chill Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Μέχρι και εχτές είχα 768kbps σύνδεση. Η "αγαπημένη" ΔΕΗ έκανε τα μαγικά της χτες και όταν το ρεύμα ήρθε άνοιξα το κατεβαστήρι για να πιάσει δουλειά. Μπαίνω στο router και τρελένομαι. Η γραμμή κλειδωμένη στα 1024/256....λέω wtf? Η γραμμή συνεχίζει να λειτουργεί στο 1mbit και μετά και την σημερινή διακοπή. Υπάρχει Θεός ο οποίος ένιωσε την οργή μου μετά από τα τόσα μπινελίκια που έχωνα στους λατρεμένους αργόσχολους δημόσιους υπαλλήλους και μου έκανε ένα upgrade δώρο ή αναβαθμίστηκαν γενικά οι γραμμές? Ο provider μου είναι Forthnet. Σήμερα πάντως που τους ξαναέβριζα κατά την διακοπή δεν "αναβαθμίστηκε" εκ νέου η γραμμή !!!! Τσάμπα τόσες "κατάρες"? Καλόμαθα από εχτές βλέπετε !!!!
antonl Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Εδώ και καμιά 10αριά μέρες το ίδιο και σε μένα. Από forthnet 768 -> 1024.
chill Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Α πολύ ωραία, ευχαριστώ για το info. Συνεπώς η forthnet θέτει το 1mbit ως ελάχιστο. 20 kb/s παραπάνω στο κατέβασμα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Πιάνω 100άρες επιτέλους .
antonl Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Α πολύ ωραία, ευχαριστώ για το info. Συνεπώς η forthnet θέτει το 1mbit ως ελάχιστο. 20 kb/s παραπάνω στο κατέβασμα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Πιάνω 100άρες επιτέλους . Και η αύξηση του upload ήταν παραπάνω από ευπρόσδεκτη. Ειδικά αν θες να μοιράζεσαι με τους (private trarcker) φίλους σου freeware προγράμματα/παιχνίδια, φιλμάκια που γύρισες εσύ κλπ
GiannisMetal Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 και εγώ σήμερα το ίδιο!!! έπαιζα pro, ελαχιστοποιώ και βλέπω ότι με είχε πετάξει από το internet! κξαναμπαίνω, και ωπ!1 mbit! άσε που πλέον το f200 δεν κολλάει!(μπορεί να είναι και άσχετο.)
GiannisMetal Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Και η αύξηση του upload ήταν παραπάνω από ευπρόσδεκτη. Ειδικά αν θες να μοιράζεσαι με τους (private trarcker) φίλους σου freeware προγράμματα/παιχνίδια, φιλμάκια που γύρισες εσύ κλπ χαχα...αυτό το freeware προγράμματα/παιχνίδια, φιλμάκια που γύρισες εσύ το καταλάβαμε όλοι...
rythorakos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Παιδιά και εγώ είχα 1000αρα από προπληρωμένο πακέτο(forthnet) και λήγει μεσα σε αυτη την εβδομάδα και μου την αναβάθμησαν στα 4mbit με upload όμως στα 256kbps ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.