pathanb Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Αποφάσισα αυτές τις μέρες να κάνω ένα δωράκι στον εαυτό μου, και μου αγόρασα ένα καινούριο PCάκι. Προσπάθησα γενικά να τον κάνω ήσυχο, γιατί το έχω άχτι από παλιότερα μηχανήματα μου που κάνουν σαν ηλεκτρικές σκούπες, και γενικά το κατάφερα με τη βοήθεια της Zalman. Μοναδική παραφωνία ο σκληρός. Αγόρασα έναν Seagate S-ATA 1TB ο οποίος κάνει απίστευτη φασαρία. Τον ίδιο ήχο έκανε ο παλιός προβληματικός IBM Deskstar μου πριν πάει στα θυμαράκια. Ένα δυνατό κροτάλισμα, κάτι σαν να χτυπάει στις γωνίες, κάτι σαν να σκάει popcorn μέσα σε κατσαρόλα. Είναι φυσιολογικό αυτό; Ο 500ρης Samsung, ο 250 WD, αλλά και ο παλιός μου 160ρης Barracuda πάντα βούιζαν λιγάκι αλλά όχι και να χτυπάνε το κουτί σαν να θέλουν να βγουν έξω! Πάντως σε μετρήσεις ταχύτητας δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα, τουλάχιστον όχι σ' αυτόν τον τομέα. Αν είναι φυσιολογικό, έχετε καμιά ιδέα τι μπορώ να κάνω για να ακούγεται λιγότερο;
danaos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Εάν δεν είναι θέμα τοποθέτησης (συντονισμός της βάσης ή κάτι τέτοιο), πρέπει επειγόντως να τον πας εκεί που τον αγόρασες για να τον τσεκάρουν...
danaos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 βασικα να τον πας για να στον αλλαξουν... Σωστά. Αλλαγή και όχι έλεγχος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.