Προς το περιεχόμενο

Εκτελεσιμο απο Eclipse

capitan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω έτοιμο τον κώδικα σε Java στο Eclipse αλλά τον τρέχω μόνο μέσα απ' το console του. Θα μπορούσε κάποιος να μου πει πως γίνεται να κάνω export εκτελέσιμο? Δοκίμασα export jar χρησιμοποιώντας ένα plugin που βρήκα στο internet, το Fat Jar Exporter (πληροφορίες). Κατάφερα να το κάνω να τρέξει, αλλά μέσω javaw.exe δε βγάζει το cmd των windows (δεν έχει GUI), παρόλο στις διεργασίες το δείχνει να τρέχει. Μέσω java.exe βγάζει το cmd στιγμιαία. Καμιά βοήθεια?

Δημοσ.
Έχω έτοιμο τον κώδικα σε Java στο Eclipse αλλά τον τρέχω μόνο μέσα απ' το console του. Θα μπορούσε κάποιος να μου πει πως γίνεται να κάνω export εκτελέσιμο? Δοκίμασα export jar χρησιμοποιώντας ένα plugin που βρήκα στο internet, το Fat Jar Exporter (πληροφορίες). Κατάφερα να το κάνω να τρέξει, αλλά μέσω javaw.exe δε βγάζει το cmd των windows (δεν έχει GUI), παρόλο στις διεργασίες το δείχνει να τρέχει. Μέσω java.exe βγάζει το cmd στιγμιαία. Καμιά βοήθεια?

kalispera kai se sena :-)

ilikrina xa8ika mesa se ayta pou les me exeis mperdepsei den katalava kan ti ekanes :X

alla pera apo ayto, i java ek fiseos tis den paragei ektelesima exe arxeia alla jar(iparxoun alloi tropoi na ta kaneis se exe, alla den iparxei logos afou etsi tin vgazeis apo ta nera tis). oso gia ta jar ta arxeia mesa apo to eclipse to idio an pas stin proti epilogi ton menu kkai patiseis export ekei mesa 8a vreis tin epilogi jar. an akolou8iseis to wizard pou 8a sou vgalei eimai poli sigouros oti 8a sou doulepsei. tora an katalava kati la8os kai den sou apantisa sosta signomi steile akomi ena mnm :-)

sorry gia ta greeklish (english keyboard)

Δημοσ.
...

oso gia ta jar ta arxeia mesa apo to eclipse to idio an pas stin proti epilogi ton menu kkai patiseis export ekei mesa 8a vreis tin epilogi jar. an akolou8iseis to wizard pou 8a sou vgalei eimai poli sigouros oti 8a sou doulepsei.

Το είχα κάνει όπως λες αλλά έβγαζε σφάλμα όταν πήγαινα να ανοίξω το jar. Το googlαρα και βρήκα κάπου ότι έπρεπε να ορίσω κάπου ποια είναι η main του προγράμματος κ κάποια άλλα πράγματα. Δεν ξέρω πως να το κάνω αυτό οπότε ξανα googlαρα και βρήκα ένα plugin του eclipse που τα κάνει αυτά για σένα. Το έβαλα και τώρα όταν πάω να ανόιξω το jar γίνεται το εξής:

1)Εάν το ανοίξω με javaw.exe δουλέυει (φαίνεται απτις διεργασίες) αλλά εγώ δε βλέπω παράθυρο. Η εφαρμογή δεν έχει γραφικά αλλά κ πάλι δεν έπρεπε να βγάζει το γνωστό μαύρο παραθυρο command line που βγάζει ξέρω γω όταν τεστάρεις κάτι στη C?

2)Εάν το ανοίξω με java.exe βγάζει στιγμιαία το command line αλλά, όπως είπα, στιγμιαία.

Εγώ θέλω να μου ανοίξει ένα command line, όπως στη C, όπου θα εμφανίζονται τα μυνήματα και ο χρήστης θα εισάγει τις επιλογές.

Ευχαριστώ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...