Προς το περιεχόμενο

Καλό βιβλίο για να μάθεις JAVA?

niknax

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους! Έχω το βιβλίο των Deittel-Deittel για JAVA αλλά επειδή μου φαίνεται λίγο άσχημα δομημένο όσον αφορά στα όσα έχει διδάξει και στα όσα ζητάει ως ασκήσεις στο τέλος κάθε κεφαλαίου,μήπως έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο και - αν υπάρχει- στα Ελληνικά?

Σκεφτόμουν του Κλεάνθη Θραμπουλίδη που διδάσκεται και στο Ανοιχτό Πανεπίστημιο.

Ευχαριστώ! :-D

Δημοσ.

Και γω τώρα έχω αρχίζει και διαβάζω... Διαβάζω το e-book ενός συγράμματος του Walter Savitch "Αbsolut Java".

Είμαι πολύ αρχή ακόμα αλλά μου φαίνεται καλό το σύγραμμα.. Νομίζω όμως δεν υπάρχει ελληνική έκδοση.

Δημοσ.

Αν δεν εχεις προβλημα με αγγλικο βιβλιο σου προτεινο το Thinking in Java του Bruce Eckel

Η τριτη εκδοση και οι προηγουμενες της ειναι free 2 download!!!

Το εχω σε εντυπη μορφη την 4η εκδοση και διαβαζεται πολυ ανετα(παρα τα αγγλικα), αν και ειμαι ακομη στην αρχη

Αν κρινω απο το Thinking in C++ του ιδιου συγγραφεα δεν γινεται να μην ειναι κορυφαιο βιβλιο

Δημοσ.
Καλησπέρα σε όλους! Έχω το βιβλίο των Deittel-Deittel για JAVA αλλά επειδή μου φαίνεται λίγο άσχημα δομημένο όσον αφορά στα όσα έχει διδάξει και στα όσα ζητάει ως ασκήσεις στο τέλος κάθε κεφαλαίου,μήπως έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο και - αν υπάρχει- στα Ελληνικά?

Σκεφτόμουν του Κλεάνθη Θραμπουλίδη που διδάσκεται και στο Ανοιχτό Πανεπίστημιο.

Ευχαριστώ! :-D

Mακρυά απο Θραμπουλίδη! Μ Α Κ Ρ Υ Α!

Για μένα το απόλυτο βιβλίο για να ξεκινήσεις java(και για να προχωήσεις...):

http://www.mgiurdas.gr/book-205.aspx

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...