 965 με OPENOFFICE...

Εσύ δεν το πήρες με office, έτσι;

Τέλος με μία γρήγορη ματιά στο site, βλέπω το laptop που φέρνει στην τιμή που λες να είναι το:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.909163

και το φοιτητικό με Open Office να είναι το:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.909175

...βλέπεις τη διαφορά; Το πρώτο δεν έχει VISTA!!!

Λοιπόν, εκτός αν μιλάς για άλλο μοντελάκι, σε βρίσκω μάλλον foul!!!

Δημοσ.

(PER.909174) INNOVATOR WP-724V STUDENT OFFER + MS OFFICE STD GREEK αναφέρομαι σε αυτόν.

χωρίς λειτουργικό το πείρα αλλα καλλα και μαι τα προγράμματα αυτά πάλι το pc ακριβό είναι!!!!

μετά σου βάζουν λειτουργικό ναι!!!! αλλα σου στέλνουν τα cd μαι τα γνήσια λειτουργικά??? η τα πληρωμης και μετά σου στέλνουν ένα cd μα τα driver για bucap????

οποτε πάλι σε δουλεύουν υπερπληρώνεις μια απλή εγκατάσταση αλλα σε αυτό δεν είμαι σίγουρος αν χέρι κάποιος ας μας πη

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αγοράζεις κανονικότατα MSOFFICE και VISTA.

Αν δεις πάλι το site, τα vista home premium σε OEM έκδοση (παίρνεις CD με λογότυπο e-shop, αντίστοιχο με αυτά που έδιναν Altec/Πουλιάδης κ.λπ) κάνουν 90 ευρώ. Οι ΟΕΜ εκδόσεις γενικά σε αυτά τα λειτουργικά είναι βάσει συμφωνίας με την MS. Δίνει δηλαδή η κυρία MS ένα Master και αρκετά licenses. O OEM πελάτης δικαιούται να κοπιάρει το master και να βάλει το λογότυπό του και πουλάει τα licenses.

Γενικά και νόμιμος χρήστης είσαι και CD παίρνεις. Το δε office κάνει στην student έκδοση και μάλιστα τη medialess (χωρίς CD, μόνο license) και αυτό πάνω από 100 ευρώ. Με άλλα λόγια, δεν θεωρώ ότι είναι μεγάλη διαφορά τιμής. Στο κάτω-κάτω, ο φοιτητής που δεν θέλει να τα "σκάσει" για MS Office, μπορεί να πάρει έκδοση με το open office και να πληρώσει τα Vista 86 ευρώ ουσιαστικά...δεν πιστεύω να ήθελες να τους τα δώσουν και τζάμπα. Λόγος για αγορά χωρίς λειτουργικό δεν γίνεται, γιατί το υπουργείο παιδείας έχει καθορίσει ότι απαιτείται τα φορητά να έχουν λειτουργικό, σουίτα γραφείου και 2 χρονάκια εγγύηση...

Όπως και να'χει το πράγμα, το ζήτημα δεν είναι το κατά πόσον το e-shop και το κάθε e-shop έχει ή δεν έχει καλές προσφορές, αλλά το να μην προχωράμε σε βιαστικά συμπεράσματα. Τόσο ο τίτλος του thread όσο και τα posts σου, θα μπορούσαν να εκληφθούν από κάποιον κακοπροαίρετο ως προσπάθεια συκοφάντησης (όχι, δεν ανήκω στους κακοπροαίρετους)...και να έχουμε και στη συνέχεια διάφορες θεωρίες συνομωσίας... :))

Όσο για αυτούς που απαντάνε στο ίδιο πνεύμα πριν κάνουν έναν έλεγχο και αυτοί...παιδάκια, πρώτα κοιτάμε και μετά γράφουμε...μην γινόμαστε τελείως όχλος!

Δημοσ.
(PER.909174) INNOVATOR WP-724V STUDENT OFFER + MS OFFICE STD GREEK αναφέρομαι σε αυτόν.

χωρίς λειτουργικό το πείρα αλλα καλλα και μαι τα προγράμματα αυτά πάλι το pc ακριβό είναι!!!!

Νομίζω το ότι το δικό σου δεν είχε vista+ms office έπρεπε να το πεις από την αρχή.Αυτό αλλάζει εντελώς τα πράματα

Orestis_G να υποθέσω στο e-shop δουλεύεις;

Δημοσ.

+1 στον topic starter ακόμα και αν δεν έχει δίκιο σε κάποιες περιπτώσεις...

Οι απατεωνιές πρέπει να βγαίνουν στη φόρα ασχέτως καταστήματος...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...