katerina_a_86 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Έχω αγοράσει 2 φορές για 2 διαφορετικά κινητά handsfree (ενσυρματα) της sony ericcsson και χαλάσανε και τα 2 πολύ γρήγορα.Για την ακρίβεια δεν κάνουν καλή επαφή και δεν ακούγεται καλά ο ήχος.Δεν ξέρω βέβαια αν το πρόβλημα δημιουργείται στα ακουστικά η στο τηλέφωνο (περιοχή σύνδεσης). Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα?
hispanos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Σε εμένα συμβαίνει το εξής με το πρώτο handsfree που αγόρασα ποτέ πριν 2-3 εβδομάδες. Όταν απαντάω σε κλήσεις δεν με ακούνε, όταν παίρνω εγώ δουλεύει κανονικά.
disqualified Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 παντα θα χαλανε οπως χαλουσαν παντα και τα ακουστικα στα walkman, και οσο συνεχιζετε να τα τυλιγετε σφιχτα γυρω απο το κινητο λες και ειναι πετονια θα χαλανε ακομα πιο γρηγορα
snet Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 τα οριτζιναλ κρατανε περισσοτερο και εχουνε καλυτερη ποιοτητα, αλλο τιποτα δεν μπορεις να κανεις...
katerina_a_86 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Εγω νομίζω οτι δεν φταίμε εμείς που χαλάνε αλλά είναι έτσι φτιαγμένα για να τα αντικαταστήσεις σύντομα.Εγώ τα προσέχω αλλά χαλάνε πολύ εύκολα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 το μαμίσιο του W800i μου αντέχει μια χαρά εδώ και 2.5 χρόνια...
furious99 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Πάρε bluetooth γιατί από ότι φαίνεται δεν τα πας καλά με τα καλώδια και τα βύσματα... Άσχετο, αλλά θυμάμαι σε ένα Γερμανό μια ηλικιωμένη κυρία που πήγε ένα ζευγάρι ακουστικά ψείρες, με το ένα ακουστικό ξεριζωμένο και επέμενε να της το αλλάξουν στην εγγύηση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.