Προς το περιεχόμενο
  • Εγγραφή

Αγορά μέσω ιντερνετ με Χρεωστική κάρτα


sectoras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας, με αφορμή ενός προβλήματος που είχα σχετικά με την χρεωστική της AlphaBank, συγκεκριμένα δεν μπορούσα να αγοράσω απο κάποια eshops γιατί δεν μπορούσε να γίνει επαλήθευση της διέυθυνσης. Το έψαξα λίγο περισσότερο και τελικά βρήκα οτι όντως φταίει το σύστημα της τράπεζας (AVS).

Θα ήθελα να μου προτείνετε μια καλή τράπεζα να φτιάξω λογαριασμό και να βγάλω μια χρεωστική χωρίς παρόμοια προβλήματα, πολλοί λένε για την τράπεζα Πειραιώς και Κύπρου, αλλα θα ήθελα και μια δεύτερη γνώμη.

Επίσης ενδιαφέρομαι σίγουρα και για το e-banking!

Ευχαριστώ!:-)

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η κάρτα που θα σου αναφέρω δεν είναι χρεωστική αλλά λογικά θα κάνει για τη δουλειά που τη θες.

Πριν από καιρό είχα ανοίξει έναν λογαριασμό στην τράπεζα Κύπρου, ζητώντας τους να μπορώ να τον διαχειριστώ μέσω web και να τον χρησιμοποιώ για e-shopping. Σε περίπου 15 λεπτά είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία και είχα πάρει την κάρτα. Από την επόμενη μέρα το πρωί μπορούσα να τη χρησιμοποιήσω κανονικά.

Έχω κάνει αγορές από amazon.com/co.uk, play.com, αεροπορικών εισιτηρίων, κράτηση ξενοδοχείου, λογαριασμό paypal χωρίς να αντιμετωπίσω πρόβλημα (visa electron είναι).

Επειδή στην Κύπρου έχω κι άλλον λογαριασμό (στον οποίο είμαι συνδικαιούχος) υπάρχει η δυνατότητα για μεταφορά χρημάτων μεταξύ τους. Έτσι για "ψυχολογικούς" λόγους έχω μονίμως κάποιο μικρό ποσό στην "e-κάρτα" και όποτε θέλω να την χρησιμοποιήσω μεταφέρω το ποσό που χρειάζομαι.

Επίσης σε τακτά χρονικά διαστήματα έρχεται χαρτί σπίτι σου με τις κινήσεις που έχεις κάνεις.

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.