tzogoula Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 παιδια ενδιαφερομαι να μαθω την γλωσσα.ξερει κανεις αν ειναι πολυ δυσκολη??? χχχ
liopyr Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Πρόβλεψη: Καμμία on-topic απάντηση, εθνικοθιγμένους να ορύωνται, flame war εναντίον τους από τους ''προδότες'', πρώτο πολιτικό post, και λουκέτο. Σ'ευχαριστούμε tzogoyla που σπας την μονότονη βραδιά.
outlaw star Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 φίλε μου κάνει η αδερφή μου εδώ και 2 χρόνια.απο όσο μου λέει δεν είναι και τόσο δυσκολα.κάνει στο διδασκαλείο του πανεπιστημίου με 400 περίπου ευρώ το χρόνο
tzogoula Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Πρόβλεψη: Καμμία on-topic απάντηση, εθνικοθιγμένους να ορύωνται, flame war εναντίον τους από τους ''προδότες'', πρώτο πολιτικό post, και λουκέτο. Σ'ευχαριστούμε tzogoyla που σπας την μονότονη βραδιά. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα:lol::lol:
random Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δεν είναι και κινέζικα. Πιό δύσκολο θα ειναι να βρεις λόγους να τη μάθεις, παρά να τη μάθεις http://el.wikipedia.org/Τουρκική γλώσσα http://www.tourkika.com/
tzogoula Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 φίλε μου κάνει η αδερφή μου εδώ και 2 χρόνια.απο όσο μου λέει δεν είναι και τόσο δυσκολα.κάνει στο διδασκαλείο του πανεπιστημίου με 400 περίπου ευρώ το χρόνο θα το κοιταξω!!!!ευχαριστω!!!
freedubus Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δηλαδή τί δύσκολη να είναι; Τα ελληνικά που μιλάς είναι εύκολη γλώσσα νομίζεις; Η μήπως θέλεις να μάθεις μια άγνωστη σε εσένα γλώσσα από το μηδέν χωρίς κόπο; Γιααα ρίξε μια ματιά σ' αυτό το site για μερικές πρώτες πληροφορίες κι εδώ είμαστε... Mε πρόλαβε ο φίλος παραπάνω, και όντως το Διδασκαλείο Ξένων Γλωσσών του ΕΚΠΑ είναι πολύ καλη περίπτωση
tzogoula Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δηλαδή τί δύσκολη να είναι; Τα ελληνικά που μιλάς είναι εύκολη γλώσσα νομίζεις; Η μήπως θέλεις να μάθεις μια άγνωστη σε εσένα γλώσσα από το μηδέν χωρίς κόπο; Γιααα ρίξε μια ματιά σ' αυτό το site για μερικές πρώτες πληροφορίες κι εδώ είμαστε... Mε πρόλαβε ο φίλος παραπάνω, και όντως το Διδασκαλείο Ξένων Γλωσσών του ΕΚΠΑ είναι πολύ καλη περίπτωση μου εχουν πει οτι το διδασκαλειο ειναι μονο για φοιτητες.εγω εχω τελειωσει...
outlaw star Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 όχι φίλε μου η αδερφή μου δεν είναι φοιτήτρια απλά πέρνει συγκεκριμένο αριθμό ατόμων οπότε πρέπει να κάνεις την αίτηση όσο πιο γρήγορα γίνεται απο τη στιγμή που αρχίζουν το σεπτέμβρη οι εγγραφές..και πίστεψέ με είναι πολλά τα άτομα....
tzogoula Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 παντως δεν μπορω να πω!!μου φτιαχνετε παντα το κεφι:lol:
Fidelio Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 私のフォーラムのトルコ語か。か。;;; まっすぐな前方質問。 のオオカミはなぜ年に を試み、燃やしたか。 彼らは前にマケドニアのギリシャ人かギリシャをすべてのそれらの年燃やすように試みたトルコの司令官をコピーしているか。 、この会話を結合することを試みない)。 最終的に、私はギリシャで今起こる環境のテロリズムの決してあったら、しかしNO、告発の期間訴えていないそれらを私どうしても衝撃を与えられない。
liopyr Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Aρχίζουμε και πιάνουμε το νόημα... Σε μια φάση απογοητεύτηκα τόσο από τις σοβαρές on topic απαντήσεις, που παραλίγο να ανοίξω την TV !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.