blaoulis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Καλησπερα σας, Θα ηταν δυσκολο να υλοποιηθει μια εφαρμογη σε java η php που να τραβαει απο ενα σιτε συγκερικεμενου τυπου αρχεια??? Αν εχετε καποιες παραμπομπες ή μπορεί να μου πείτε καποια βηματα θα σας ημουν ευγνωμων!
alex2005 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Όχι δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Αν θέλεις να ξεκινήσεις διάβασε για το java.net.* package και περισότερο για το java.net.URL τάξη. Επειδή έχω κάνει κάτι παρόμοιο τώρα τελευταία στα πλαίσια μίας εργασίας....(ουσιαστικά έναν spider που ψάχνει όλες τις σελίδες ενός website) που μπορείς να πάρεις μία ιδέα.Αν θέλεις ρίξε λίγο διάβασμα και στείλε μου ένα pm και ποια κομμάτια κώδικα θα σε ενδιέφεραν περισότερο για να κοιτάξω αν μπορώ να σου στείλω κάτι. Μπορείς σχετικά εύκολα να κάνεις κάποιες αλλαγές και να την εφαρμόσεις να κατεβάζει κάποια συγκεκριμένα αρχεία από το site. Μάλλον από αύριο ή Δευτέρα θα μπορέσω να δω το μήνυμά σου επειδή σήμερα επιστρέφω στα πάτρια εδάφη και θα ταξιδεύω. Καλό διάβασμα Υ.Γ. Και πες και λίγο πιο συγκεκριμένα τι ακριβώς θέλεις να κάνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.