Προς το περιεχόμενο

query βάσης σε Joomla!

talaiporos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Προσπαθώ να κάνω ένα απλό query στη βάση της ιστοσελίδας μου, και το default search δε με εξυπηρετεί, διότι ψάχνει απλώς articles...:mad:

Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος από το να βρώ ένα module που να χειρίζεται βάσεις (κοιτάω το Logo Query Manager, είναι επί πληρωμή - αν δε βρώ κάτι άλλο θα το δοκιμάσω).

Τα φώτα σας παρακαλώ!

Δημοσ.

Δεν ξέρω κάποιο άλλο που να κάνει αυτό που θέλεις εκτός από το LQM. Το χρησιμοποιώ εδώ και λίγο καιρό και είναι πολύ καλό.

Δημοσ.

Eκεί βρίσκω και τη δυσκολία της μετάβασης από απλό κώδικα σε CMS... Καλό - χρυσό - τρελλές δυνατότητες, αλλά θες να κάνεις το πιο απλό πράγμα και πρέπει να βρεις το κατάλληλο module...

Eλπίζω τουλάχιστον το LQM να μην έχει χρέωση ανα site.

Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου!

Δημοσ.

To LQM κανονικά έχει χρέωση ανά site. Στο admin panel θα βγάζει "The LQM Library does not appear to be activated for the site 'www.xxxxx.xxx'. Αυτό δεν κάνει τίποτα άλλο από το να προτείνει σε όσους δεν το έχουν κάνει register να πάνε και να το κάνουν. Δηλαδή θα σου δουλέψει κανονικά και σε περισσότερα από 1 sites.

Δημοσ.

Για πιο εξειδικευμένη διαχείριση e-shop, κορυφή θεωρείται (και είναι...) το osCommerce.

Μπορεί να χρειάζεται περισσότερο πείραγμα του κώδικα, αλλά πραγματικά είναι ασύγκριτο στη διαχείριση e-shops.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...