stemac Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 σιγουρα πρεπει να εχει ξανα συζητηθει αλλα αμα κανω search με το laptop + windows θα βγαλει απειρα results... Ειδα στο πλαισιο αυτο το laptop http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&product=1081187 Εγω πχ που δε θελω vista και θελω xp, η δε θελω καθολου windows ειμαι αναγκασμενος να τα πληρωσω θελω δε θελω? μπορει να συνεργαζεται η hp με τη microsoft αλλα καποιος νομος δε θα υπαρχει που να λεει μπορεις να εχεις οτι λειτουργικο θες? Οποιαδηποτε πληροφορια η λινκ σε παρομοιο thread θα σας ημουν ευγνωμον μιας και εχω μεχρι τις 17 προθεσμια.
papeipa Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 HP DV6661EV μεχρι τις 3 χ8ες βραδυ , επιχειρουσα να του περασω ΧΡ...: να βρω το σωστο SATA controller να το περασω με nlite σε ΧΡ CD και μετα να ξεκινησω την αεναη εξερευνηση για ευρεση drivers καθως στο site tis HP xaraktiristika anaferei : if you want to downgrade to Windows XP (which is not advised) there are no drivers available for XP because it is build only for Vista απειρα tutorials και τεστ αργοτερα και αφου περασα ΧΡ χωρις γραφικα , ηχο , card reader , camera , καταφερα να εγκαταστησω τα ανωτερω με drivers που δοκιμασα απο αλλα μοντελα. μου μενει ακομα το wireless lan , to modem kai ola ta upoloipa επιμερους... εχει κανεις link να γλιτωσω το ψαξιμο?? Παιδια αυτο το πραμα με τους ΗΡ εχει καταντησει κοροιδια....μπορεις να περασεις ΧΡ αλλα πρεπει να σου βγει το λαδι Προτεινω οσοι εχουν λυσει ολα τα προβληματα "downgrading" που μονο downgrading δεν ειναι να φτιαξει τοπικ ή να βοηθησει μεσα απο εδω...
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 ...μια φορά κι έναν καιρό, αγόρασα έναν Fujitsu Siemens Amilo A 1667G Ο εν λόγω υπολογιστής, ερχόταν με windows xp home ελληνικά. Εγώ ήθελα XP 64bit και μίλησα για το θέμα αυτό και με FSC και με Microsoft, με τον έναν να με παραπέμπει στον άλλον. Ουσιαστικά οι κατασκευαστές σου δίνουν το PC με το OS που θέλουν αυτοί και σου λένε αν δε θέλεις να μην πάρεις το PC. Ούτως ή άλλως, από πλευράς MS έχει εδώ και καιρό ζητηθεί να πάψει η διανομή XP με νέα laptops και δεν συμφέρει ούτε τους κατασκευαστές να υποστηρίζουν 2 λειτουργικά. Πάντως ανάλογα με το κατά πόσον είσαι διατεθειμένος να το κυνηγήσεις, κάνε ένα ψάξιμο στο δίκτυο για "windows refund". Αν τα καταφέρεις, μπορεί να πάρεις τα λεφτά των vista πίσω (χλωμό βέβαια, χώρια που μέχρι να βρεις άκρι δεν θα πρέπει να δουλέψεις καθόλου τα vista στο φορητό και μάλλον και να σβήσεις και το recovery partition του).
1000 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 HP DV6661EV μεχρι τις 3 χ8ες βραδυ , επιχειρουσα να του περασω ΧΡ...: να βρω το σωστο SATA controller να το περασω με nlite σε ΧΡ CD και μετα να ξεκινησω την αεναη εξερευνηση για ευρεση drivers καθως στο site tis HP xaraktiristika anaferei : if you want to downgrade to Windows XP (which is not advised) there are no drivers available for XP because it is build only for Vista απειρα tutorials και τεστ αργοτερα και αφου περασα ΧΡ χωρις γραφικα , ηχο , card reader , camera , καταφερα να εγκαταστησω τα ανωτερω με drivers που δοκιμασα απο αλλα μοντελα. μου μενει ακομα το wireless lan , to modem kai ola ta upoloipa επιμερους... εχει κανεις link να γλιτωσω το ψαξιμο?? Παιδια αυτο το πραμα με τους ΗΡ εχει καταντησει κοροιδια....μπορεις να περασεις ΧΡ αλλα πρεπει να σου βγει το λαδι Προτεινω οσοι εχουν λυσει ολα τα προβληματα "downgrading" που μονο downgrading δεν ειναι να φτιαξει τοπικ ή να βοηθησει μεσα απο εδω... Eπειδή ένας φίλος έχει το ίδιο πρόβλημα, μήπως μπορείς να βοηθήσεις λέγοντάς μας τι να κάνουμε προκειμένου να περάσουμε ΧΡ.
tab0u Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 εγώ αυτό βρήκα παιδιά.Με παρόμοιο τρόπο έβαλα και γω στο pavilion6760 xp. http://www.lancelhoff.com/2008/03/13/how-to-install-windows-xp-on-a-hp-dv6500-series-laptop/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.