Προς το περιεχόμενο

Ποιά μαγαζιά προτιμάτε για αγορά Hardware;

mikestef

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εφυγες κατευθειαν για πλαισιο....(γνωμη μου).

θες να σου πω κατι για το after sales του πλαισιου? εχω αλλαξει καρτες γραφικων 34ων μηνων,6600 με κατι καρτες τελευταιας γενιας.... μου εδωσαν πιστωση ιδια με την τιμη που ειχε πριν 3 χρονια η καρτα,και ολα αυτα 1 μηνα πριν ληξη η εγγυηση....

οποια και να ειναι η επιλογη σου,καλοριζικο να ειναι.

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
παιζει ρολο στο οτι απλα ειχα λιγο παραπανω καλυτερη και γρηγοροτερη εξυπηρετηση.εγω εκανα 10 λεπτα,δεν νομιζω εσυ με ελατοματικο προιον να εκανες πολυ παραπανω :-)

(μιλαω καθαρα για να πας κομματι στο service,και οχι ολοκληρο το κουτι.εκει κανεις μεχρι και 1 μερα).

Μα αυτό σου έγραψα χαρακτηριστικά και στο πρώτο μου post,πως και εγώ πιστεύω πως το πλαίσιο έχει πολύ καλό after sales support,και γι'αυτό το προτιμώ, αλλά δεν μπορώ να διαβάζω υπερβολές...

Turbo-X δεν θεωρειτε στο πλαισιο μονο οι ετοιμοι Turbo-x υπολογιστες,αλλα και γενικοτερα οι συνθεσεις του πλαισιου.και αυτες εχουνε support 1-2-3 χρονια.αν πας να φτιαξεις συνθεση στο site,θα το δεις.

Άλλο η εγγύηση, άλλο το support.

Εγγύση έχουν σχεδόν τα πάντα 3χρόνια, (μπορεί και παραπάνω).

Το support είναι, αν σε περίπτωση σου χαλάσει ο σκληρός σε 2 χρόνια, θα σου τον αντικαταστήσουν, αλλά θα πληρώσεις κάνα 20ευρο εργασία.

Στο πρώτο χρόνο, όπου ισχύει το support, δεν θα πληρώσεις τίποτα.

Συγνώμη στον φίλο που κουράσαμε, τέλος τα ψιλόφφ τόπικ.:-)

Δημοσ.

αυτες ειναι οι 2 συνθεσεις

Η πρωτη απο e-shop

1.coolermaster rc-331 elite 331 black

2.intel core 2 duo E 8400 3.00GHZ

3.KINGSTON KHX 6400 4G

4.ASUS P5KC

5.ASUS EN 8800GT/HTDP 256 PCI

6.CARD READER 7 IN 1

7.SEAGATE BARRACUDA 1 TB

8.ASUS DRW 2014

9.SAMSUNG 2232 22'' TFT

10.COOLERMASTER 600 W

TIMH 1260 ΠΕΡΙΠΟΥ

ΚΑΙ ΠΛΑΙΣΙΟ

1.ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ 550 WATT CHIEFTEC

2.2x2 GB RAM CORSAIR DDR2

3.CPU INTEL DUO 3GHZ

4.ASUS P5K

5.ASUS 8800 SVGA 512 MB

6.HDD SEAGATE 1 TB

7.DVDRW NEC SATA

8.CARD READER 7 IN 1

9.ATX MIDDLE

10.TFT SAMSUNG 2232 22 ''

TIMH 1340 ΕΥΡΩ

Δημοσ.

lpap: Αφού τα πράγματα που θες πάνω κάτω τα βρίσκεις και στα 2 μαγαζιά, καλύετρα να προτιμήσεις πλαίσιο.

Την διαφορά της τιμής μπορείς να την μικρύνεις κατά 35ε αν πάρεις την φθηνότερη 8800GT, ή να την εξαλείψεις τελείως αν πάρεις την 9600GT που είναι ελαφρώς υποδυέστερη σε επιδόσεις.

Δημοσ.

Τι ακριβώς από τα παραπάνω δεν σου αρέσει στην σύνθεση του πλαισίου?

Με εξαίρεση το τροφοδοτικό που έχεις διαλέξει, εμένα μου φαίνεται μια χαρά...

Δημοσ.

μεσα επεσες,ενα το τροφοδοτικο και το αλλο ειναι η asus η 5κ που θα ηθελα να ειναι η 5κc

απλα το παιδι απο το πλαισιο μου ειπε οτι δεν θα εχω κανενα προβλημα με αυτο?

εχεις καποια αποψη επι του θεματος?

Δημοσ.

H σημαντική διαφορά που έχουν είναι πως η p5kc παίρνει και DD3 ram.

Στην ουσία δηλαδή τίποτα, μέχρι να φτάσουν οι DDr3 σε λογικές τιμές και θα αξίζει να τις αλλάξεις, θα έχεις κάνει ολόκληρη αναβάθμιση...

Εκτός αυτού θεωρώ την P5k πιο σταθερή και χιλιοδοκιμασμένη.

(τώρα που κοιτάω στο πλαίσιο τις έχει και τις 2)...

PSU δώσε λίγα παραπάνω ευρά και πάρε αυτό-->http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977705&product=1076523

Αν έχεις περαιτέρω απορίες άνοιξε νέο thread στο ''αναβαθμισεις'' section, γιατί το έχουμε ξεσκίσει λίγο αυτό...

Δημοσ.
αυτο ειναι το γ@μωτο οτι δεν τα εχει ολα,

τι εννοεις οταν λες οτι δεν τα εχει ολα?γιατι εγω με μια απλη αναζητηση στο site βρηκα πανω απο 50-60 επεξεργαστες.... πανω απο 10 μαρκες μνημων και 10αδες μοντελα, γυρω στα 40-50 τροφοδοτικα.... γυρω στις 100 καρτες γραφικων απο διαφορες εταιριες.... τις καλυτερες καρτες ηχου στην κατηγορια τους.... ολα τα DVD,DVD-RW,ακομα και Bluray Drives + Recorders....100 μοντελα case,απο μινι tower μεχρι κατι πολυκατοικιες.... τεραστια ποικιλια απο ψυχτρες και ανεμιστηρες και case modding.... ολους τους σκληρους δισκους της αγορας,εσωτερικους και εξωτερικους....9 κατασκευαστες motherboard και πανω απο 40-50 μοντελα.... και γενικα γουστα για καθε τσεπη.

αρα δεν καταλαβαινω αυτο το "δεν τα εχει ολα" .εχει τα καλυτερα και αυτο αρκει.

Δημοσ.

ποιοτητα και μοντελα.σου εχει mobo asus-gigabyte και αλλες κορυφαιες,εχει ολες τις καινουριες καρτες γραφικων,εχει τα κορυφαια μοντελα μνημων,σκληρους,τι δεν εχει? απλα το eshop εχει παραπανω mimatsu-mekapses. :-)

και σε τιμες επισης,(σε σχεση με αυτο που σου προσφερει παντα).τα 2,3,5 και 10 ευρω,τα αξιζει και με το παραπανω.

σιγουρα εχει μεγαλυτερη ποικιλια το eshop,αλλα τι; μητρικη JETWAY,AOPEN,μνημες apacer,καρτες ηχου equip,sweex,hercules,δεν νομιζω να ειναι ποιοτηκοτερες μαρκες απο αυτες που εχει το πλαισιο,(και το eshop επισης).

Δημοσ.

Ετσι ακριβως εινε οπως τα ειπες.Αλλα οχι οτι δυο ιδιας μαρκας και μοντελο m/b εχουν διαφορα απο το ενα μαγαζι με το αλλο

Δημοσ.

Παιδιά προσθέτω το Digiworld είναι στην Στουρνάρη έχουν φοβερές τιμές και πολύ καλή εξυπηρέτηση.

Πήρα τον Q6600 180 ευρώ. Ότι ρώτησα είναι πιο χαμηλά από e-shop και πλαίσιο

Τώρα θα πάρω to Thermaltake 750W 95 Ε αντί για 105 Ε από Eshop που το δίνει το Σκρούτζ ως φθηνότερο.

Δημοσ.

Real shops

Όνομα Γενικά - Τιμές - Ποικιλία - Αξιοπιστία - aft sales

Πλαίσιο 7/10 8/10 9/10 8/10 30/10 (Bougas)

Mulτirama 6/10 5/10 6/10 8/10 ?/10

Digiworld 9/10 10/10 5/10 ?/10 ?/10

E-shops

Όνομα Γενικά - Τιμές - Ποικιλία - Αξιοπιστία - aft sales

E-shop 7/10 10/10 10/10 6/10 5/10

Shop21 6/10 7/10 7/10 8/10 ?/10

Hardshop 9/10 7/10 8/10 (kermas)

newegg.com 9/10 10/10 10/10 9/10 ?/10 (The_Mentor)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...