zevage Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Γεια σας. Αγορασα απο καποιον ενα μεταχειρισμένο Laptop: HP G5060EV. Ειχε αγοραστεί απο τον αρχικό ιδιοκτήτη στις 10-9-07 και έχει τρια χρονια εγγύηση (αγορασμένη επιπλέον). Παρουσιάζει κάποιο προβλημα στο CD-DVD και πιθανόν να χρειαστεί να κάνω χρηση της εγγύησης. Εχω το ιδιωτικό συμφωνητικό του αρχικού ιδιοκτήτη και της εταιρείας πώλησης (Κωτσόβολος). Θα εχω καποιο πρόβλημα αναγνώρισης της εγγύησης απο την εταιρεία? Δεν εχω κανει καποιο χαρτι με τον προηγούμενο ιδιοκτήτη. Επίσης ο φορητός είχε Vista και έκανα downgrade σε XP Pro. Θα υπάρχει πρόβλημα με αυτό? Ευχαριστώ.
gdp77 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Θα εχω καποιο πρόβλημα αναγνώρισης της εγγύησης απο την εταιρεία? Η εγγύηση πάει στο laptop και όχι στον χρήστη που το αγόρασε, οπότε δε νομίζω να έχεις πρόβλημα. Επίσης ο φορητός είχε Vista και έκανα downgrade σε XP Pro. Θα υπάρχει πρόβλημα με αυτό? Αν μιλάμε για hardware πρόβλημα, όχι δε θα έχεις πρόβλημα. Το μόνο που μπορεί να συμβεί είναι όταν θα πάρεις το laptop πίσω να το έχουν επαναφέρει στην εργοστασιακή κατάσταση (=vista preinstalled). Άρα παίρνεις καλό backup πριν το δώσεις στο service.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.