Προς το περιεχόμενο

Gran Turismo 5 [PS3]


Kadettoulas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα σε ολους/ες....ειμαι καταενθουσιασμενος αφου πριν απο μιση ωρα περιπου εχω στην κατοχη μου το GT5 Prologue....Το αγορασα απο το πλαισιο ....η ημερομηνια κυκλοφοριας του ειναι για τις 26 αλλα το Πλαισιο το πουλαει απο σημερα....υπαρχουν παιχνιδια στο πλαισιο του περιστεριου (απο οπου και το αγορασα) και ισως κ στην μεταμορφωση....

Η Τιμη του ειναι στα 40 ευρω....

:-):-D:-):-D:-):-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 746
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Tι λέει καλό; Ελπίζω να μην μοιάζει σαν το HD concept του PSN και να έχει βελτιωθεί πολύ.

Για κάντε ένα mini review...

εδω εχει ενα mini review

http://www.ps3forums.gr/vb/showthread.php?t=2423

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σοβαρο review! Στο καταλληλο site μας εστειλες! Δεν θα μπω σε αναλυση του παιχνιδιου!

Ας μου απαντηση καποιος σε αυτο, οι εκινησεις των αγωνων γινονται εν σταση ή εν κινησει για να μην μπουκωσει ο υπερ cell! Τα περι lighting που λεει το παλικαρι για πηγαινε στο Λονδινο και μπες απο σκια και φως και θα καταλαβεις ποσο dynamic ειναι οι φωτισμοι!!!!:lol::lol:

Τεσπα γενικα για εναν που δεν εχει παιξει forza kai δεν τον ενδιαφερει το simulation μια χαρα ειναι το gt5p !!

Θυμαμαι οταν αποθεωνα το GT5P και εκραζα το forza, μολις επιασα το gt5p θυμαμαι το demo πριν κατι μηνες και μετα απο μια εβδομαδα που εβαλα forza ξανα για να τα συγκρινω για τα τοσα που ακουγα για την διαφορα στα physics του forza! Απλα απο εκεινη την ημερα εσβισα το GT5p απο το ps3 μου , και αρχιζα να παιζω forza! Η διαφορα που υπαρχει στην αισθηση και ελεγχου του αμαξια ειναι τρομακτικη υπερ του forza! Χωρις υπερβολη εαν σας πω οτι μου θυμιζε οπως οδηγουσα στο Playstation 1 to GT 1 τι θα μου πειτε! Και το κλασικο στουκαρω τον αλλο για να τον περασω στην στροφη και να βγω πρωτος ειναι η ουσια του παιχνιδιου! Και επειδη δεν εχει τα σωστα physics στo GT5P εβαλαν ποινες ετσι ωστε να σε αναγκασει να μην το κανεις! Εγω βεβαια θελω να δω και την τελικη εκδοση του GT5, οταν η sony το βγαλει επιτελους!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλό είναι, κακό είναι το μόνο σίγουρο μόλις βγει θα πωλήσει πάνω από ένα εκατομμύριο λόγο της τεράστιας fan base του, (κάτι σαν FIFA και PES)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σοβαρο review! Στο καταλληλο site μας εστειλες!

ειναι απ'οσο ειμαι σε θεση να γνωριζω το μεγαλυτερο ελληνικο ps3 site, και μαλλον το μοναδικο μεχρι στιγμης που εχει κανει εστω και ανεπισημα (απο χρηστη) ενα υποτυπωδες review, αρα στο σωστο μερος σε εστειλα.

Δεν θα μπω σε αναλυση του παιχνιδιου!

σαφεστατα και οχι, αφου δεν εγραψες σε αυτο το θεμα επειδη σε ενδιαφερει το παιχνιδι, αλλα για να trollareis οπως συνηθως.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπον non! Σε εκεινο το site και το οποιο αναφερεσαι ειναι 5 ατομα τα οποια μονα τους γραφουν! Και επισης δεν τρολαρω αληθειες λεω, γιατι για πες μου αυτα που λεω δεν ισχυουν ! Εαν οχι, δειξε μας κατι αλλο να υποστιριζει τα λεγομενα σου!

Ελεος!

Δεν υπαρχει ιχνος troling στο ποστ μου ολα αυτα που λεω ειναι αληθεια 100% , οποιος εχει παιξει και τα δυο μπορει να το καταλαβει! Καποιος σαν και εσενα που δεν το εχει κανει απλα ειναι για να τρολαρι! Δεν υπαρχει ατομο που την βρηκε με το forza να πιασει το demo gt5! Aκομη και εγω που το αποθεωνα το GT5 με εκανε να πιασω το forza και το οποιο το εκραζα στην αρχη! Δηλαδη αντι να με κερδισει με εσπρωξε σε αυτο! Εκτος απο τα γραφικα στα αμαξια δεν εχει να δειξει κατι αλλο! This is living non!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπον non!

επειδη εσυ (απ'οτι εμαθα απο αλλους) συνηθιζεις να κανεις ενα νεο account καθε φορα που σε κανουν ban (απορω γιατι δεν σε κανουν και παλι) δεν σημαινει οτι το κανουν ολοι αυτο, θα το πω μια φορα , Δεν ειμαι ουτε ο nonborn απο το ps3forums, ουτε οποιος αλλος νομιζεις, και παρεπιπτωντος ραφηνα δεν εχω παει ουτε για να παρω καραβι.

 

Σε εκεινο το site και το οποιο αναφερεσαι ειναι 5 ατομα τα οποια μονα τους γραφουν!

PS3Forums.gr Accurate Forum Statistics

Registered Members: 841 | Total Threads: 1,971 | Total Posts: 49,080

Και επισης δεν τρολαρω αληθειες λεω

μπαινεις σε ενα θεμα για ενα παιχνιδι που δεν σε ενδιαφερει προφανως, και το μονο που κανεις ειναι να μας λες τα δικα σου για το forza, λες και εχεις την εντυπωση οτι με το που θα διαβασουμε το μηνυμα σου , θα πουλησουμε τα Ps3 μας και θα τρεξουμε να παρουμε 360 με forza, αυτο ειναι ο ορισμος του trolling.

 

Αν θες μπορεις να ανοιξεις ενα θεμα GT5 Vs Forza και να trollareis οσο θελεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...