pantrif2 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Συχνά το pc μου κάνει επανεκκινήσεις αλλά δεν ξέρω τον λόγω αν και μου φαίνεται να είναι το τροφοδοτικό και μακάρι να είναι αυτό. Από θερμοκρασίες δεν σηκώνει πάνω από 50 βαθμούς και δεν ξέρω τι να κάνω. Μου το παθαίνει συχνά σε παιχνίδια αλλά και καμιά φορά εκεί που κάνω surf στο net μπορεί να το πάθει. Ακούω απόψεις !
PETROS13 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 ας αρχίσουμε από τα απλά.. Θερμοκρασία λίγο δύσκολο (από προσωπική εμπειρία) δεν θα έκανε restart το pc, αλλά θα έκλεινε τελείως. για ram θα έλεγα να κοιτάξεις..
pantrif2 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 H ram είναι καινούργια όμως πιστεύω πως επειδή έχω 4 γιγα μην φταίει αυτό γιατί έχω χρ 32 βιτ και μου διαβάζει μονό 3 γιγα και λέω μήπως φταίει ι υπερβολική ραμ?
PETROS13 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 δεν νομίζω να είναι αυτό. για να λες σε μερικά παιχνίδια ή και όταν σερφάρεις στο ιντερνετ σημαίνει ότι κάτι δυσκολεύει το μηχάνημα και κάνει επανεκκίνηση.κάνε μια δοκιμή μόνο με 2 gb. αν και όπως βλέπω στην υπογραφή σου, αν είναι αυτό το σύστημα που λες, είναι λίγα τα 400 watt.
xania4ever Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Τα 400 είναι λίγα σίγουρα.Σε παρόμοιο σύστημα με το δικόσ ου με μονοπύρηνο όμως και είχα πρόβλημα φαντάσου.
pantrif2 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 και να φανταστεις φιλε το τροφοδοτικο το 400αρι ειναι της μυλτιραμα ετσι λεει πανω απο τα ψευτικα!!! τι να πω θα παω μαλλον για τροφοδοτικο
PETROS13 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 κατά μεγάλο ποσοστό αυτό είναι. έχεις καλή κάρτα γραφικών που για να λειτοθργήσει πλήρως θέλει αρκετά watt όπως επίσης και 3 σκληρούς.(αυτοί και αν θέλουν).
washcloud Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 ...κοίτα μην δίνεις 1-2 "κατοστάρικα" για τροφοδοτικά 600άρια,700άρια 100άρια,και μετά σου συνεχίσει τα restart,και τραβάς τα μαλλιά σου... Αυτό το λέω γιατί είπες πως και μόνο να σερφάρεις,αρκεί για να κάνει επανεκκίνηση.400watt τροφοδοτικό,για να "μη φτάνει",πρέπει να δουλεύουν τα ΠΑΝΤΑ στο φουλ... Παίζει βεβαίως να έχει πρόβλημα.Αλλά αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο...Γιατί το θέμα είναι ότι μπορεί και να ΜΗΝ είναι το πρόβλημα στο τροφοδοτικό. Με λίγα λόγια,καλύτερα ΨΑΞ' ΤΟ το θέμα πριν αρχίσεις ν' αγοράζεις αβέρτα,και βρεθείς στα...καλά καθούμενα με 2 pc (..από αγορά σε αγορά).Αν υπάρχει κάποιος να σου δανείσει τροφοδοτικό,ξεκίνα από εκεί... Οι "50 βαθμοί" που είπες,σε τί αντιστοιχούν;Αν είναι η θερμοκρασία του εσωτερικού του κουτιού,δεν είναι καθόλου λίγο... Και κατά το restart,εμφανίζεται για λίγο έστω μια μπλε οθόνη;Ή όχι;
pantrif2 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 kata to restart emfanizete kai mia mple o8oni me akatalavistika ontos auto einai ali8eia alla oi 50 va8moi einai mono cpu
Vice Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 βγάλε όλους τους σκληρούς εκτός του primary και άφησε μόνο τα 2Gb ραμ. Eαν έχεις κάνει κάποιο o/c σου συνιστώ να το γυρίσεις στο default. Άνοιξε το pc κανονικά και κάνε ελαφριές εργασίες (σερφάρισμα, μουσική, φωτοφραφίες) αν δέις οτι μετά από κανα μισάωρο δεν παθάινει τίποτα δοκίμασε να το ζόρίσεις με κάποιο παιχνίδι. εάν πάλι δεν παθάινει τίποτα τότε σημαίνει οτι φταίει το τροφοδοτικό σου το οποίο δεν επαρκεί να σηκώσει όλο το hardware. Σε κάθε άλλη περίπτωση μας λές που κόλλησε και τί έκανες εκείνη την ώρα...
washcloud Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 pantrif2 μη γράφεις greeklish : Προσοχή: Από 1.1.2008, μηνύματα γραμμένα σε greeklish διαγράφονται. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε ελληνικούς χαρακτήρες στα μηνύματα σας. Kαθώς ξεκινάει ξεκινάει το pc πάτα f8 να εμφανιστεί το advanced options menu,και επίλεξε "disable auto restart on failure".Την επόμενη φορά που θα κρασάρει,θα μείνει στην μπλε οθόνη. Γράψε την 5αδα αριθμών μορφής 0χ000000000 που θα δεις,και ό,τι αρχείο αναφέρεται (πχ ntfs.sys ή win32.sys) kαθώς και τον "τύπο" του σφάλματος πχ DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL. Έπειτα μετάφερέ τα εδώ,μπας και βγάλουμε κάποια άκρη.
PETROS13 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 νομίζω είναι κάποια ασυμβατότητα της κάρτασ γραφικών (κάποιος driver)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.